Annons

Jonas Röjdmark


Hej! Jag ska operera min näsa hos Jonas Röjdmark i december. Nu vill jag veta era bästa tips på vad man behöver ha hemma och vad man kan roa sig med under tiden efter operationen? Vad gjorde ni efter er operation för att fördriva tiden?

Alla tips mottages! :)
Jag planerar att operera näsan och fettsuga runt hakan/käklinjen. Har planerat in ingreppen på två olika kliniker med några månaders mellanrum men funderar på att göra dem ihop istället för att spara pengar.
Hej!

Jag har äntligen tagit tag i att göra en operation av min näsa. Jag vill fixa min nästipp då jag tycker den är stor och liksom går mycket ”nedåt”. Jag har sökt runt lite på bra kirurger dock kluven vem jag ska välja. Joakim i Uppsala verkar sjukt bra dock är det fullbokat och när jag har kontaktat kliniken sa dom att de ej hade någon väntelista…
Jag har dock bokat konsultation hos Jonas Röjdmark, undrar om någon har opererat sin näsa hos honom? Har även bokat hos Fredrik på Carlanderska i Göteborg. Har någon av er någon erfarenhet av dessa två?
Någon som gjort fett transplantation till näsan för att fylla ut t.ex asymmetrier? Ena sidan av näsbenet har det tagits bort för mycket av efter min näsoperation vilket gör att näsan ser lite sne ut framifrån.

Har någon fått detta som en del av sin korrigering efter näsoperation?

Verkar inte vara så vanligt?

Opererades av Jonas röjdmark.
Jag har gråtit varje dag sedan jag tog bort gipset. Jag ser för jävlig ut rent och sagt. Min näsa är katastrof. Jag opererades för 2,5 vecka sedan, tog bort gipset för 1,5 vecka sedan och jag ser fruktansvärt ful ut.Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft Feb 2022 - Akademikliniken - Stockholm Jonas Röjdmark - Ninji

2022-02-22

Jag och sambon åkte i väldigt god tid pga gårdagens snökaos och 30 mil enkel resväg. Fört gick jag upp tidigt och duschade med descutan, åt lite lätt för att sedan fasta 6 timmar innan inskrivning.

Vi kom fram redan före 11, planerad inskrivning var kl 12. Ändå fick jag direkt ett rum och hjälp att prova ut en BH.

Därefter kom olika yrkeskategorier efter varann för att presentera sig och ge information och pre-medicinering. Jonas med en yngre kollega ritade på mig och stämde av det sista som behövdes.

Annons
Annons
Annons