Annons

Torbjörn Söderström


Vill dela av mig med min historia. Efter två kejsarsnitt på tre år så hade jag bråck och rektusdiastas. Det gjorde att min rygg gjorde väldigt ont och jag kunde inte längre leva ett aktivt liv. Ovanpå allt så såg min mage hemsk ut med stretch marks och överbliven hud. Jag är smal så där är inget fett utan bara hud som hänger. Därför bestämde jag mig för att göra en bukplastik. Efter att ha sökt runt på olika kliniker bestämde jag mig för estetikcentrum. De hade bra recensioner och jag fick ett proffsigt intryck. Min operation var i måndags.Bröstförstoring Jan 2024 - Estetikcentrum - Malmö Torbjörn Söderström - Anww

2024-01-17

+ Nöjd med mina bröst. Allt har gått bra. Torbjörn fick en att känna sig lugn redan från start och svarat ingående på alla ens frågor.
På operationsdagen fick personalen en att känna sig lugn innan och var fantastiska även efter operationen.

- Dålig kommunikation innan operation. Önskat information om tid tidigare än dagen innan när man bor en bit bort för att kunna ha möjlighet att planera.
Saknar bekräftelse på betalning.
Flytt av operationstid - tiden blev framflyttad 3 timmar. Rätt lång tid när man inte fått äta sen dagen innan.

Bröstförstoring Jan 2024 - Estetikcentrum - Malmö Torbjörn Söderström - Yohonney

2024-01-17

+ kände mig trygg med personalen när jag väl kom in, Torbjörn är väldigt kunnig och det kändes bra med honom, älskar mina nya bröst!

- ombokad operationsdag av kliniken, fick min operationstid dagen innan, väntetid 2 timmar på plats i väntrummet utan återkoppling och totalt 4 timmars försening. Försenade även på konsultationen.

Mer information: 

Skäl göra min efterlängtade fulla bukplastik med att sy ihop magmusklerna, ta bort hud och flytta naveln... :-)


Annons
Annons
Annons