Annons

Örjan Gribbe


Hej!
Jag har gått i tankarna länge att jag vill operera mina bröst men har väntat tills jag fött och ammat mina 2 barn och nu känner jag att det är dags.

Har bokat konsultation i augusti på Plastikkirurgen Stockholm hos Örjan. Jag har hört bra om dr. Örjan som tidigare jobbade på Proforma. Men vill gärna höra era erfarenheter och om någon också haft konsultation/opererats hos honom och om ni blev nöjda?Bröstförstoring Mar 2024 - Plastikkirurgen - Stockholm Örjan Gribbe - Via

2024-03-20

På morgonen kl 9 var jag på plats. Bytte till morgonrock och tofflor och följde med till avdelningen. Skickade några meddelanden till min man och var så nervös och stressad angående anestesi. Men personalen berättade lugnt att det är deras jobb att se till att jag vaknar. Fick en cocktail av mediciner och pratade med Örjan. En extra konsultation och sen direkt till op salen. "Killarna" (var lite yr i huvudet så minns inte deras titel mera) sade att jag skulle göra en sådan "grej" med håret att jag får op mössan på plats.

Bröstförstoring Feb 2024 - Plastikkirurgen - Stockholm Örjan Gribbe - Mangomamma

2024-02-15

Så var det äntligen min tur! Jag skulle vara på plats klockan 12:45 och kom lite tidigt. Denna dag var det extra många som opererades och därför var det väldigt fullt nere i salen och på uppvaket. Därför fick jag sitta vid receptionen i över 1 timme och vänta vilket gick bra men så klart var nervöst. Egentligen skulle jag ha fått gå ner och ta en plats och byta om innan jag träffade kirurgen men eftersom det var så fullt så fick jag träffa kirurgen först. Jag skulle opereras av Örjan Gribbe.

Mer information: 

Byte av implantat tillverkare, storlek och profil efter 10 år.


Bröstförstoring Dec 2023 - Plastikkirurgen - Stockholm Örjan Gribbe - Nervöös

2023-12-20

20 december 2023 var det äntligen dags att byta ut mina implantat från juni 2013. Jag gick från Mentor 375cc i High Profile till Motiva Ergonomix 590cc Corsé.
Innan operationen velade jag mycket över storleken, och valde ett tag mellan 725 och 650cc. Men på operationsdagen så valde jag att ändå ta 590cc så som inläggen var mer lika på bredden till dom jag hade i redan.

Tillbaka till gårdagen :)

Mer information: 

Konsultation hos Örjan Gribbe på Plastikkirurgen.
Byter från Mentor till Motiva
Blir antingen 650 eller 725 i Corsé
Operation blir 20 december 2023


Annons
Annons
Annons