Annons
26 posts / 0 new
Last post
#1 2011, February 11 - 22:46
anonym (not verified)
anonym's picture

Redan över förväntan - baddräktsbild!

Har skrivit massor här på forumet, lika bra att fortsätta med glad uppföljning!

Det har bara gått 6 dagar sen op, men kunde inte låta bli att testa med baddräkt.. som plötsligt var vääääldigt urringad! kiss Hela livet har jag drömt om att se normal ut i baddräkt, blev kär i denna när jag såg den och köpte fast jag insåg att den inte skulle sitta bra. Visste då inte att tubulära bröst gick att korrigera, trodde bara man kunde förstora och stoppade huvudet i sanden och brösten i kraftigt vadderade bh:ar. Visade mig inte i baddräkt helt enkelt.

Men så idag, så kom jag att tänka på min gamla "drömbaddräkt" och jag blev såå lycklig över att jag (i mitt tycke) ser ut som vilken snart 33 årig småbarnsmorsa som helst i den! Lite rund, då jag gått upp i vikt i vinter, men hoppas brösten klarar av en liten långsam nedgång.. Hursomhelst rann det lyckotårar nerför kinderna vilket kanske verkar konstigt då det ser helt ordinärt ut - men det är just det som är poängen. I mitt tycke ser det helt normalt och vanligt ut, en obeskrivlig känsla med tanke på utgångsläget! Kanske tom skaffar en ny i lite gladare färg för att fira.

Tuuusen tack till forumet, all pepp härifrån medlemmar och till Marina och admin som driver detta forum! Och till varenda skattebetalare, i sommar kommer jag entra stranden för 1a gången på 20 år, hand i hand med mitt barn och njuuuta av sommaren! *lycka*

 

(Låter kanske fånigt glad, men det är jag, redan - trots att de är nybakta! Må de icke förstöras, haha.. :P Skall vårda dem ömt och slita dem med hälsan!)

Annons
2011, February 11 - 22:49
BEATASBRANDBILAR
BEATASBRANDBILAR's picture
Offline
Last seen: 11 years 3 months ago
Silver
Joined: 2011-01-05 09:02

Snyggt!! :) sällan man ser en snygg badräckt med fint innehåll faktist. (oftast är det mest äldre damer med lite häng här och var!)blush

Vikt: 63 Längd: 1.59 Ålder: 23 Bh innan OP: Liten 75B efter OP: 75G OP datum: 17 Februari KKAB Jönköping Mentors runda, Coh 2, 550cc i båda, texturerade.

2011, February 11 - 22:59
Tubulärnomore (not verified)
anonym's picture

BEATASBRANDBILAR wrote:

Snyggt!! :) sällan man ser en snygg badräckt med fint innehåll faktist. (oftast är det mest äldre damer med lite häng här och var!)blush

Haha, tack! :D Bikinitanken har jag inte ens vågat tänka, var väl.. tja 6 år gammal när jag hade min 1a och enda? Brun med orangea blommor. :D Alltid varit rund och hoppat över. Men man ska aldrig säga aldrig! wink

2011, February 11 - 23:16
pepsi80
pepsi80's picture
Offline
Last seen: 11 years 2 months ago
Silver
Joined: 2011-01-03 11:15

Snyggt!!!!!

3o +

före op: inte ens a-kupa
vill ha: stor B, eller C (visuellt)
Op januari 2011

Annons
2011, February 12 - 10:05
Tubulärnomore (not verified)
anonym's picture

pepsi80 wrote:
Snyggt!!!!!

Tack snällis! :) I sommar kommer jag bli brun.. utan solarium och b.u.s!  :)

2011, February 12 - 10:18
lillajag (not verified)
anonym's picture

ohlalala ;)

2011, February 12 - 17:00
BecauseISaySo (not verified)
anonym's picture

Damn :D Riktigt snygga ju! Och så tidigt efter op! Grattis ;)

Annons
2011, February 12 - 18:02
norrlandstuttar (not verified)
anonym's picture

men gud vad fin du är tjejen!!! Är så roligt att fått följa dig eftersom vi haft lite lika förutsättningar och du nu hunnit opererad dig medan jag ännu går och väntar. Jag kan inte fatta att jag ska få "normala" bröst oxå :D tror det är svårt att sätta sig in i hur det är att ha tubulära bröst om m an inte har det... och det otroliga i att slippa det "handikappet", det är stort. Jag är dock inte övertygad om att resultatet kommer att bli lika bra på mig, jag gör ju ingen korrektion utan lägger bara in implantat och hoppas att de fyller ut det avlånga till runda bröst. Meeen bättre än nu bara måste det bli, annars jäklar!

Lycka till med snyggtuttarna och gå ut å köp dig en ny bikini, nu behöver du inga vadderade kupor hehe!

2011, February 12 - 23:27
BecauseISaySo (not verified)
anonym's picture

Aldrig mer vadderat! >:D Testify!

2011, February 12 - 23:55
guldskor
guldskor's picture
Offline
Last seen: 3 years 10 months ago
Silver
Joined: 2010-10-26 22:30

Fint tubulärnomore!!!!! Oh!!!! Superfint ju!! En månad kvar för mig nu nästan! Längtar!! Hoppas på ett lika fint resultat som du men lite större tuttar;) lika bra att passa på ju! Lycka till gumman!!

26 år
konsultation Peter Cosmo citadellkliniken
21 mars 2011 operation
ankarlyft + vårtgårdsplastik + förstoring
580 uhp textuerade bakom muskeln
13,5 cm i bröstbredd
tubulära bröst höger 250 cc vänster 350 cc
Op 2. Korr 24 april 2011
Nytt bröstl

Annons
2011, February 13 - 00:32
Tubulärnomore (not verified)
anonym's picture

Tack allihopa! =) Söta ni är..

Norrlandstuttar: Det beror ju helt på brösten, tror säkert det kan bli jättebra!

Guldskor: Ja - hade jag haft mer att säga till om, betalat själv, så hade jag ju definitivt tagit större och andra implantat. Men att jag fick via landstinget gör ju att de ska sträva efter normalt utseende snarare än tycke och smak. Tycker nog fortfarande att mina är lite för "strutiga", jag hade velat ha lägre höjd på implantaten och bredare - men fick tvärt om, mer cc hade jag också valt. Så det är klart du ska passa på!

Med det sagt betyder inte det att jag är missnöjd nu! Bara att om jag "förnyar" någon gång i framtiden så är det ju uteslutande tycke och smak som avgör. Nu känns det mer som att jag fortfarande är småbröstad, men inte tubulär, gott nog! :)

Jag är iaf tacksam att jag fick möjlighet till detta nu, och att det verkar bli bröst som kan tas för "normala" i badkläder så att inte livet begränsas.

Annons
Annons
Annons