Annons

Bröstlyft - Ankarlyft mar 2013 - Nordiska Kliniken - Stockholm Mattias Elmér - color

color's picture
color

4 barn, 38år, 163 cm, 53 kg
Har gjort en stor-bukplastik hos Laser & Estik, Mattias Elmer 15/11 2012
och så har han även fått lyfta och fylla brösten med 365 g 22/12 2013

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 22 March, 2013

Kliver in på Laser&Estetik prick 07:30 Blir välkomnad av Magnus som sitter bakom disk, betalar och så följer han med å visar in mig till omklädnings rummet och så förklarar hur allt kommer gå till..blir lämnad ensam för att byta om och läsa papper å skriva på...så kommer Narkosläkaren in (samma trevliga som hade hand om mig även förra operationen, tryggt å bra) Han ger mig lite tabletter inför och förklarar alls som har med min sövning att göra...sen blir jag lämnad själv en stund igen å jag står framför spegeln å tar farväl av mina tomma påsar till bröst...så knackar det igen, hinner precis stänga morgonrocken så står Mattias där pigg å alert, han tar med mig in på hans rum där jag påminner han om att vi även skulle korrigera på sidorna efter bukplastiken ( han börjar bli riktigt poppis nu :) mycket att göra ) men det är inge problem...sen ritas det noga... jag står å nästan håller andan, käkat vitlök kvällen innan ;D sen fotas magen å tuttarna från alla vinklar..så springer Mattias ut och jag får vänta på narkosläkaren som kommer å hämtar mig till operations-rummet. Där inne får jag lägga mig på operations-britsen med morgonrocken som ett täcke..Känner mig lugn å trygg i händerna på de tre männen...får nåt insprutat i armvecket som svider...å sen är jag väck :)
Narkosläkaren väcker mig i uppvaknings-rummet och berättar att allt gått bra :)
Sen kommer Silvia (tror jag hon heter eller så minns jag helt galet) med värktabletter och undrar om jag vill ha nåt i magen...kommer på då att jag glömt tala om att jag är gluten-alergisk men får in yogurt, hallon kräm, nån smothie, juice och te.
När jag varit vaken en stund rullas det in Mattias 2:a operation för den dagen,..en jätte groggy tjej som dillar nåt om att hon är hemma i sitt vardagsrum ;D Vi börjar prata med ett draperi mellan oss så när Silvia kommer in så ber vi henne dra bort det. Silvia är inne hos oss ofta å tjeckar till oss och kollar att allt är som det ska:) hon hjälper även mig in på toa som jag måste gå på ganska omgåeende eftersom jag måste byta tampong.  
Jag börjar må illa på eftermiddagen och får en tablett mot det! Så vid fyra tiden ungefär  kommer Mattias in till mig kollar att jag fått all information som behövs nu efter och att jag mår bra...så får jag åka hem med mediciner, kompresser å tejp :)
Jag tar pendeltåget hem, sitter å känner hur jag blir mer å mer illamående, när jag kliver av är det så nära att jag kräks men räddningen blir kex-chokladen jag tagit med till min dotter igentligen men nu blir min räddning för att ta bort medicin smaken ur min mun! Ah äntligen hemma...nu är det bara läkningsprossesen kvar då ;)
 
2013, April 6 - 15:12
Mle
Mle's picture
Offline
Last seen: 8 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-03-12 13:15

Jag tror att jag låg i samma uppvakningsrum som dig, men jag kom in strax innan du åkte hem :)

2013, April 6 - 19:20
color
color's picture
Offline
Last seen: 7 years 9 months ago
Silver
Joined: 2013-01-17 09:37
Hej Mle!
Ja du fick fönster platsen tvärs över rummet å sköterskan frågade dig om det var glädje-tårar...
Hoppas jag inte verkade allt för knasig ;) var nästan mer groggy då än precis efter uppvaknandet!
Har allt gått bra för dig?
2013, April 6 - 19:42
Mle
Mle's picture
Offline
Last seen: 8 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-03-12 13:15

Haha ja det var jag :)
Ja allt har gått bra, det läker som det ska och äntligen har man ett par snygga bröst.
Hur har det gått för dig?

Annons
2013, April 6 - 19:52
color
color's picture
Offline
Last seen: 7 years 9 months ago
Silver
Joined: 2013-01-17 09:37
Vad skönt att höra å vad härligt med snygga bröst :)
Jag har ingen aning om mina bröst än, det känns bra men vet inte alls om de är snygga...har återbesöket på måndag så då är det paket öppning ;)
2013, April 6 - 20:07
Mle
Mle's picture
Offline
Last seen: 8 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-03-12 13:15

Jag fick ta bort allt förutom innersta tejpen dagen efter så jag har sett mina. Skulle också haft återbesök på mån, men trodde mina sår vätskade så va på åb redan idag.. Som tur va så var allt läkt o fint.
Spännande för dig på Måndag, lycka till :)

2015, April 1 - 19:03
Angelica83
Angelica83's picture
Offline
Last seen: 3 years 4 months ago
Silver
Joined: 2015-03-29 09:35

Gammal tråd ser jag:) men ser at ni är nöjda ❤️Ska träffa Mattias nästa vecka ! Jag måste lyfta och fylla! Vad tror ni det går på

Annons
Annons
Annons
Annons