Annons

Bröstlyft - Ankarlyft okt 2009 - Aleris Plastikkirurgi Läkarhuset Norr - Umeå * - Myroom

Myroom's picture
Myroom

25år, ett barn, 169cm lång och ca 65kg.
Ankarlyft, bröstgårds förminskning och bröstförstoring 375cc.
Läkarhuset Norr Umeå, Jenny C.

31aug Bröstförstoring Proforma, Calle

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 29 October, 2009

Jag och sambon åkte till umeå källen innan OP.
Kände inte alls att jag var nervös, tror min sambo var nervös för oss båda :D. Han hade svettningar och lite illamående. Jag har längtat så länge efter denna dag så jag var bara lycklig.

Op dagen.
Duschade och gjorde mig i ordning, kl 10.00 skulle jag vara där. Vi anlände ganska precis kl 10. Träffade min kirurg och gick egonom stl och allt som jag hade i tankarna. Sen fick jag gå till salen där de hade sängarna. Tror det var 3sängar, med skynken i mellan. Jag bytte om och la mig på sängen. Sambon satt på en skinfåtölj brevid min säng och var jätte nervös :s. Han förstod inte varför jag inte var det... Jag sa att jag kände mig lugn och ville bara att dem skulle rulla in mig på op-rummet :).
Sen kom sköterskor och gav mig lite tabletter och sen kom narkos läkare . Bara en liten stund senare, tror kl var ca 10.45 så kom dom och hämtade mig. Gav sambon en släng kyss och sa att jag ringer senare (!!) efter narkos kan man väl inte ringa, sa bara så för att lugna honom hehe.
Sen sa det godnatt och jag vaknade av att jag hörde att de rullade sängen. Jag kom tillbaka dit var jag var innan op.

Var fortfarande groggy och stel. Men på nåt vis så hade jag satt mig upp, 90grader, dragit ut en låda, där min mob låg. Slagit in sambons nr och ringde honom... Jag sa att nu är jag vaken och att han kunde komma och hämta mig.
Han tyckte op och uppvaket gick fort, kl var bara 13.00. Men han kom dit och jag var klar vaken (!!). Många sover en stund till, men jag var klar vaken och ville gå hem :). Sköterskan sa att det var ovanligt att jag var så pigg, men fick inte åka därifrån förens 18.00. Så vi satt där och såg tv och surrade på.

De första 3 dagarna var rena h-vete men sen blev det lättare med allt :)
Absolut värt pengara och smärta! :)

Annons
Annons
Annons