Annons

Bukplastik - full - stor okt 2011 - Estetisk Kirurgi & Hälsa - Ockelbo Eya Le Wartie (fd Eija Olsson) - tezzanjansson

tezzanjansson's picture
tezzanjansson

28 år, 163 cm , 62 kg
2 barn

Bukplastik gjord 3/10 2011
hos Eija Olsson, Estetisk kirurgi Ockelbo.

Intresserad av ilägg utan lyft.

BH före 70/d eller 75c
Konsultationstid hos Örjan Gribbe 16/1 2012

Operationsdag inbokad 15/3 2012
Ska då l

OP-datum: 
Monday, 3 October, 2011

När jag kom till kliniken var jag konstigt nog inte nervös alls. Jag fick en hel liten mugg med tabletter av en sköterska och stödstrumpor att sätta på mig.

När jag satt där och väntade kom de utrullandes med en tjej som opererat brösten. Hon hade fortfarande en "grej" i halsen som jag tyckte såg läskig ut.

Jag fick klä av mig alla kläder och gå in till operationsrummet. När jag hoppat upp på operationsbordet frös jag så att jag skakade som ett asplöv. Narkosläkaren tyckte synd om mig och skyndade sig att "skjuta" in lite lugnande. Då blev jag slapp som en mask istället =) Skönt.

Konstigt nog var jag ännu inte nervös. Det var 3 st inne på operationssalen som jag försökte skoja lite med. Typiskt mig att försöka lätta upp stämningen i pressade situationer. Men det funkade bra. De fnissade lite.

Narkosläkaren satte en mask mot min mun och sa att det var syrgas och att jag skulle ta djupa andetag så att jag fick i mig mycket luft.

Jag svettades ihjäl....oj då, är det klart...?!!? Ja men visst. Det sjuka var att jag aldrig fattade att jag somnade eller vaknade. Det där med narkos var ju ganska häftigt måste jag säga.

Jag tror att de tyckt synd om mig när jag frös innan jag "somnade" för runt huvudet och ner på axlarna var jag inlindad i flera handdukar och så hade jag 2 täcken på mig och en filt. Det var asvarmt. De hjälpte mig att ta bort lite.

Det tog en stund innan jag började fundera på det där med smärtan. Jag hade egentligen inte så ont. Jag slumrade till och från hela eftermiddagen för jag var så trött efter narkosen. Fick smärtstillande när det kändes som det behövdes.

Alla var så gulliga på kliniken! Verkligen supergulliga. Kunde inte ha önskat bättre omhändertagande. Delade rum med 2 gulliga tjejer som var skönt stöd att ha. Vi småpratade hela natten och det kändes skönt att de var där.

Överlag så tycker jag att allting gått mycket bättre än vad jag trott innan. Jag trodde jag skulle vara livrädd innan jag somnade in men det var jag verkligen inte. Och så trodde jag att smärtan skulle vara outhärdlig och det är den ABSOLUT inte! Idag, dag 3, har jag bara tagit alvedon och redan slutat med tradolanen.

Nu är jag spänd på att se resultatet! Har sett en liten snabbis på kliniken men nu vågar jag inte knäppa upp själv så jag väntar till imorgon då jag ska tillbaka för att ta bort dränet.

2011, October 5 - 14:36
daria
daria's picture
Offline
Last seen: 1 year 8 months ago
Silver
Joined: 2011-04-13 23:05

GRATTIS !! så skönt att allt gick bra!! lycka till med allt!

2011, November 3 - 06:56
QWE890 (not verified)
QWE890's picture

Hej Tezzan,

Vad bra att jag hittade dig och dina inlägg och din blogg. Du kliver i spåren framför mig och det känns jättebra för mig att läsa dina reflektioner. Jag gjorde min bukplastik i fredags och ska på återbesök ikväll för att titta.

Jag hittade din blogg också och ska fördjupa mig i den efter den andra koppen gott kaffe. ( 06:45,...). Kanske skapar jag en själv också, blev så inspirerad.

Mina fysiska förutsättningar liknar dina förutom att jag är tjugo år äldre. Mina barn är 12 0ch 15 så jag har verkligen erövrat min kropp inifrån s a s efter graviditeterna som hade samma resultat på kroppen som dina. Min vikt har varit stabil i flera år och jag kom äntligen över den värk och trötthet småbarnsåren försatte mig i så jag har känt mig yngre och vackrare de sista åren än nånsin tidigare.

Så läget kunde inte vara bättre.

Men magen var ett stort överhäng, mest skinn och med gamla strior. Ett ständigt litet hugg av sorg som jag balanserat genom åren, som inte synts bakom väl valda kläder, men också den goa, varma plats där mina barn legat, och även om den blev ful så är det den delen av mig själv som jag kramat om när jag konfronterats med mig själv i ensamhet på kvällar och morgnar. Den har hållit mig sällskap genom grubbel och genom glädje. Nu är den borta.

Det är nog därför jag är lite deppig idag, för första gången efter operationen. Jag ska se magen för första gången ikväll, läkaren har klistrat den väl och jag tycker att det är lite otäckt.

Dina bilder har redan hjälpt mig. Tack.

Återkommer när jag läst mer av vad du skrivit, ska bli spännande.

Sydde du ihop magmusklerna också? Har inte hittat nåt om det än...

2011, November 27 - 21:55
tezzanjansson
tezzanjansson's picture
Offline
Last seen: 12 years 3 weeks ago
Silver
Joined: 2011-05-17 21:56

Hejsan.

 

Jag såg tyvärr inte din kommentar förän nu. Hoppas att det deppiga gick över snabbt! Jag sydde ihop magmusklerna också. Jag är så himla nöjd! Hoppas du är det med! Vad roligt att mina bilder och min skrift har hjälpt dig, det är lite det jag hoppas på smiley Jag vet ju själv hur mycket jag ville läsa innan och även nu efter op.
 

Startade du nån blogg föressten?

Annons
2012, March 4 - 11:18
augusti11
augusti11's picture
Offline
Last seen: 11 years 5 months ago
Silver
Joined: 2012-02-25 13:38

Åh vad fin magen blev! min mage ser ut som din gjorde innan, har oxå fått två barn och jag ska operera brösten i april, men magen ska jag absolut operera sen, kul att se ett så lyckat resultat :) Grattis!

Annons
Annons
Annons