Annons

Hakplastik - hakförminskning Dec 2018 - Laser o Estetik - Uppsala Vilyam Melki - Mmmalin

Mmmalin's picture
Mmmalin

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 28 December, 2018

Jag avråder starkt ifrån Estetikum (tidigare laser o estetik) i Uppsala och framför allt den behandlande läkaren Vilyam Melki.

Jag mailade med Estetikum angående en fettsugning av käklinjen och ”under kinderna” och fick en offert och en tid för rådgivning. När jag kom dit hade de tappat bort min bokning och jag fick en ny tid.

När jag sedan träffade Vilyam för rådgivning framstod han som stressad, otålig och otrevlig. Jag förklarade (precis som i mailet) att jag ville behålla min haka som den är och endast fettsuga sidorna. Han angav att han förstod och att det går att lösa trots att man går in med apparaten från under hakan. Trots att han verkade skum bokade jag in en tid (hade dåligt självförtroende och var deprimerad) Han angav också ett nytt (högre) pris än tidigare.

När jag opererades kände jag hur han började fettsuga min haka. Jag tänkte dock naivt att han nog visste vad han gjorde. Under operationen försökte han sälja på mig en tilläggstjänst för 5000 kr som jag tackade nej till. Han utförde dock tjänsten ändå utan att jag behövde betala för den.

Resultatetr fruktansvärt. Min haka är i princip borta (knappt något fett på sidorna) trots att jag specifikt angav att jag inte ville att han skulle fettsuga där. Resultatet är estetiskt ojämnt och jag har dessutom fått permanenta skador som bara blir värre.

Vid återkoppling har läkaren gaslightat mig (i princip sagt att alla mina problem, som utan tvekan orsakats av operationen, inte har orsakats av operationen eller att mina upplevelser inte stämmer). Han nämner till exempel att anledning till att min haka försvunnit inte är operationen. Estetikum i Uppsala vägrar hjälpa mig och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Är självmordsbenägen.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons