Annons

Bröstförstoring maj 2013 - Akademikliniken - Stockholm Paolo Montemurro - miss08

miss08's picture
miss08

24 år, 178cm, 65kg
Strl före op: 75A
Strl efter op: ??? :)
Bröstförstoring 29/5 Paolo Montemurro, Akademikliniken Sthlm. Anatomiska 325cc bakom bröstmuskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 29 May, 2013

Den 29 maj var det äntligen dags för min bröstförtstoring som jag funderat fram och tillbaka på i säkert 8 år. kl 10 skulle jag vara på kliniken men vaknade redan kl 05:30 för jag var så nervös. Passade på att dricka lite te och saft medan jag fortfarande fick, och satt sedan och tittade på nyhetsmorgon tills det var dags att åka. Var nästan inte alls nervös utan mer glad och speedad, nervositeten kom när jag hade gått av T-banan vid Gärdet och såg kliniken bakom träden. Då fattade jag att det skulle hända på riktigt. Ringde min kompis och pojkvän och sa att jag tänkte åka hem igen och strunta i allt för jag var så nervös, men de övertalade mig att det skulle gå bra, så jag gick in genom dörrarna :)
 
När jag kom till avdelningen kom en gullig sjuksköterska och tog hand om mig och visade mig till mitt rum (nr 12). Hon visade mig hur allting funkade och jag fick byta om till nattskjorta och morgonrock och jättefula tofflor! Hon sa att Paolo skulle komma strax, och bara efter ca 10 min dök han upp. Lugn, trevlig och all min nervositet försvann. Vi gick till ett annat rum och han ritade på bröstkorgen och tog lite bilder. Jag frågade när operationen skulle bli och då svarade han "tja .. om 20 min, låter det bra?" jag fick panik igen! 20 min, det är ju jättesnart! Jag frågade honom om han trodde att det skulle bli bra. "jag tror inte, jag vet att det kommer bli bra, annars skulle jag inte opererat dig" sa han :) Jag fick gå in på rummet igen och sedan kom narkosläkaren och frågade lite frågor, och nån minut senare dök narkossköterskan upp. Jättetrevliga bägge två! Narkossköterskan gav mig tabletter som jag skulle ta, och sen plötsligt var det dags att gå till op-salen. 
 
Op-salen var ren och fin, jag fick ta av mig morgonrocken och lägga mig på operationsbordet med en varm filt över mig. Fick även "värmesockor" på benen så att jag inte skulle frysa. Narkossköterskan satte en infart i min högra arm och gav mig lite smärtstillande som jag blev helt flummig av. Sen sa hon "nu får du sova så gott" och sprutade något annat i armen. Jag frågade om jag skulle räkna ner från 10, men hann bara till 8 innan jag sov som en sten. 
 
När jag vaknade var jag helt förvirrad. Trodde inte att jag hade opererats än, och frågade när det var min tur egentligen. Hade svårt att andas och fick mer smärtstillande. När jag tittade under täcket så såg jag mina nya bröst! Äntligen! Jag hade överlevt! Kunde knappt tro att det hade gått så smidigt :) Efter en stund rullade dem in mig på mitt rum, och jag fick prova att dricka vatten och blåbärssoppa med sugrör. Mådde inte alls illa och hade knappt ont heller. Låg och somnade av och till i några timmar. Fick hjälp av en sjuksköterska när jag skulle gå på toaletten, men var mest yr. Det ömmade en del i brösten men inte den där hemska smärtan som jag hade varit rädd för. Efter några timmar kom min pojkvän och en kompis och hämtade mig och vi tog taxi hem. 
 
Nu har det gått några dagar och jag mår fortfarande förvånansvärt bra. Har kunnat vara ute och gå, träffa vänner osv. från dag 1 men är mer trött än vanligt. Nu väntar jag med spänning på att mina nya älsklingar ska läka :)
 
Kan verkligen rekommendera Akademikliniken i Sthlm och dr Paolo Montemurro. Riktigt bra bemötande, proffsiga, trevliga och helt underbara! 
2013, June 3 - 20:23
Lolita77
Lolita77's picture
Offline
Last seen: 10 years 9 months ago
Silver
Joined: 2013-03-24 10:43
Vad skönt att allt gick så smidigt för dig! Lycka till med dina nya "puppies" :)
Ska själv operera mig nu den 11 juni. Försöker förbereda mig att det gör svinont, men det är svårt... Hur stora implantat, bakom framför har du lagt in?
2013, June 4 - 06:29
miss08
miss08's picture
Offline
Last seen: 10 years 10 months ago
Silver
Joined: 2013-05-15 15:37
Tack :) Jag försökte också förbereda mig på det, men det är jättesvårt. Jag har inte hellt haft speciellt ont efteråt, absolut inte så ont som jag trodde man skulle ha. Mer träningsvärksliknande och att det spänner och ömmar. Har lagt in 325cc bakom muskeln :) Hoppas allt går bra för dig och att du blir lika nöjd som mig efteråt :) 
2013, June 6 - 09:31
Bejbie
Bejbie's picture
Offline
Last seen: 9 years 10 months ago
Silver
Joined: 2013-06-03 20:13

Kul och höra att allt gick så bra! Jag har bokat in op datum 16 juli, så väntar oxå med spänning! Hoppas du är nöjd med dina boobies! :)

Annons
2013, June 6 - 12:27
miss08
miss08's picture
Offline
Last seen: 10 years 10 months ago
Silver
Joined: 2013-05-15 15:37
Jag är så himla nöjd! Hoppas du också blir det och lycka till med operationen :)
2013, July 16 - 21:14
Hedda
Hedda's picture
Offline
Last seen: 8 years 2 months ago
Silver
Joined: 2013-06-13 19:08
miss08, har du fått problem m bröstmusklerna eller har allt gått bra? Jag har varit hos Paolo oc han rekommenderar bakom, 325 cc, men jag velar..
Annons
Annons
Annons