Annons
1 post / 0 new
#1 2012, March 11 - 14:23
Casiopeia
Casiopeia's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Silver
Joined: 2010-04-18 17:55

Förslag till ny funktion

Saknar en funktion (eller egentligen några stycken som står på önskelistan, men den här har jag saknat ett tag nu) "mina vänner".

Det är rätt ofta man börjar prata med någon om vad den skall göra och hur det går osv.. Bröstförstoring är ju en process som tar rätt lång tid från tankar-konsultation-beslut-genomförande-läkningsperiod-kanske komplikationer och ny op- ja det kan ta flera år. Ofta hittar man vänner man vill följas åt lite med. Se hur det går för någon etc, och att komma ihop namnen på alla på ett forum är inte alltid så lätt. skulle vilja ha en funktion där man kan klicka på någons namn och "bli vänner". det behöver egentligen inte innebära så mycket mer i grunden än att dom man blir vänner mer samlas i en "mina vännner lista". men då kommer man snabbt åt att titta på de vännerna, se vilka nya inlägg dom gjort, kolla deras nya bilder och följa hur det går för varandra.

Sen kan man säkert i förlängningen lägga till funktioner om man vill, men i grund och botten, att kunna samla sina vänner i en lista.

Citadellkliniken Dr Peter Cosmo
Op 1: -09 Perthese mp 375cc coh 1, subpectoral.
Op 2: -09. Korrigering komplikationer med mfd och db.
Op 3: -10. Korrigering komplikationer med mfd, db, rippling, höjdskillnad. Byter till Mentor 500cc m

Annons
Annons
Annons
Annons