Annons

Proforma Clinic - Stockholm

Bild för Freja08
Freja08
Mer information: 

Hade konsultation 8/1 och vi bestämde oss för Mentor runda 425 cc HP submuskulärt. Jag är förväntansfull och längtar efter detta! :)


Bröstlyft - Lollipop-lyft dec 2020 - Proforma Clinic - Stockholm Ingeborg Rydningen - Beldin

2020-12-16

Operationsdagen

Jag hade tid 8.45 på operationsdagen och skulle vara fastande 6 timmar innan så jag satte klockan på 3 och drack bra med vatten, och somnade sen om. Upp vid 7 och skrubba hela mig med desificionsmedel. Sen var det mest att greppa väskan och skutta iväg och försöka undvika att inhalera Corona på transporten dit.

Bröstlyft Proforma Clinic - Stockholm - - Bröstlyft - dec 2020

Pris på behandling
Pris: 
43250 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2020-12-16
Beskrivning: 

Inga extra försäkringar. Finns bara för typ kapselklyvning och det är inte en risk vid lyft.
Dock så ingår korrigeringar om det blivit uppenbart fel.
Korrigeringar som behövs pga att jag har hanterat återhämtningen fel betalas av mig.
Det finns en risk vid just lollypoplyft att ärret någonstans under bröstet blir lite förtjockat, vilket går att åtgärda men det kostar extra. Vilket hade varit nice med en försäkring mot men man kan inte få allt.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Mer information: 

Fick tips om Proforma från en vän som tidigare gjort förstoring och lyft på kliniken. Jag hade redan innan jag kontaktade kliniken gjort ganska mkt research och var klar med att det är ett lyft jag vill göra och inget annat.

Initiala kontakten med kliniken kändes bra och de föreslog Ingeborg och jag tyckte att det lät som en bra början. Jag kollade såklart upp henne och där var det lite trixigt. Kliniken i sig hade väldigt lite information om henne så jag ägnade ganska mkt tid åt att googla henne. Och hon har ett genuint cv så jag förstår inte varför det inte är/var listat på klinikens sida (hat inte kollat om de uppdaterat).

Innan konsultationen ägnade jag ännu mer tid åt att resercha och sammanställa vilka frågor man ska ställa och vad jag personligen är intresserad av att veta.

På själva konsultationstillfället så fick jag mkt bra intryck av både kliniken och Ingeborg. Vi gick igenom möjligheter, förväntningar och risker. Jag tror att jag är såpass påläst så att jag ändå vet typ vad jag kan förvänta mig. Det jag kan ha saknat i konsultationen är referensbilder på personer som gjort samma operation som mig med någotsånär liknande förutsättningar.
Jag kände mig även upplyst riskmässigt och vad som ingår för eventuell korrigering. Vi pratade också igenom smärtstillande och vad det innebär (jag har ett jobb som inte funkar om jag är seg i huvudet).

Jag bokade en tid innan jul för att ha tid för återhämtning och satte min kalender för dags att bestämma mig, sista dag för att avboka (2 veckor innan). Sista dag för betalning osv. Sen lät jag det vara tills det var dags att bestämma mig. Betalade in och gick för att göra operationen. Det enda som jag möjligen ogillade i den processen är att man måste visa kvitto på betalning. Med 2 veckors marginal borde det kunna finnas i min fil tänker jag.Jag har konsultation Och operation imorgon, fick idag samtal om att Örjan är sjuk. Och jag fick alternativen att byta kirurg till Ingeborg eller skjuta fram operationen till ”eventuellt torsdag”. Och då jag har en bit att åka och tar tåget så blir det väldigt svårt med ”eventuellt” för min del.. har ju såklart också styrt med ledighet. Och bokat tågbiljett som ej är ombokningsbar.. jag har pratat med Ingeborg i telefon nu och jag blir plötligt så himla orolig, från att inte ha varit nervös alls över operationen... jag har mejlat bilder till Örjan och pratat med honom.Bild för Raema
RaemaHej alla!
Jag har bokat in mig för en bbl op på proforma i början på december!

Super nervös!!
Jag undrar om ni som gjort bbl skulle kunna svara på några frågor.

•Kan man gå i trappor efter op eller ska jag bädda iordning på entrévåningen?
•Är det någon som gjort bbl just på proforma? Hur känner du med resultatet?
•Hur mycket mindre blev rumpan efter ett halv år?
• Jag jobbar ståendes och har svårt med sjukskrivningen, klarar man av att jobba efter en vecka?Annons
Annons
Annons