Annons

Bröstförstoring maj 2013 - Bellakliniken - Helsingborg Johan Nordquist - Mzie

Mzie's picture
Mzie

vänster: 450g Höger: 485g HP runda bakom muskeln
Natrelle
15/5 - 12
Läkare Johan Nordquist
Citadellkliniken
Före: 75B Efter: i Tortyren 70E!

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 8 May, 2013

Korregering av mitt vänstra bröst
 
Vi åkte till Helsingborg dagen innan operationen och bodde på vandrarhem. Det var bra eftersom jag skulle va på kliniken kl 9 dagen efter, det var ju ändå 46mil körning.
 
Kl.9 Fick jag komma in och prata med en sjuksköterska, hon informerade mig om allt jag behövde veta. Sedan fick jag gå igenom den nya kliniken, se vart jag skulle duscha och vart mitt rum var.
 
Duschade och satte på mig deras morgonrock, strumpor och tofflor...
Fick starka medeciner av en sjuksköterska... La mig i sängen och väntade på Johan.
 
Efter en stund kom Johan och ritade på mig, frågade om det var något jag undrade över och jag nämde de rodnaderna jag fått rund bröstgårdarna, han sa att det troligtvis är svamp att man kan få det om man är torr i huden och det är jag ju. Så jag ska fortsätta smörja in dem med oljan som jag fått av en ayurvedisk rådgivare.
 
Sedan kom narkosläkaren en man denna gång, han och en sjuksköterska tog hand om mig och satte dit dropp i min handled.
 
Efter en stund så gick jag in till operationssalen och la mig där med armarna liggandes på armhållare  så att de kan komma in i armhålan bra sen. De satte dit allt som behövdes för operationen och sen sövde narkosläkaren ned mig.
 
.....
Vips så blev jag väckt av en sjuksyster och allt var över. Jag fattade inte att det var klart, precis som det brukar va går allt så fort och allt var klart. ?!
.....
 
Trött och dosig hela dagen försökte va vaken då hon väckte mig och piggnade till så pass att jag kunde gå på toan. Smsade min man som kom efter en stund...
Sedan gjorde det väldigt ont och jag behövde panodil i dropp, grät lite hos sjuksystern sen somnade jag igen.
 
Efter att ha sovit lite igen, så sa de att jag fick va kvar en timme till innan hemfärd eftersom jag blödit så och har ont. Så det var ingen bråtska menar dem. Jag fick i mig en smörgås och lite te så mådde jag bättre.
Smärtat var värst mellan skulderbladen eftersom de hade både "tortyr BHn" på och hårt dragen bandange eftersom jag blödde så.
 
Klockan var runt 16-17 på eftermiddagen innan vi begav oss hemåt.
Jag pratade med Johan innan som förklarade att jag ska ha 80F nu så att bröstet har plats att ramla ned i sin ficka. Han sa att jag ska ha BH bandet uppdraget till max och bröstbandet draget till strecket han ritade.
Jag ska inte duscha fören på fredag, där efter ska jag duscha varje dag. Och bära "tortyren" i 2 veckor därefter maila bilder rakt framifrån och ifrån sidan.
Jag ska äta 2 panodil och 1 impren var 6:e timme, 1-2 citodon till natten vid behov.
Var 12e timma 1 cefadroxil sandoz i 5 dagar.
 
Hemfärden var bedrövlig, vi båda var så trötta och jag hade ont men ändå så jag stod ut.
När man har så ont (och är fullproppad av mediciner) så hamnar man i nån slags bubbla, super dosig och ont i magen. Magen är för övrigt är svullen och magmusklerna känns som hård träningsvärk!!
 
Väl hemma så gick vi bums i säng klockan 22:00 nånting. Tod citodon
Fick bulla upp med ett duntecke och kuddar under huvudet för att jag skulle kunna sova.
Vid 03 kissnödig, min man fick hjälpa mig... Hade ont fick ta panodil och imprenen..
kl.07 ringer klockan (vi hade glömt stänga av alarmet) upp på toa igen... och av med bandaget.
 
Pust! Nu kunde jag andas lite mer så jag bara har tortyren numera.
 
Idag var vi till skärgården, min man jobbade i svärfars trädgård medan jag glassade på gräsmattan, sen tog vi en sväng med rodbåten. Mys!
 
Jag tar mina tabletter och då mår jag helt ok, är halv känns det som. Min vänstra sida gör ont men jag kan fortfarande rätt bra använda min vänstra arm ändå. Magen känns stram och ömmar och sjuksköterskan sa att min mage kommer bli blå eftersom inlägget ska ned.
 
Det jag glömde berätta var att jag fick se bröstet efter operationen med Johan i spegeln. Det såg jätte fint ut, brösten är på samma nivå :D
Men Johan sa att jag måste höra av mig om jag tycker bröstet kryper ned för långt. Det kändes lite skrämmande när han sa så. Man får bara hoppas att allt går bra, sen ska jag komma ihåg att massera bröstet efter duschen med olja.
 
I övrigt så kan jag tala om att min man tjuvkikade lite på min jurnal där det stod att mitt högra bröst är perfekt! Nu hoppas jag få 2 "perfekta" bröst. Lite kul att han skrev så :)
2013, July 11 - 00:09
Chicababe
Chicababe's picture
Offline
Last seen: 2 years 10 months ago
Silver
Joined: 2012-05-04 08:42

Så skönt att höra att allt gick bra! : )
Det ser verkligen fint ut på bilderna! Hur var smärtan den här gången jämfört med den första?
Hur blev ärret i armhålan?
Håller tummarna att det blir "perfekt" den här gången. Det se så ut, hihi!

Kram på dig! : )

Annons
Annons
Annons