Annons

Bröstförstoring dec 2010 - Art Clinic Göteborg - Mölndal * - anonym

anonym's picture
anonym (not verified)

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 27 December, 2010

***EDIT Marina - operationsberättelse av 40kvinna som nu valt att radera sitt konto och få sina bilder raderade***

Jag skulle vara på Art kl: 12.00, vi var där 11.45 Fick vänta en stund innan skörterskan kom & hämtade mig & en tjej till som skulle opereras, pussade min man hej då.

Jag fick dela rummet tillsammans med Emmeli som tjejen hette som också skulle göra en bröstförstoring.

Det var otroligt kallt inne på rummet, Art hade varit stängt under julen så värmen hade hamnat på efterkälken, det var bara att krypa ner under täcket iklädd morgonrock, strumpor & trosor naturligtvis.

Jag frös så jag blev blå, vilket berodde på att värmen inte fungerade & jag hade ju inte ätit sedan kvällsmackan kvällen innan, sms:ade mina barn & min man samt bläddrade lite i tidningarna, fortfarande inte nervös, konstigt!

Skörterskan kom & satte dropp på mig men glömde skruva på änden på kanylen så min vita morgonrock samt täcket blev rejält nerblodat, fick en medicinburk med massa piller i som jag skulle ta efter det att Dr Andri hade ritat & pratat med mig inför operatioenen, så att jag inte skulle vara för groggy. Dr Andri ritade på mig så fint och tog kort på mig s.k förebilder, knäppte några kort på mig med min kamera också till mitt privata album.

Efter fotograferingen så tog jag mina piller & blev ännu lugnare & lite groggy, strax därefter kom narkosläkaren en äldre herre & hämtade mig, vi följdes åt till operationsrummet & där var det mycket varmare än på patientrummet.

Klockan hann & bli 13.50 då jag blev sövd det sista jag minns är narkosläkarens gråhåriga näsa, vaknade till av att dom la mig i sängen i patientrummet, såg toppen dom hade satt på mig & kännde att det stramade runt brösten, nu var klockan 15.30.

Sms:ade min man 15.45 om aj aj det gör ont inget mer, min man blev orolig & ringde även sms:ade mig men jag var fortfarande lite groggy & svarade inte så han blev orolig & åkte iväg till Art, lyckligtvis bor vi ite så långt bort. Min man satt i väntrummet & väntade, fick info av skörtersakn att allt var ok med mig.

17.15 var jag klar & vi reste hem, väl hemma 17.45 kände jag mig helt ok hade inte så ont som jag trodde jag skulle ha.

Annons
Annons
Annons