Annons
7 posts / 0 new
Last post
#1 2011, March 5 - 14:47
anonym (not verified)
anonym's picture

Massage??

Hej!

Min kirurg el. ssk nämnde aldrig att jag skulle massera brösten men jag läser att många masserar 3 ggr dagligen så min fråga är vad syftet med massagen är och hur man ska massera???

 

 

Annons
2011, March 5 - 17:28
Beewap (not verified)
anonym's picture

Vill jag med veta....

2011, March 5 - 18:44
Sanna. (not verified)
anonym's picture

Massagen är olika från klinik till klinik. Kolla med din kirurg vad han/hon säger. Jag skulle massera två gånger om dagen och fick med mig ett schema när jag åkte hem. Skitbra! Man blir rörlig så mycket fortare. Men kolla med din kirurg först!

2011, March 7 - 20:34
Elano (not verified)
anonym's picture

Men ni som har blivit rekomenderade av vilka anledningar har ni blivit tillsagda att göra bröst massagen??

Annons
2011, March 7 - 20:38
norrlandstuttar (not verified)
anonym's picture

Min kirurg sa att om man har släta implantat så ska man massera men inte om man har textuerade! Så ni som inte masserar kanske har texturerade helt enkelt? Jag har släta implantat och masserar minst 2 ggr per dag enligt ett schema för att behålla fickorna större än implantaten, det är för både formens skull och för att minska risken för kapselbildning har jag fått lära mig.

 

mvh norrland

2011, March 7 - 20:40
Sanna. (not verified)
anonym's picture

Dels släpper muskeln snabbare med massage. Sen "sätter" du ju fickan där implantatet ligger i. Många komplikationer kan undvikas då. Men som sagt, det är olika från klinik till klinik så kolla vad din kirurg rekommenderar så att ditt resultat blir som du vill!

2011, March 7 - 23:57
Elano (not verified)
anonym's picture

ÅÅ tack då är det säkert så, jag har textuerade och har säkert därför inte blivit rekomenderad, ska på åb på tors. och får fråga då ;)

Tack!

Annons
Annons
Annons
Annons