Annons

Bröstförstoring dec 2014 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Princess

Princess's picture
Princess

0 barn, 31år, 163 cm, 53 kg
strl före op: ca 70A
strl efter op: ?
Konsultation 7/11 Patrik Höijer, Laser & Estetik.
Op tid 12/12 Patrik Höijer, Laser & Estetik
Runda Allergan 450cc delvis bakom bröstmuskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 12 December, 2014

Efter att knappt kunnat sova något under natten så kliver jag upp 04.30 för att duscha en sista gång med operations tvätten. Får sedan skjuts av min sambo till pendeln som går 06.00 & tar mig till kliniken till 07.15, bestämd tid. Pratar med både mormor & mamma i tel innan för att försöka lugna ner min nervositet.

väl på kliniken träffar jag först en manlig sköterska som hjälper mig med några papper samt visar mig till omklädningsrummet. efter att jag bytt om till morgonrock så sitter jag å funderar på vad det är jag gett mig in på. sjukt rädd & nervös. Frågar mig själv om det här verkligen är rätt val eller om jag ska passa på att dra innan det är försent.

Mitt upp i allt funderande kommer narkosläkaren in. Världens lungnaste och goaste, ger mig några piller & förklarar hur allt kommer att gå till i operationssalen och försöker lugna mig.

Då ses vi snart då säger jag när han går men har känslan av att jag egentligen inte har någon aning om jag menade det jag sa eller inte. Strax därefter kommer min kirurg patrik & hämtar mig. Han dubbelkollar lite om vi kommit fram till rätt val av implantat då jag velade ett bra tag med det efter kunsultationen ;)

Han frågade även vilken storlek jag kommit fram till och jag svarade att jag inte hade en aning. ( jag va fortfarande bara så rädd & vela få det överstökat så fort som möjligt så just då kändes det som att det inte spelade någon roll vad han stoppade in bara det blev gjort ) Men han ställde frågan vad som skulle vara värst, att dom blev för små eller för stora? Jag svarade att det va nog bättre att dom blev lite för stor för då kunde jag förminska dom längre fram när jag blir äldre. Han skrattar & svarar, bra de blev ju ett enkelt val :)

Därefter ritade han på mig åsså va det dags att bege sig till operationssalen. Jaha då finns det ingen återvändo då säger jag på vägen dit. han skrattar igen & visar mig vägen.

I operationssalen möts jag av alla mina manliga sköterskor. Funderar vart alla kvinnliga sköterskor va men tydligen så hade inte jag nån sån med mig. Men det gjorde inget då alla tog så himla väl hand om mig. Dom va verkligen super bra!

De va väldigt kallt i operationssalen men jag fick bre morgonrocken över mig när jag la mig. Narkosläkaren förberedde nålen i ena armen medans den andra fixade med blodtrycket på den andra armen. väldigt bra teamwork då jag är nålrädd, eftersom att dom gjorde allt sammtidigt så kändes det väldigt bra då jag inte kunde fokusera på bara nålsticket. därefter sprutade dom in lite sömnmedel i armen och frågade om jag kände något eller om jag blev trött. Nej svara jag åsså satte dom masken över mig åsså tog jag ett djupt andetag.

sen så vaknade jag upp i ett annat rum. Ytterligare en manlig sköterska frågar hur jag mår, jag frågar om jag ska sova igen men han svarar att allt redan är klart. Jag fattade ingenting för det gick så jäkla fort :) Jag blev snabbt pigg & fick min telefon så jag kunde ringa till alla & berätta hur bra allt gått, fick även fika & sen rullade det in fler brudar en efter en som också opererat sig. Vi hade väldigt roligt & flummigt i några timmar innan det va dax för mig att åka hem :) Den sista som hjälpte mig va faktiskt en kvinnlig sköterska så dom fanns faktiskt ;) Vi kikade på brösten som såg ut som två meloner, blev rädd att jag valt  för stora men dom va ju som sagt jäkligt uppsvälld, sen kom min sambo och hämtade mig. Jag va fortfarande pigg & kände i stort sett bara spänningar & träningsvärk hela kvällen samt dag två. Men sen brakade det loss å började göra ont på massa fler ställen dag 3. Nu är det dag 6 och jag har fortfarande ont. Men jag kämpar på och hoppas på att bli helt återställd så fort som möjligt!! Kan verkliger rekomendera Laser & Estetik, alla va verkligen super goa & duktiga!! :) Ett stort tack till dom för grymt bemötande & omhändertagande!!

2015, January 23 - 21:16
Jensa
Jensa's picture
Offline
Last seen: 9 years 2 months ago
Brons
Joined: 2015-01-20 08:55

Jätte bra operationsberättelse. låter ungfär så som jag kommer tänka när det väl är dax. =)

Annons
Annons
Annons