Annons

Bukplastik - full - stor Dec 2022 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - Kim78

Kim78's picture
Kim78

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 9 December, 2022

Nu har jag äntligen gjort min efterlängtade bukplastik.
Jag har velat göra en bukplastik under många år, men varit orolig över att det inte ska bli bra resultat och att det ska göra för ont. Efter fler konsultationer träffade jag för några veckor sedan Dr Ali Bagher. Han kändes trygg och förmedlade kompetens inom sitt område. Jag bestämde mig för att ta steget. Jag är inne på andra veckan efter operationen. Jag är så positivt överraskad. Har känt minimalt med smärta. Har inte använt morfin förutom dagen efter operationen. Magen är svullen, vilket är som det ska vara. Även om det är tidigt efter operationen så kan jag se att resultatet kommer att bli fantastisk. Huden på magen är så slät och fin. Dr Ali Bagher gjorde även en fettsugning bara för att han vill att jag ska bli helt nöjd med resultatet. Jag är så nöjd att det var just Dr Ali Bagher som gjorde operationen. Efter operationen hade jag personal som var måna om att jag hade det bra. De var uppmärksamma och tillgängliga dygnet runt, speciellt Amaneh. Kände mig så väl omhändertagen. Som pricket över i:et var bemötandet från narkosläkaren John. Han var så trevlig och när jag bad om att prata med läkaren en extra gång, så ordnade han det på en gång. Han sa att det var viktigt att det kändes bra för mig. Jag är oftast väldigt kritisk och har lätt för att hitta det som inte fungerar eller inte känns bra, men jag kan bara säga positiva saker om teamet på Estetikcentrum. Kan starkt rekommendera Estetikcentrum.

2023, February 3 - 19:45
Kimpan_87
Kimpan_87's picture
Offline
Last seen: 10 months 1 week ago
Brons
Joined: 2021-04-19 13:45

Hej!
Jag har konsultation bokad för bukplastik full i februari med Dr Ali Bagher. Är du fortfarande nöjd och kan rekommendera kliniken?
Två orosmoment för mig är såklart (som för många) kirurgens/sköterskans skicklighet att sy för att få till ett så fint ärr som möjligt samt navelns utseende. Är du nöjd och har det läkt ihop fint?
Uppskattar verkligen om du har möjlighet att dela med dig.
Vänligen, Kim

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons