Annons

Bröstförstoring sep 2014 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - MarabouSweet

MarabouSweet's picture
MarabouSweet

1 barn, 27 år, 165 cm, 64 kg
Strl före op: 75 C
Strl efter op:
Konsultation 1. 9/8-2013 Riikka Veltheim
Konsultation 2. 6/9-2013 Patrik Höijer
Konsultation 3. 12/7-2014 Patrik Höijer

1. Operation 5/9-2014 Patrik Höijer (Bröstförstoring)
2. Oper

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 5 September, 2014

Det var torsdag kväll och jag förberedde mig inför operation genom att duscha mig med descutan. Tog en sen nattmacka eftersom jag skulle fasta från 24. Under natten vaknade jag flera gånger, inte så konstigt inför ett sådant stort ingrepp. En bröstförstoring har jag tänkt på i några år nu. Bröst är bland det vackraste som finns på en kvinnokropp (enligt mitt tycke) så för mig är det här väldigt viktigt. Efter att ha fött barn så är inte kroppen sig lik längre, jag kände mig inte bekväm och saknade mina väldigt fasta och fina bröst. Att behöva "skämmas" när man ligger bredvid sin man i sängen för att bröstet ligger platt där bredvid var ingen rolig känsla!

Äntligen var det dags, en utav dagarna jag länge längtat efter! OPERATIONSDAGEN!
Vaknar tidigt och duschar en sista gång med descutan. Eftersom jag ska opereras redan kl.10 så fick jag inte dricka efter 08. Så kl 07 tog jag ett glas med saft för att inte vara helt torr.

Väl i bilen märker jag och min man att det flyter på väldigt bra i trafiken så vi är alldeles för tidiga och när vi parkerat blir sittandes i bilen ett tag för att inte vara alldeles för tidiga . Fast bättre att vara för tidigt ute än att stressa.

Väl inne på kliniken möts jag utav den ständigt trevliga personalen. Jag får kika igenom avtalen för försäkringen och sen får jag gå och byta om (Morgonrock, trosor och tofflor) är det som ska vara på. Sedan kommer Ove narkos.dr som också är väldigt trevlig, han förbereder mig inför operation och ger mig pre. med. Sedan kommer min kirurg Patrik och vi går in till ett annat rum där han tar bilder och vi diskuterar en sista gång vilket implantat (Allergan responsive). Sedan är det dags, vi går tillsammans in till operationssalen där Ove och en annan kvinna står och tar emot oss. Sedan går allt fort, på med EKG, BT och in med nål. Väldigt imponerad över deras rutin och även hur professionellt allt går till. På några sekunder somnar jag och vaknar upp med mina nya tuttisar :-)

Efter operation var jag väldigt trött, kämpade för att hålla mig vaken men vet var omöjligt. Sköterskorna kollar till mig då och då för att se hur jag mår. Jag hade förväntat mig en helvetes smärta men tyckte det kändes som ett par sprängfyllda bröst inför amning. Lite illamående till en början men som försvann när jag fick primperan. Så från ca. 11:10 till 14:00 piggade jag på mig, fick fika och kissa (ett kriterium innan jag fick gå).

Sen kom vi hem, kände mig ganska pigg och rastlös så jag vankade lite av och till. Men sen när jag fyllde på med smärtstillande däckade jag på soffan sittandes. Och så sov jag de första fyra nätterna. Jag har nästan hela tiden upplevt smärtan som jag tidigare beskrev bröst inför amning eller träningsvärk. Smärtan har väl vart som mest på morgon och kväll, efter dag fem så tar jag bara alvedon och det sista av antibiotikan och slutade helt med oxikodon. När jag tar min sista antibiotika tablett på fredag kanske jag låter bli alvedon också. Har vart skönt att ha alvedon som stöd.

Den här dagen var en spännande upplevelse och jag ser allt bara positivt hur dagen var med trevlig personal och allt runt om kring. Vill bara säga att jag varmt rekommenderar Laser & Estetik och Patrik Höijer som kirurg.
En glad tjej med fasta fina tuttar :-D

2014, September 11 - 08:44
nyaboobs
nyaboobs's picture
Offline
Last seen: 2 years 2 months ago
Silver
Joined: 2014-06-10 13:05

Vad kul att allt gått bra, lycka till!!

2014, September 11 - 08:52
Snusmumriken
Snusmumriken's picture
Offline
Last seen: 9 years 2 months ago
Silver
Joined: 2014-06-29 10:33

Lycka till nu framöver och grattis till dina fasta fina tuttar ;).

2014, October 11 - 23:47
Theresee
Theresee's picture
Offline
Last seen: 8 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-09-05 18:06

Så kul och intressant att läsa. Hoppas att allt gått bra i fortsättningen. smiley

Annons
2014, October 27 - 17:44
Kiwi85
Kiwi85's picture
Offline
Last seen: 7 years 8 months ago
Silver
Joined: 2014-10-24 15:56

Vad kul att läsa! :) Snart är det min tur!

2014, November 26 - 20:49
Ellen74
Ellen74's picture
Offline
Last seen: 7 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-11-11 19:56

Låter ju fantastiskt bra och lätt. Ser fram emot ett fint besök på Laser & Estetik på fredag med konsultation. Och det känns himla tryggt när man får läsa sånä här berättelser. Tack så mycket.

Och fortsatt lycka till med din nya fast tuttar.

Annons
Annons
Annons