Annons
4 posts / 0 new
Last post
#1 2012, August 17 - 00:12
Lindsay
Lindsay's picture
Offline
Last seen: 7 years 7 months ago
Silver
Joined: 2012-01-28 03:58

näsoperation+bröstförstoring

Hej! en fundering bara. Kan man få göra två op samtidigt, tex näsplastik och bröstförstoring samma dag. eller är de smartare att "dela" upp dom? vad tror ni? någon som har erfarenhet av detta? 

Ålder: , Längd: cm, Vikt: ca: .
Intresserad av:
Har nu:. Är missnöjd med min näsa
Vill ha: vill bli nöjdare med min näsa.
Klinik/Läkare:konsultation på conturkliniken hos Richard R i November :)

Annons
2012, August 17 - 00:35
putte
putte's picture
Offline
Last seen: 6 years 2 months ago
Silver
Joined: 2012-06-15 01:13

Jag vet att bloggaren Steffi gjorde båda två samtidigt på Akademikliniken. Så ja, det går. Men det gäller ju att kirurgen är bra på både bröst och näsa då!

http://typsteffi.myshowroom.se/svar-ang-operationerna/

Näsplastik på Lidingökliniken hos Richard Rylander 2012.

2012, August 29 - 15:39
Lindsay
Lindsay's picture
Offline
Last seen: 7 years 7 months ago
Silver
Joined: 2012-01-28 03:58

okej tack för svaret. Lutar nog åt nackakliniken isånnafall, om de blir båda samtidigt. fast lidingökliniken verkar ju superbra på näsor :) men kanske sämre på bröst?

Ålder: , Längd: cm, Vikt: ca: .
Intresserad av:
Har nu:. Är missnöjd med min näsa
Vill ha: vill bli nöjdare med min näsa.
Klinik/Läkare:konsultation på conturkliniken hos Richard R i November :)

2012, August 29 - 18:38
socker1
socker1's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Silver
Joined: 2012-07-27 23:58

Hej! Jag går i exakt samma tankar som du och tycker också det var svårt att hitta någon som är bra på båda. Nackakliniken skulle jag akta mig för, de har nån kirurg som fått massor av varningar, bara googla så kommer du hitta massor. 

 

Akademiklinikens kirurger gör kombinationsingrepp, jag har varit på konsultation där hos Jan för både näsa och bröst. Jag kände dock inte riktigt att jag och Jan klickade eller att jag fick tillräcklig tid att verkligen prata igenom något av ingreppen tillräckligt. Sedan är de dels väldigt dyra från början och dels verkar det som att kostnaderna lättare springer iväg där eftersom i princip ingenting utöver operation ingår i priset. Har också fått uppfattningen att de är mindre pigga på att korra osv än t ex Lidingö, men det är som sagt bara en uppfattning.

 

Lidingökliniken gör både bröst och näsor men man kan inte göra det samtidigt eftersom det är olika kirurger. Har ingen uppfattning om hur bra de är på bröst faktiskt men visst pratas det mycket om dem här på näsforumet. 

 

Min slutsats då. Jag ville gärna göra ett kombinationsingrepp egentligen men nu lutar det åt att dela upp och göra näsan på Lidingö och brösten på Proforma. Dels kändes det inte som att de var så lyhörda på mina önskemål på Akademikliniken och dels är de tyvärr mycket, mycket dyrare fast resultaten verkar likvärdiga som hos de andra. Det känns också bra att kunna välja den kirurg man känner mest för inför varje ingrepp och inte begränsas så kraftigt. Dessutom känns det ganska skönt att fokusera på en sak i taget även om det blir jobbigt med två läkeperioder. För å andra sidan är det nog ingen barnlek heller att läka både bröst och näsa samtidigt.

 

Hoppas detta hjälpte något i förvirringen ;)

 

 

22 år, 167 cm, 55 kg.

Bröstförstoring: jun 2013, Proforma, Örjan Gribbe
Har snygga men små bröst idag, knappt 70A. Ska lägga in runda 350cc moderate plus.

Näsplastik: nov 2012, Lidingökliniken, Richard Rylander

Annons
Annons
Annons
Annons