Annons

Bröstlyft - Ankarlyft feb 2015 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Hängis

Hängis's picture
Hängis

2 barn, 28 år, 166 cm, 63 kg
Strl före op: Hängiga/tomma - 75B
Strl efter op: Förhoppningsvis fasta snygga bröst.
Konsultation: 10/12-14 Laser & Estetik hos Patrik Höijer.
Operation 19/2-15 Laser & Estetik hos Patrik Höijer.
Bröstförstoring & ankarl

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 19 February, 2015

Jag sov som en prinsessa natten till op-dagen, njöt av att ligga på sida och mage en "sista" gång på länge.
Klockan ringde 5.30. Sambon och jag gjorde ordning barnen till dagis som han sedan lämnade i samband med sitt jobb, så passade ja på att sätta på en kopp kaffe innan ja skulle vara helt fastande (dricka senast 2 timmar innan). Hoppade in i descutan-dushen som sved lika skönt som första gången.
 
På med rena kläder, föna håret, packa ihop det sista i väskan så som mobilladdare, tidning, proteinbar mm. Åker mot stationen och tar tåget mot sthlm 8:01. Lyssnar på musik och njuter av känslorna i kroppen som verkligen gör mig pirrig & glad. Framme 9:16 i sthlm.
 
Kommer till kliniken 9:45 (ska senast vara där 10:00, allts 30 min innan min tid som var 10:30). Pratar med tjejen i receptionen och får fylla i lite papper, köper även till 2 st läk:bher samt kapselgaranti 3 år.
Får sedan sitta ner och vänta en stund. Skönt att va i tid så den värsta nervositet hann släppa.
 
10:20fr jag byta om i omklädningsrummet. Receptionisten berättar att en sköterska snart hämtar mig. Jag blir nervös igen men är ändå såå glad och förväntansfull. Tiden går och jag har kontakt med nära & kära genom telefonen. Många går förbi utanför omklädningsrummet men ingen kommer in. Ca kl 11 ringde ja på "klockan" och då kom en sköterska in och berättade att op innan mig dragit ut på tiden och förväntas va klar ca 11:30. Väntar ett tag till, fick lite lite vatten, gick på toa ca 3 ggr sen ja kom till kliniken mm haha.
 
Kl 11:45 kom Patrik in och visade mig vägen till sitt rum. Där gick allt fort. Han tar bilder på brösten, sen pratar vi lite snabbt om vad ja vill lägga in. Hade varken bestämt storlek  el implantatmärke men det slutar med att Patrik tror Silimed HP runda 570 blir bra för mig, de extra klämvänliga än allergan men resultet mellan silimed & allergan som ja velade över innan skulle ge mig liknande resultat. Han börjar rita och vi småpratar lite. Han är väldigt lugn och proffsig hela tiden. Många sträck blev det, med tanke på ankarlyftet också.
 
Han går vidare och berättar att snart kommer narkossköterska in. Nån minut senare kommer narkossköterske Kim in med tre tabletter till mig. Han frågar om ja är nervös och berättar lite om operationen. Detta tar bara nån/några minuer tills vi går in i operationssalen. Radion är på, skön stämning, personalen skojar lite, jag får på mig en blå mössa, morgonrocken läggs som täcke över mig när jag lagt mig på op-bordet som är varmt o skönt. Får värmedynor över benen och blir ompysslad, blodtryck, nålar, klisterlappar, ekg mm. Kim och andra killen/sköterskan berättar hela tiden vad de gör. Kim sprutar till sist in sömnmedlet och taket började snurra som värsta fyllan, som ja påpekade flera ggr innan ja inte minns något mer haha. Kl 12:10 kollade klockan sist på op-bordet o kl 14:10 vaknade i sängen på uppvaket.
 
All hade gått bra, Patrik kom in några min senare och berättad att det tagit 2 timmar och gått som planerat, och sa att nu kommer dom inte hänga något mer :) Ja va halvborta och minns inte så mycket mer. Dom kändes iaf perfekt stora. Ja som varit rädd att vakna upp med två bomber. Kände mig såå nöjd och lättad.
 
Smärtan efteråt var jobbig men hanterbar.. det som varit värst va illamåendet efter operationen trots att ja fick massa medicin mot det. Kräktes och mådde sjukt illa. Gav sig som tur var dagen efter, illamåendet alltså inte smärtan, tur det finns morfin :)
 
Såå glad att ja tog steget och gjorde operationen. Nyfiken på resultatet :)
Kanonnöjd med klinik och personalen.
Kramar
 
 
2015, March 8 - 11:51
Jojobagge
Jojobagge's picture
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Silver
Joined: 2014-11-21 19:35

Hej
Vi hade nästa likadana förutsättningar å så blev jag oxå iPad av Patrik å m silimed 570 hp
Men jag gjorde inte lyft, ville inte. Dock blev det sänkning av bröstveck för att få plats sant få centrerade bröstvårtor.
Sänkte du också vecken?
Snygga blev de, själv har inte hunnit läggs upp bilder än.

2015, March 10 - 09:15
Hängis
Hängis's picture
Offline
Last seen: 5 years 2 months ago
Silver
Joined: 2014-03-20 23:21

Hej Va roligt att du blev tipsad att ta silimed 570cc också :) Jag var såå nojig att det skulle bli för stort men ja hade ju önskat lite större än "normalt" samt åt fejklooken med centrerade bröstvårtor och runda fasta bröst så då var ankarlyftet nödvändigt sa Patrik så jag skulle bli nöjd med resultatet, vilket jag är :) Bad om att få bröstvårtorna pigga och centrerade, har sett att han ibland vid lyft inte gör de så höga som ja önskat men nu så :). Vet inte om han sänkte bröstväcket något, de sa han inte men kan nästan tro att han gjorde de så han skulle få in 570 och de inte skulle bli jättehögt upp, men som sagt jag är osäker om han sänkte. Vill gärna se bilder på dina :) Är du nöjd? Hur lång tid har de gått efter din op?

Kram

2015, March 17 - 07:39
Jojobagge
Jojobagge's picture
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Silver
Joined: 2014-11-21 19:35

hej,

såg ditt medd först nu. märkte inte det tidigare. jag ska ladda upp bilder snart så får du se för och efter bilder. jag är nöjd. den 20e mars fyller mina älsklingar 3 månader. det bästa jag gjort i mitt liv (efter barnen :-)

kram

Annons
2022, February 6 - 19:47
Sotisen
Sotisen's picture
Offline
Last seen: 1 year 2 months ago
Silver
Joined: 2021-07-16 22:12

Tack för delning <3

Annons
Annons
Annons