Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2011, July 29 - 13:00
anonym (not verified)
anonym's picture

Ni som gjort fettsugning av ridbyxlår, insida knä och lår...

Hej,

 

Jag funderar starkt på att fettsuga mig på olika ställen på låren främst ridbyxa och knä, men är tveksam av olika anledningar. Mitt största komplex är mina knän och funderade på om det skulle gå att fettsuga endast den delen med tanke på återhämtningstider, pris osv., kan man få goda resultat om man bara fettsuger insida av knä eller måste man forma hela benet för att det ska bli skillnad? Var har de lagt snittet på er? syns det? Ojämnheter? Blir det stor skillnad? 

 

Jag har även lite frågor om metoder som jag hoppas ni kan svara på eller om vi bara kan diskutera dom!

 

Vissa har slutat erbjuda laserfettsugning ( se t ex akademikliniken) för att det ger ojämt resultat (så som jag förstod det var ju det hela poängen med det eller?), vad är er erfarenhet av denna metod?

 

Det har ju kommit lite metoder där man aldrig suger ut fettet utan smälter det med typ radiovågor/ultraljud och låter kroppen ta hand om det sen. Tror ni det funderar? Jag känner lite att det är samma som alla de andra maskinerna vella shape osv som man behöver många behandlingar på och skillnaden inte blir så stor (de påstår ju att det är någon skillnad på effekten men vet inte vad man ska tro om det)....och då känns det som man lika gärna kan köra en äkta fettsugning. Jag har själv prövat  lypolyse och det skulle ju också fungera så att de smälte fettcellerna och kroppen skulle ta hand om det själv och det kan jag ju säga inte fungerade så bra....Är det någon som prövat och kan dela med sig? smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons
2013, September 4 - 10:41
stephannie
stephannie's picture
Offline
Last seen: 6 years 8 months ago
Silver
Joined: 2012-11-05 14:00

Hej jag rekomenderar starkt laser och estetik om du vill göra fettsugning och gör smartlipo laser fettsugning, har fått markanta och grymma resultat och det var 4 dagar sen jag gjorde det endast, jag jobbade redan 2 dagar efter operationen och värken går att behandla med alvedon detk
Nns som en kraftig träningsvärk, jag gjorde massor på en gång, gå in på min sida och läs. Du kan förvänta dig bra resultat för faaaaan va nöjd jag är redan efte 4 dagar är lite svullen men de lägger sig allteftersom ska bli spännande att se slutresultatet!!

Missnöjd då ja fick betala för korrigering Samt ett område uteslöts som var hakan, mitt prio område!

Stephanie 20 år,, inga barn, 164 cm, 64 kg
L&E nuvarande namn nordiska kliniken doktor melad jevardi,
Konsultation 19/8 melad jevardi
operation 31/8 melad jevardi
Fettsugning smartlipo laser,
Mage,insida lår, knän, lovehandels, hakan utan narkos.

Annons
Annons
Annons