Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Citadellkliniken - Landskrona Jörg Bohn - citadellboobisar

citadellboobisar's picture
citadellboobisar

172 cm lång
69 Kg
73 cm under brösten
99 cm över brösten

Innan 85 F, men efter 50 kg viktnedgång, tomma och hängiga 70 D
110601-> Ankarlyft samt geléhallon 650 cc HP av dr Jörg Bohn
Strl på Citadell bh:n 80 G, stl i Change bh 70 I

Korrigering

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Då var dagen äntligen kommen då jag skulle förhoppningsvis kunna bli nöjd med mina bröst komma!

 

Kom till Citadellet i Landskrona och dess miljö och omgivning var precis så harmonisk som jag kunde minnas att den skulle vara, blev invisad på rummet, duschade, fick en nål och dropp, shotten och sedan efter ett tag kom Jörg!

 

Efter han ritat var han skulle gå in så gick vi ner till operationssalen och jag studsade upp på operations bordet, redo att bli förbättrad, nöjdare och lyckligare faktiskt!

 

38 min senare rullades jag ut på uppvaket (faktiskt, det tog bara 38 min!), då hade jag fått in mina Allergan 800 cc uhp samt eftersom mina ärr var så fula efter ha fått infektion i dem båda förra gången så gjorde Jörg ärrkorrigering samtidigt och skar av sidorna på ärren och sydde på nytt, hoppas dessa blir mindre och bättre.

 

Mådde hur bra som helst på uppvaket i alla fall, och sedan rullades jag upp till mitt rum...mitt egna rum....sov ett tag till och sedan kunde man ju inte ligga stilla mera, studsade upp o ner hela tiden och blev jätte rastlös!

 

Inget förband denna gången som lindades hårt omkring mig, nästintill inga smärtor och mådde hur bra som helst och vad det verkar som än så länge så är jag nöjdare med brösten, 1 cm mer put, 1 cm bredare och 150 cc mer.

 

Kan säga som så här att de som säger man måste ha mer än 150 cc för skillnad, de har rätt, ingen...INGEN kan se min skillnad på 150 cc, förutom jag som känner den och ser den eftersom man synar sig själv väldigt mycket, men med kläder på så ser ingen denna skillnad, och det känns iofs rätt bra det........så man inte kväver sina patienter med brösten! ;D

 

 

Men i alla fall...att byta implantat= ingen smärta, bara lite brännnande känsla i såren, och inte mer, helt galet vad skönt det känns! Nu ska jag på återbesök på tisdag, så får se vad Jörg säger om det hela då, då jag av misstag i stundens hetta när jag inte tänkte klart bytade min befintliga tejp till silikontejp.........fuck! Men håller fingrar och tår på det bästa!

2012, January 31 - 08:25
gagge
gagge's picture
Offline
Last seen: 7 years 2 months ago
Silver
Joined: 2010-05-28 19:20

fick du instruktioner om att byta tejp själv??

Jag fick med mig en rulle hem OM det skulle lossna men annars drar tuve den på torsdag, 10 dagar senare och sen ska tejpen sitta så länge som möjligt mellan bytningarna, 2-3 v.... Bara nyfiken på vad du har fått för "regler" :-D

 

Och visst var det skönt att slippa smärtan denna gången :-D

 

Nu väntar jag på bilder ;-) hahaha jävla tjatande på mig!

2012, January 31 - 20:29
citadellboobisar
citadellboobisar's picture
Offline
Last seen: 11 years 5 months ago
Silver
Joined: 2011-05-29 20:03

nää, fick inga instruktioner alls ang. tejpandet....inte vad jag minns i alla fall...inte denna gången och mindes inte vad Jörg sa sist om tejpandet....

 

sist fick jag ju infektioner i båda brösten och efter jag hade duschat i lördes fick jag panik när jag såg det intorkade blodet på tejpen och tänkte bara att nu jäklar får jag infektion igen och måste slita av tejpen och sätta på ny, på en gång innan jag får infektion igen! Jäklar så puckad man e......ångrade mig efteråt......var på återbesök idag och Jörg sa att det var ok.....att inget blitt till det sämre....men har lite problem med att jag läcker vätska...ska käka antibiotiika till över helgen med...och blir det inte bättre så har jag redan bokat in en tid till honom på tisdag så han får kika på det igen. Sen ska jag inte använda silikon tejp förrens såren är läkta, utan ska köra med kirurg tejpen hela tiden. Ok, 2-3 veckor...det enda jag minns är att Jörg har sagt 7-10 dagar sen skulle jag byta..men detta var förra gången.

 

:D lägger in bilderna strax! ;D

2012, June 12 - 14:49
Troja10
Troja10's picture
Offline
Last seen: 9 years 1 month ago
Silver
Joined: 2012-06-04 11:37

Ser att du oxå är från Kristianstad. Jag ska på möte med Dr Jörg Bohn på Citadell i Malmö 13/8. Har gått ner 40 kg och från en 85d till en.. ja vad kan jag ha?? 70 a HÄNG!! Haha. Så antar att de bli ankarlyft och fylla. Hade varit perfekt om jag kunde fråga dih massa frågor. Hade behövt en mentor, haha. Är det ngt speciellt man ska fråga? Har nada koll på bakom/framför vilken storlek jag ska välja osv. Kram Lisa [email protected]

Annons
Annons
Annons
Annons