Annons

Jörg Bohn

Mer information: 

Bytte 450 till 625 då jag önskade större. Dessutom hade mina blivit hängiga efter graviditet av barn nr 3 och behövde ett lyft. Motiva Ergonomix Round, silk.


Bröstförstoring mar 2021 - Citadellkliniken - Landskrona Jörg Bohn - FLUXDROPS

2021-03-22

Anlände till Landskrona station och hade lite svårt att hitta Shuttle-service bilen för att trots att den är svart på bilden så hade jag snurrat till det & trodde att den skulle vara vit. Chauffören var supertrevlig men jag minns tyvärr inte hans namn. Väl framme (strax före kl 9:00) så anmälde jag mig i receptionen, fick gå en trappa upp och vänta, sen så visades jag till mitt rum, tog ut samtliga piercings och fick instruktioner om att tvätta kroppen med Hibiscrub, jag slapp tvätta håret eftersom jag gjort det kvällen innan.

Mer information: 

OP 2016 av Jörg Bohn
500 cc under muskeln


Mer information: 

V: 375cc & H: 400cc
Motiva ergonomix full


Mer information: 

Korrigering av db och bröstfickaHej!

Jag opererade mig i för 3 dagar sedan den 8/2
Hade lite hängiga bröst då jag ammat 2 barn.
Undrar mest över när själva implantaten åker ner ? Har bröst band men blev tillsagd att inte använda bh-n när jag ändå ligger i sängen nu första veckan. Då jag vill ha ett väldigt naturligt resultat. Men nu känns det som att brösten hänger undertill och implantaten är uppe i bröstkorgen. Borde jag använda bh-n ändå eller kommer det rätta till sig senare ? Någon med erfarenhet ?Mer information: 

Konsultationen gick helt ok, ställde dock inte så många frågor som jag hade tänkt, men hade nog inte så många heller. Hade inte med någon målbild & specificerade inte riktigt vilket resultat jag var ute efter. Dock var vi på samma spår, så det var okej. Jörg rekommenderade Demi, men jag kunde även välja Full.


Annons
Annons
Annons