Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Citadellkliniken - Landskrona Peter Cosmo - Augustitjej

Augustitjej's picture
Augustitjej

Op 21/8-12 440cc Perthese mellanprofil
Före: 75B Efter: 70G(!) (än så länge)

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Operationsdagen
Skulle vara på kliniken i Landskrona kl 12, men eftersom vi hade 3h bilfärd och inte visste om det var köer eller inte så åkte vi i tid, och var där redan kl 11. Promenerade runt området lite i väntan på klockan.. Väl kl 12 så var inte mitt rum klart än, så jag och killen fick gå in på ett "konsultationsrum" eller liknande och vila lite. Vid 13-14 något var rummet färdigt och jag fick gå dit och duscha.
Tvålade in mig noggrant 2ggr, tog ut min navelpiercing och klev sedan i strumpor,tofflor och en stor morgonrock. La mig på sängen och kolla på tv medans vi vänta. Min pojkvän var med på rummet till dom hämtade mig :) som inte blev förrän 15:17! Var fortfarande inte nervös, bara lite högt blodtryck.. Fick gå ner tsm med en sjuksköterska till Peters rum där han fotade mig och måla på mig, tog typ 1 minut. Sen gick vi till operationssalen (som låg förbi Cosmos rum o sen till höger tror jag) -- förbi 2 patienter som var ny opererade, "snart ligger jag där" tänkte jag.

Narkosen
Super trevlig narkospersonal, en ung man o kvinna var det där.
Fick på mig en snygg "badmössa" och pratade lite med dom. Första gången jag blev sövd men allting gick super bra. Fick sprutan, sen andas 3 djupa andetag i en sånn mask -- kände hur kroppen försvann, typ som man flöt iväg någon annanstans. Efter andetagen tänkte jag "visste att ja inte skulle somna..." å så decka jag stenhårt! :D

Uppvaket

Vaknade och var jätte trött och lite groggy. Kollade först runt mig vart jag var någonstans, såg narkospersonalen och några sjuksköterskor. Sen tittade jag ner på min bröstkorg med ett léendesmiley Försökte med alla mina krafter att vakna till liv så jag kunde få träffa min kille igen som låg och sov i bilen medans han väntade. Tillslut kom en sjuksköterska och körde in mig i hissen och upp på mitt rum. Jag frågade när man fick ta emot besök dom sa när som helst men tyckte jag skulle vila upp mig först... Blunda lite men kunde inte somna. Sen knacka de på dörren och där stog min kärlek med ett smile :)! Han fråga hur jag mådde, helt okej sa jag.
Det kändes som träningsvärk x10 och att någon stog och tryckte på träningsvärken ungefär.
Men absolut inte så ont som jag trodde det skulle göra..

Kvällen/Natten

Sov inget under kvällen, låg och halvkollade film på laptopen o kollade The big bang theory på tvn.
Fick en macka o yoghurt vid 20. Kunde knappt äta själv så killen fick mata mig haha.
Vid 22 gick killen till bilen där han skulle spendera natten. O jag fick medecin och försökte sova.
Vaknade vid 4 o hade ont, låg vaken till kl 6, ringde på klockan för medecin men ingen kom och den lös bara men pep inte, så vet inte om den funkade för de kom ingen förrän 6.30 :/.
Men men de gick bra ändå. Fick medecin o frukost. Sen kom killen in och vid 8 kom Cosmo och tittade till mig, fixade bröstbandet o prata lite. Fick se mina fiiiiina tuttar i spegeln vad super nöjd!!! Cosmo sa att allt såg bra ut med. Sen åkte vi hem -- 3h lång bilfärd i regnet..

Dag 1,2,3,4,5 (hemma)

1-Spendera jag i sängen & soffan. Film + serier hela dagen och massa smärtstillande.
Rullade massa på axlarna för att inte stelna till allt för mycket. Sov ganska bra den natten faktiskt.
2-Sov ok, vakna 6 o tog medecin, sen gick upp 8.30. Väldigt ont i axlarna och ryggen. Jätte svullna bröst. Fick besök av min syster som hjälpte mig och duscha håret å massera axlarna lite :) (guld värt!) Tog några korta promenader med hunden ca 10 min.

3-Min födelsedag! Sov som natten innan, vakna vid 6 igen o hade ont men somna om efter smärtstillande. Gick en promenad på ca 15 min med hunden o killen, gick bra. Rörligare i armarna idag, men blåmärkena under brösten var tydligare. Fick besök av min bästa kompis som gratta mig och klippte mitt hår (hon e frisör). Hjälpte killen å småstäda på kvällen, dock inga tunga lyft alls bara plocka lite inför morgondagens kalas. Minskat på smärtlindringen men fortf. 2ggr/dag minst.

4-Kalasdags! Familjen på besök. Var väldigt pigg idag. Bakade tårta o gick flera promenader. Blåmärkena fortfarande tydlliga, men ännu rörligare idag. Börjar känna mig som människa igen yes Fortfarande jätte ont i ryggen dock..Massa filmer på kvällen. Somna sent!

5-Vakna vid 6.15 - smärtstillande. Somna om och vakna vid 9 igen men låg kvar till 10.

Jätte ont i ryggen (fortfarande) blåmärkena mycket ljusare idag :). Inte lika svullna bröst men ändå väldigt svullna och hårda ännu, spec vårtorna haha. Ganska trött hela dagarna men orkar ändå göra saker. Rör på mig så mycket jag kan och vilar så mycket jag kan! Ingen större matlust men de går ner.

Mår bättre för varje dag som går, och blir rörligare och kan göra mer saker.
Är väldigt nöjd med både klinik och kirurg!!! Bara +++

Landskrona Citadellkliniken, Dr Peter Cosmo!

440cc mp Perthese i båda! Strl innan: 75B/knappt, efter:70E i tortyren

2012, August 26 - 17:59
Troja10
Troja10's picture
Offline
Last seen: 9 years 1 month ago
Silver
Joined: 2012-06-04 11:37

Spännande att läsa. Om 8 v är det min tur. Läääängtar :)

2012, August 28 - 12:09
Augustitjej
Augustitjej's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Silver
Joined: 2012-06-28 20:48

Troja10 wrote:
Spännande att läsa. Om 8 v är det min tur. Läääängtar :)

Va kul :).. Åh lycka till! Hoppas tiden går fort gör dig! :)

2012, September 11 - 08:20
Still_going
Still_going's picture
Offline
Last seen: 3 years 6 months ago
Silver
Joined: 2012-09-11 07:28

Vad roligt att läsa din berättelse.
Man längtar otroligt mycket själv.
Men är nog mest nervös för att sövas då jag aldrig blivit sövd innan .

Annons
2012, September 17 - 07:52
Lillan1972 (not verified)
Lillan1972's picture
Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter. Ska själv opereras av Peter Cosmo om tre veckor och börjar bli smått nervös nu ;-)
Annons
Annons
Annons