Annons

Bröstförstoring apr 2014 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Skyfall77

Skyfall77's picture
Skyfall77

2 barn, 37 år, 163 cm, 55 kg
Strl före op: 65/70 A
Strl efter op: D / E ?
Runda 440cc hög från Silimed bakom bröstmuskeln.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 4 April, 2014

Har uppskattat så mycket att läsa alla andras op berättelser att det inte känns mer än rättvist att skriva några rader själv. Ligger ju ändå här nu och vilar med ipaden som sällskap (dag 2 efter op)
Jag var planerad för operation 12:30 fredagen den 4/4-2014 hos L & E i Stockholm. Jag bor I Göteborg men har fått personliga rekommendationer om Dr Patrik Höijer och efter konsultation i februari som bekräftade allt gott jag hört valde jag L & E i Stockholm. Resonerade som så att det handlar om att utföra ett hantverk så därför gick jag helt enkelt på rekommendationen om en duktig utförare:)
Jag och maken körde upp till Stockholm redan på torsdagen för en mysig kväll hos en av våra vänner som bor i stan. Blev uppringd av sjuksköterskan från L&E som hörde sig för att allt kändes bra inför operation samt upplyste mig om att gå till Apoteket för att hämta ut antibiotika och smärtlindring som jag skulle ha efteråt.
Drack ett glas vin och åt gott i trevligt sällskap vilket skingrade tankarna en del på torsdagkvällen. Blev ju mycket bröst snack ändå med min väninna visserligen men på ett härligt sätt. Hade kvällen innan fortfarande inte riktigt bestämt storlek. Velade mellan 440cc high och 505 extra high.
Ställde klockan på 5:15 för att gå upp och äta en god frukost. Jag är opererad och sövd många ggr tidigare och rekommenderar alla att ha lite mat i magen precis på marginalen för tiden att börja fasta för det hjälper till att må bättre efteråt.
Tog en lugn morgon och duschade i Descutan. Väl på kliniken blev jag mycket väl bemött av tjejerna i receptionen. Ordnade med de sista pappren och betalade för en 3 årig bröstförsäkring. Blev sedan visad till omklädningsrum där jag fick byta om till tofflor och morgonrock. maken fick också följa med. Här kom sedan Patrik Höijer och hämtade oss till en sista pratstund och "före" fotografering. Vi resonerade om storleken och jag tog till slut beslutet att köra på runda 440cc från märket Silimed. Har upplevt Patrik som mycket lugn, pedagogisk och professionell på alla sätt. Patrik målade upp och mätte så huden verkligen skulle räcka till varpå jag strax efter fick träffa narkosläkaren. Efter genomgång av vad jag skulle få i sömnväg och min egna begäran om Betapred mot illamående efter narkos (eftersom jag är sövd många ggr tidigare så rekommenderar jag alla att be om preparat mot illamående, jag lovar att du kommer känna dig på banan direkt efter uppvaknandet) så fick jag säga hej då till maken och vandra med narkosläkaren in på operation.
L&E :S lokaler ligger inte bara centralt i Stockholm utan är även mycket fräscha! Operationssalen ljus och varm. Fick hoppa upp på bordet själv och ha morgonrocken över mig som skyltning. Även varma värmefiltar! Narkosläkaren satte nålen och strax därefter somna jag.
Vaknade efter en timma och mådde helt ok. Hade förvånansvärt lite ont. Hade fått en svart stöd bh och ett vitt bröstband med en liten söt blomma på. Bröstbandet fick jag förklarat för mig skall sitta på till återbesöket. Urgullig personal på uppvaket, fick mycket go fika och bra med smärtlindring. Fick träffa Patrik igen efter två timmar och även se mina nya tvillingar:) kändes jättebra!
Efter det obligatoriska toalett besöket lämnade jag kliniken fyra timmar efter operation. Mådde så förträffligt som man kan efter denna typ av ingrepp. Blir ju lite som ett kassaskåp i överkroppen - alltså inte så värst smidig så det är bra med lite assistans :)
Vi skulle ju köra hem till Göteborg igen och det känns som ett bra val att göra det direkt efteråt när man är som mest bedövad. Så här dag två kan jag säga att det känns betydligt mer än direkt efteråt även om jag i sig har en ganska hög smärttröskel. Det är lite halvkrångligt att ta sig i och ur sängen samt lyfta armarna upp men överlag har "vardagen" funkat ok med hjälp av smärtlindringen.
Rekommenderar varmt Laser & Estetik i Stockholm och Dr Patrik Höijer. Kunde inte vara mer nöjd. Hoppas nu bara på att smärtan ska vandra neråt i skalan, rörligheten öka och framförallt att läkningen skall gå som tänkt (och därmed oxå resultatet).

Kram från mig!

2014, April 6 - 00:29
Minimy
Minimy's picture
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Silver
Joined: 2014-03-21 23:06

Å vad intressant att läsa. Har själv funderat på att kontakta L & E för konsultation nämligen men jag har snöat in lite på Allergan implantat och vet inte om L&E använder de. Vet du? :-) Lycka till och hoppas läkningen går bra :-)

2014, April 6 - 11:19
h_91
h_91's picture
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Silver
Joined: 2014-02-18 17:32

Gud vilken fantastisk historia! Så kul att läsa! :) grattis till dina nya bröst! :D

2014, April 6 - 12:38
Candy
Candy's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Silver
Joined: 2013-11-02 21:10

Härlig berättelse Skyfall! :-) ja jag kan ju bara hålla med dig! :-) vi låg mittimot varandra med draperi i mellan, jag hörde att du kom från Göteborg :) men mer blev det inte. Jag blev opad kl 9:30 tror jag. Jag ska så småningom också skriva min berättelse :)
Men visst var det bra där så otroligt proffsiga och så omhändertagen som man blev Vad skönt att du har hög smärt tröskel!!! :-) .... Önskade att jag hade det..men det går ju över och man fick bra smärtstillande på recept!
Kram från mig

Annons
2014, April 6 - 14:49
Vonkan
Vonkan's picture
Offline
Last seen: 3 days 9 hours ago
Silver
Joined: 2013-11-13 20:00

Stort grattis å jätte härlig op berättelse :) hoppas att du mår bra kramar

2014, April 7 - 22:33
Skyfall77
Skyfall77's picture
Offline
Last seen: 9 years 5 months ago
Silver
Joined: 2014-03-29 21:42

Tack alla för fin feedback! Bara roligt att kunna dela med sig :)
Minimy: Såvitt jag kommer ihåg så jobbar L&E endast med 3 fabrikat; Mentor, Perthese och Silimed...Jag rekomenderar varmt Patrik på L&E. Han är mycket duktig på att råda. Jag kom på konsultation med en uppfattning om att jag visste vad jag ville ha men efter lite utfrågning av Patrik samt lite olika "blindtester" bland profil looks gick jag därifrån med en helt annan uppfattning:)
Candy: Ja jag förstått att vi var inne samma dag! Hur mår du nu? Jag har koll på smärtan och jobbar men har sjukt svårt att sova på rygg, är uppe varannan timma om nätterna:(....

Kram på er!

Annons
Annons
Annons