Annons

Bröstförstoring, Bukplastik - full - stor feb 2014 - Art Clinic - Jönköping * - Issa1975

Issa1975's picture
Issa1975

39 år, 2 barn, 167 cm, 63 kg
Stl före op: 75 A
Stl efter op: vet ej än, hoppas på C
295 cc natrelle anatomiska bakom muskeln.

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 27 February, 2014

Jag hade tid på kliniken 10.00 och kom i god tid. Var fruktansvärt nervös och nästan beredd att blåsa av alltihop. Efter en stund blev jag invispad till ett rum där jag fick byta om och ta på strumpor och vit skjorta och sen kom en sköterska och hämtade mig. Då fick jag veta att hon skulle sätta kateter vilket jag inte hade en aning om och blev ännu mer nervös. Det gick bra, sved lite men ok.
Jag fick ligga och vänta ca en timma innan narkosläkaren kom och pratade med mig och förklarade hur allt skulle gå till och ja kunde ställa frågor. Han kändes trygg och lugn och tog sig tid att lyssna, det kändes bra!
Ytterligare en halvtimma senare kom kirurgen och hämtade mig och vi gick igenom vad som skulle göras och han mätte och ritade och förklarade hur snittet skulle läggas och sa att det kommer bli riktigt fint det här på dig. De kändes lugnande och kul trots att själva situationen, att stå naken inför en främmande karl och bli granskad är mist sagt absurd.
Han förklarade att han skulle äta lite lunch och att de sedan var dags.
En halvtimma senare kom narkospersonalen och hämtade mig. Samma trygga narkosläkare och en urgullig narkossköterka som höll om mig och förklarade hur sövningen skulle gå till och att de kommer ha full koll på mig hela tiden, återigen kändes det väldigt tryggt. Fick andas i en mask och blev yr, sedan somnade hav gott.
Vaknade och hade inget ont i början, pigg och kunde smsa hem.
Blev väl omhändertagen på avdelningen och har bara positivt att säga om all personal.
Nu har det gått tre dagar och än så länge känns resultatet över förväntan. Läkaren har smsat i helgen och frågat hur jag mår, känns omtänksamt och seriöst.
Väldigt nöjd helt enkelt!

Annons
Annons
Annons