Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft feb 2011 - Nackakliniken - Nacka Åsa Edsander-Nord - anonym

anonym's picture
anonym

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 24 February, 2011

Hej alla!

Nu är det dags att dela med sig om sin op. berättelse smiley

Jag hade kvällen innan tvättat allt så som lakan, påslakan, örngott, morgonrock, alla handdukar, kläder och alla underkläder för att ha rena kläder o byta till dagligen (man är ju rädd om sina ärr och vill inte ha de infekterade), lägenheten var oxå städad så man slipper tänka på det i några dagar i allafall.

Hur som helst så duschade jag kropp och hår med Descutan schampoo precis innan jag skulle lägga mig och det va inte riktigt det roligaste och goaste schampoot man har använt, vaknade mkt tidigare än jag skulle 05.15 (Hade op tid 08.00 resväg 10 min med bil) och plockade undan det sista i lgt:en satte på rena lakan och förberedde lite för efter operationen.

Min underbara mamma kom och körde mig till kliniken och när jag va framme blev jag visad till mitt rum och fick en tidning att läsa, jag skulle då klä av mig allt utom trosor och ta på mig deras morgonrock och strumpor. Efter en kort stund kom den fina och underbara narkosläkaren Jan och gav mig all info jag behöve och inte behövde smiley och jag fick ställa frågor,min op. skulle ta ca 2 timmar (eftersom jag både skulle göra lyft och inlägg) sedan kom min läkare/kirurg dr. Åsa Edsander-Nord och började rita på mig hon mätte och ritade ett bra tag och talade om för mig hur hon skulle göra.

Ca 09.10 kom Jan och hämtade mig till op. salen och där gick allt snabbt jag blev sövd och 11.08 vaknade i mitt rum av smärta och den fina ssk Lotten kom in till mig och sedan hämtade Jan för morfin, minns att jag vaknade 2-3 ggr och tittade på kl. och somnade om igen. Dr. Åsa kom in en gång och tittade på mina bröst, men jag va så påverkad och trött av allt och orkade inte titta för länge på brösten och såg bara massor med bandage.

ca 13.10 kände jag mig piggare o behövde gå på toa och det gick jätte bra, jag fick en god smörgås med té och djuce och ringde min kille för att säga att han kan komma och hämta mig.

Ssk kom in senare och gav mig all garanti papper och info och en sportbh som jag skulle byta till efter 2:a dan (efter 1:a duschen) lite smärtstillande och recept som skulle hämtas ut. Jag åkte från kliniken 14.30 och har återbesök 10.e marsh.

 

Annons
Annons
Annons