Annons

Jonas Röjdmark


Jag vill gärna höra era erfarenheter om tre kirurger och kliniker gällande bröstlyft och implantat!

Efter tre barn och amning har jag tyvärr endast hängande skinnlappar till bröst kvar. Har alltid haft små bröst, 70A-B, förutom när jag ammade (70D-E).

Jag har bokat tid till konsultation hos dessa kirurger:
Nordiska kliniken - Patrik Höjer
AK - Jonas Röjdmark
Proforma - Ingeborg Rydningen
Ny på forumet och inbokad på tipplastik på AK på tisdag. Jag tänkte hålla mig undan från världen tills jag kan gå ut utan tejp och undrar nu: Nästan alla op-berättelser handlar om full näsplastik; korrigeringar av både näsrygg och tipp samt ev näsvingar med. Då förstår jag att man måste ha gips. Men så läser jag om er som gjort sekundär näsplastik; korrigering av tipp är vanligt där. Och då verkar man inte alltid få gips? Jag försöker planera hur länge jag ska stanna inne och gömma mig....??Mer information: 

3 barn, 54 år, 161 cm, 63 kg
Bröstförstoring
Operation bokad: våren 2020
360cc, Bakom muskeln
Strlk före op: liten 75a
Strlk efter op:


Bild för Yasmin2001
Yasmin2001


Övriga taggar: 


Hej! Jag heter Yasmin och är 18 år gammal. Jag har så mycket frågetecken i huvudet så det här inlägget kan vara oklart. Men i alla fall, inom några veckor ska jag på konsultation hos en plastikkirurg men vilka frågor ska jag ställa? Jag har bilder på olika näsor som är fina men har liksom inga direkta frågor så har någon tips på vilka frågor som är bra att ställa?Mer information: 

Min andra konsultation på Akademikliniken. Fick ett bra intryck av kliniken på min förra konsultation, men kände inte att jag fick svar på mina frågor av den kirurgen (Paolo Montemurro), så nu testade jag med Jonas Röjdmark istället. Han var väldigt trevlig och rak, kände att vi pratade samma språk. Han tog bild framifrån och i profil och redigerade sedan på datorn hur min näsa skulle kunna se ut efter en operation. Fick sedan med bilderna hem. Var väldigt nöjd med konsultationen så bokade operation strax därefter.


Annons
Annons
Annons