Annons

Bröstförstoring dec 2018 - Art Clinic - Uppsala Andreas Lindahl - Tessn

Tessn's picture
Tessn

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 21 December, 2018

Min berättelse börjar med en konusltation hos Andreas några månader innan operationen. Han fick mig att känna mig trygg och han svarade på alla frågor jag hade. Utifrån mina krav (vilket inte var få) så kom vi fram till det bästa beslutet för just mig och min kropp. Jag valde Motiva Mini 275 cc och framför bröstmuskeln. Nu ett år senare så är jag väldigt nöjd att jag gick emot strömmen då brösten upplevt väldigt naturliga och rör sig som mina vanliga bröst gjorde innan. Jag kan träna obehindrat och muskelaturen störs inte alls av min styreketräning.

Några månader senare så var det dags för operation. Jag kände mig lugn men spänd inför operationen men när jag väl på plats blev jag väl omhändertagen och jag kunde slappna av. Andreas var fortsatt väldigt proffsig och jag fick och har fortfarande väldigt stort förtroende för honom.

Operationen gick snabbt och jag vaknade sakta upp i min säng. Ingen smärta eller obehag kändes.
Jag hade burit och ammat två barn så äntligen kände jag mig bekväm i min kropp igen. Jag kunde någon timme efter åka mina 30 mil hem igen utan problem (jag körde inte själv). Detta beslutet är fortfarande ett av mina bättre beslut som jag gjort i mitt vuxna liv. Om jag kommer att göra fler operationer i framtiden så kommer jag oavkortat endast vända mig till Andreas igen.

Annons
Annons
Annons