Annons

Proforma Clinic - Stockholm


Hej!
Jag funderar på att operera brösten men vet inte vilken klinik jag ska gå till. Jag har hört gott om AK från några bekanta, men ser nu i trådar att Proforma verkar bra.
Dock är ju prisskillnaden ganska stor, 34 hos Proforma och typ 51 tusen på den andra.
Någon som vet kvalitets mässigt om AK är bättre?
Jag upplever 4 dagar efter min operation att jag får som sammandragningar i brösten. (Som när man är gravid) De blir stenhårda och sen rätt vad det är så slappnar de av en stund. Jag vet lixom inte riktigt vad jag gör för att de ska slappna av men Jag undrar om fler känner igen det och om någon hittat tricket eller sätt att få dem att vila?
Jag opererade mig i måndags och är såklart fortfarande svullen. Brösten sitter väldigt högt upp och ända upp i armhålan nästan.
Jag undrar vad ni har för erfarenheter av hur länge svullnaden sitter kvar?
Jag förstår såklart att det är individuellt men vore kul att läsa om andras uppfattningar av läkningstiden.
Ärret ser ut att vara indraget och buktar inåt. Har det sett ut så på er också?Bild för uandersson
uandersson
Mer information: 

Bröstförstoring och Bröstlyft
Konsultation 22/7
Operation bokad hos Dr. Davor Jergovic, Proforma Clinic den 10 augusti-2020
Mentor 550 high profile coh 1
Bakom muskeln och ankarlyft
Str nu 80 C
Str efter ?Jag ska opereras om 8 dagar och är som helt besatt av att läsa om alla olika operationsberättelser, vad man ska tänka på, vad man ska packa med sig osv.
En sak jag märkt är att vissa får eget rum och andra får en rumskompis. Någon som vet om det finns singelrum eller om man bara har tur om man får rummet för sig själv ( proforma)
Jag har nämligen sjukt svårt för att sova i samma rum som någon annan än min familj och jag får typ panik när jag tänker på det. Kan man be om att få ha ett eget rum tro?Annons
Annons
Annons