Annons

Peter Cosmo

Jennieorn's picture
Jennieorn


Övriga taggar: 


Hej. Gjorde en bröstförstoring aug 2010 efter att ha ammat 2 barn. Ammade mitt 3:e barn utan problem, 2017-2018. Har en del lös hud som jag önskar fylla ut med byte till större implantat. Bör jag gå till samma klinik, Citadellkliniken i Landskrona? Eller så funderar jag på att höra med någon klinik i Göteborgs området. Vad säger ni? Kan ni rekommendera någon för byte till större implantat?
Med vänlig hälsning.Bröstförstoring Apr 2024 - Citadellkliniken - Landskrona Peter Cosmo - Spindeln

2024-04-24

Klockan är nu 22 och jag ska strax släcka lampan i mitt rum på Citadellkliniken. Jag har haft lite blandade känslor inför operationen men väl här så har jag blivit så väl bemött att all oro var som bortblåst.

Jag tog tåget till Landskrona på morgonen och valde sen att promenera till kliniken eftersom det var en sån härlig morgon och solen sken. Promenaden tog 40 minuter i ett ganska lugnt tempo.

Mer information: 

325 cc båda, demi profil, motiva, under muskeln.


Alexandra1984's picture
Alexandra1984Hej!

Gjorde otroliga bröst 300cc hos Peter cosmo för ca 10 år sedan och sedan nya igen för ca 5 år sedan. Sååå nöjd. Sedan dess har jag fött och ammat 2 små sötnosar. Brösten är nu katastrof. Stora som fan och rätt hängande. Från att ha haft små söta vårtgårdar är dessa nu som små klementiner.

Jag ammar fortfarande sista lilltjejen (6 månader nu) frågorna jag har:

Vilken metod är bäst ? Vill ha mindre bröst och såklart inte hängande, men får paniiiik av att tänka på ärren som tex ankarlyft innebär . Går det att bara få ärr via bröstvårtan? Bra dåligt med det?
Jag ska göra ett byte av inlägg och bröstlyft. Någon mer som gjort detta och har före efter bilder? Har fortfarande inte bestämt storlek på inlägg. Så svårt!ElyseRousseau's picture
ElyseRousseauHej!
Jag gjorde en bröstförstoring i Juni 2013 (CitadellKliniken, Peter Cosmo) via armhålan och vill nu ta ut mina implantat.

En sjuksköterska hos CitadellKliniken har sagt att jag kan ta ut implantaten via armhålan, och jah är väldigt nyfiken om någon annan har gjort detta, hur det var, hur resultaten är nu.

Jättenervös över en ytterligare operation och vill minska risk för ärr etc så verkligen tacksam för alla slags svar och också bilder på ärr etc uppskattas!
Tack!annag's picture
annagHej! Jag vill göra en bröstförminskning på citadellkliniken, men vet inte vilken kirurg som kan vara bra. Har läst flera forum om kliniken men nästan alla handlar om bröstförstoring. Är det någon som har gjort bröstförminskning? Vem hade ni? Funderar på Jörg Bohn eller Peter CosmoAnnons
Annons
Annons