Annons

Bröstförstoring dec 2010 - Art Clinic - Uppsala * - Limpan

Limpan's picture
Limpan

Ålder: 19år
Längd:163cm
Vikt:67kg
Operation:9/12-10
Storlek före: 75A/75B
Implantat: 350cc
Storlek efter: 80D

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 9 December, 2010

Den 9 december var det dags för den stora omvandlingen! Destinationen här näst var Uppsala Art Clinik. Med tanke på att jag bor norr om Stockholm så tar det ett tag att åka. Väl framme så får vi ett varmt välkomnandeav personalen. Efter bara några minuter får jag komma in till mitt rum och mamma får åka hem. Jag var helt inställd på det värsta så i mina ögon kunde det varit sista gången jag såg henne. Men att vara nojig har ingen dött av.

Det som jag föreställde skulle vara jobbigast var när systern skulle sätta i kanylen för droppet. Det gick dock väldigt bra förutom att det blev en blodpöl i sängen. Sedan rullar allting på nästan som det ska. Jag svimmar tre gånger på mindre än 10 min. Vaknar upp när tre snygga välutbildande män står över mig ;) Jag gjorde dom allt oroliga! Då jag svimmade så mycket blev allt ganska rörigt och helt plötsligt ligger jag på operationsbordet.

Väl när jag vaknade upp skulle jag promt ringa mamma direkt för att meddela att jag överlevt, det gick väl sådär. Somnade när jag precis låst upp knapplåset. Jag mådde hyfsat dåligt när jag vaknade och var svimmfärdig hela tiden. Jag fick tom åka rullstol till toaletten :P Från klockan 13.00 till 17.00 pendlade jag mellan att sova o vara vaken.

När jag väl skulle åka hem kände jag mig ganska nedstämd och kunde inte tänka helt rakt. Kan nog ha berott på alla piller... Tack Art Clinik Uppsala för ett extremt varmt omhändetagande och bra jobb! Jag rekomenderar verkligen er!!

Annons
Annons
Annons