Annons

Bröstförstoring sep 2014 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - klackskon

klackskon's picture
klackskon

Född 91, 163 cm, 60 kilo.
Före op: Fyllde ej ut 75A.
Efter op 2014: 70F, med kläder visuell C/D-kupa.
Explant 2021: tillbaka på 75A

Operation september 2014 hos Patrik. Parthese 345cc framför muskeln.
Explant en bloc hos Dr Oya på Strandkliniken januari 2021 pga BII-symptom.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 26 September, 2014

Hej brudar! Så här femte dagen med boobs tänkte jag skriva ihop en liten op-story! :)

På torsdagkvällen tog jag första descutan-duschen. Flätade håret och åt en sen middag i och med att jag skulle ha op 8 på morgonen. Ställde klockan på 05:45 och somnade tidigt.
Vaknade och kände mig superpigg, kollade klockan och då var den 01:19, somnade om och vaknade typ en gång i timmen fram tills 05:38. Då kände jag att det fick vara nog! Gick upp, drack te och två glas päronsaft (tips för att slippa blodsockerfall!). Duschade sista duschen och klädde på mig mjukiskläder.

Fick skjuts med mamma till kliniken och kom dit lite tidigare än planerat.
Halv 8 fick jag fylla i papper och gå och byta om. Omklädningsrummet kändes som på ett spa, skön känsla! Pratade med en sköterska om hur allt skulle gå till, sen kom Ove och berättade om narkosen. Supergulliga båda två!

Efter en stund kom Patrik, blev ritad på och vi diskuterade storlek lite till. Han mätte och sa att 380 nog inte skulle funka, så vi kom överens om 345cc. Mina bröstvårtor pekar väldigt rakt fram, inte lite snett utåt som på de flesta andras, så hade jag tagit större skulle det se ut som brösten kollar i kors, not so nice! Kände mig iaf lugn och trygg när jag la mig på operationsbordet. Väldigt fin, ljus och modern lokal och trevliga sköterskor! Blev sövd med mask och Ove hade sagt att man kan somna efter två djupa andetag. Det sista jag minns är att jag blir lite arg eftersom jag var inne på mitt fjärde andetag innan jag slocknade. Haha..

Vaknade och mådde över förväntan bra! Inte speciellt ont, bara trött. Kikade ner på brösten och blev först osäker på om det ens fanns några tuttar men det gjorde det ju! Hade även fått tortyrbh på mig för att pressa ner huden. Fick Mer (sååå gott!!) och senare även mackor och blåbärssoppa. Gick på toa lite senare och fick se tuttarna framifrån, men i tortyren ser man ju rätt knasig ut! Vid ett fick jag åka hem, fick en tablett oxynorm ifall smärtan skulle slå till i bilen. Sista minuterna i bilen var lite kämpiga för då mådde jag sjukt illa, men två små minispyor (sorry för info) så mådde jag bra igen.

Har klarat mig på starka alvedon och har sedan dag ett kunnat vara uppe och röra på mig. Varvar 45 min serier med 5-10 min promenad/rörelse. Sover helt ok, halvsittande med massa kuddar och kudde under knäna.

Det värsta hittills smärtan hittills är från tortyren som inte är superskön direkt, skaver mellan brösten och den sitter väldigt hårt under brösten. Compeed skavsårsplåster! Är även sjukt svullen! Magen ser ut som jag är höggravid, men det får man väl räkna med, tog sista antibiotikan i morse så hoppas det lägger sig snart.

Igår hade jag en liten depp för att boobsen kändes så himla stora! I tajt linne ser jag galen ut! Typ hej här kommer brösten gående! Men med skjorta/munkis ser det fint ut, så jag vänjer mig säkert snart. Försöker att inte tänka så mkt på det. :) Vet ju att många känner så i början.

Ska på återbesök senare idag, kanske slipper tortyren!

Oj, blev lite långt detta! Men jag är iaf sjukt nöjd med Laser & Estetik, bra bemötande och det har känts proffsigt och tryggt hela tiden! Skönt att dom ringer och kollar hur man mår också dagarna efter. :)

2014, October 1 - 21:32
Minette
Minette's picture
Offline
Last seen: 9 years 6 months ago
Silver
Joined: 2014-09-02 22:17

Tack för din berättelse och grattis :) jag ska oxå ta tag i att skriva, gjorde mina boobs den 24/9 :)) nu ser dom inte kloka ut :) haha står rött ut men det blir nog bra :) lycka till med allt kram

2014, October 1 - 22:06
klackskon
klackskon's picture
Offline
Last seen: 2 years 3 months ago
Silver
Joined: 2013-01-15 21:45

Vonkan - tack snälla du :) ja gör det! Skulle vara kul att höra! :) haha jaa kan tänka mig det! Man vill ju bara att de ska bli färdiga nuuu! ;) lycka till med allt du med!

2014, October 4 - 10:34
Minette
Minette's picture
Offline
Last seen: 9 years 6 months ago
Silver
Joined: 2014-09-02 22:17

Tack :)

Annons
2014, October 4 - 12:02
klackskon
klackskon's picture
Offline
Last seen: 2 years 3 months ago
Silver
Joined: 2013-01-15 21:45

Minette wrote:
Tack :)

Varse :) Vet inte varför jag skrev Vonkan btw, måste varit lite förvirrad när jag svarade haha :o :p 

2014, October 4 - 15:48
Minette
Minette's picture
Offline
Last seen: 9 years 6 months ago
Silver
Joined: 2014-09-02 22:17

Haha :)

Annons
Annons
Annons