Annons

Bröstförstoring feb 2015 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - snj

snj's picture
snj

0 barn, 25år, 168 cm, 58 kg
Strl före op: 75A, kanske liten 75B
Strl efter op: ?
Konsultation: 12/9-14 Carl-Johan Gustafson, Proforma och 13/9-14 Patrik Höijer, Laser & Estetik
Op: 27/2-15 Patrik Höijer, Laser & Estetik, 305 cc Mp+ Perthese, Delvis b

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 27 February, 2015

Äntligen bröst! Efter en lång väntan sitter jag här och förstår inte riktigt vad som har hänt. Mina bröst är ca ett dygn gamla och jag är jättelycklig.
Innan min bröstoperation var jag tacksam för alla operationsberättelser här på POF. Så jag känner att det inte är mer än rätt att jag skriver min egen.
Jag hade funderat på att operera brösten under en längre tid, mina bröst såg helt okej ut innan men var alldeles för små. Jag kände mig platt och var helt enkelt inte nöjd med dem. Sommaren 2014 tog jag tag i saken. Jag blev medlem är på POF och började researcha efter klinik och kirurg. Eftersom jag bor i Norrland var det rätt svårt att hitta en klinik i närheten, jag bestämde mig för att avgränsa mig till Stockholm. Jag hittade mycket positiva kommentarer om Proforma och Laser & Estetik och bokade in konsultationer på båda ställena i September. Proforma verkade bra men kände mig inte riktigt övertygad medan jag gick ett väldigt bra intryck av Laser & Estetik och Patrik Höijer. Han fick mig att känna mig lugn, lyssnade på mina önskemål och gav bra råd om vilken storlek och implantat som skulle passa mig. Ett extra plus vad 3D bilderna som man fick med sig hem och jämföra storlekarna. Efter konsultationen bokade jag in en operationstid fredagen den 27 februari, 2015. Det kändes som en evighet kvar men det var den tiden som behövdes innan jag lyckats spara in alla pengar som behövdes till operationen.
Den 26 februari 2015 åkte jag och min pojkvän bil till Stockholm och checkade in på hotell eftersom min operationstid var kl 8 dagen efter. Jag duschade med Desucatan, både hår & kropp, och passade på att kamma håret med en ny inköpt borste i duschen. Håret blev helt ok efteråt. Inte alls som svinto som jag föreställt mig. Jag gick å la mig och sov hela natten.
Klockan ringde halv 6 på morgonen, jag duschade en gång till med Desucatanen, den här gången endast kroppen, gjorde två inbakade flätor och varken åt eller drack någonting. Min pojkvän följde med till Laser & estetik där jag möttes av en trevlig manlig sjuksköterska. Jag fick skriva under lite papper och vänta med att betala läkbhar och försäkring. Jag sa hejdå till min pojkvän och följde med sjuksköterskan till omklädningsrummet där jag fick byta om till morgonrock och tofflor (fick behålla trosorna på). Efter en stund kom narkosläkaren Ove in och ställde några frågor och berättade om narkosen. Jag har aldrig blivit sövd tidigare och förklarade att jag var väldigt nervös pga det. Ove lugnade mig och sa att han kommer finnas vid min sida hela tiden och lovade att jag inte skulle må dåligt efteråt. Ove gick sedan ut och Patrik hämtade mig. Vi tog några bilder på mina bröst, patrik ritade på mig och diskuterade storleken gång till. Vi var båda överens om att Perthese, 305cc, mp+, delvis bakom muskeln skulle passa mig bäst. Jag var ute efter ett sådan naturligt resultat som möjligt.
Efter det gick vi till operationssalen. Patrik gick iväg och Ove kom in. Han fick mig att känna mig lugn och jag var inte ett dugg nervös inför narkosen. Jag fick en nål i min högra arm, tog blodtryck och efter det en syrgasmask. Jag hörde att Ove sa att han kommer söva mig nu, kände ingenting och somnade direkt. Helt plötsligt vaknade på uppvaket (ett rum med 4 sängar) och skrek "jag är vaken", hahaha jag hade säkert varit vaken flera gånger innan men har inget minne av det:). En sjuksköterska kom snabbt fram till mig och frågade hur jag mådde och om hon kunde hämta något. Jag frös väldigt mycket och frågade henne om hon kunde hämta mina tjocksockar och en Festis. Hon var väldigt trevlig och sprang å hämtade dem. Jag fick min mobil också å ringde min pojkvän direkt å skickade sms till mamma, syster och bästa vän. Jag var så sjukt lycklig, en aning snurrig och hade inte alls ont. Jag började genast känna mig kissnödig efter jag hade druckit min Festis. Fick hjälp att komma ut och hålla i sjuksköterskans arm. Det kändes som att jag var jättefull, men inte obehagligt. Jag lyckades gå på toaletten själv och fick sedan hjälp tillbaka. Sjuksköterskan frågade om jag ville ha något att äta och jag kände att jag var riktigt hungrig. Jag fick två ost- & skinkmackor, en liten kexchoklad, en till Festis & en halv banan. Mumsade i mig allt på en gång förutom bananen. Både Patrik och Ove kom in till uppvaket för att höra hur jag mådde och berättade att operationen gått bra. Låg å lyssnade på musik en stund, började känna av en smärta i vänsterbröst som jag direkt fick smärtstillande mot.
Efter ett tag sa äntligen sjuksköterskan att jag är redo för att åka hem. Vi gick igenom medicineringen och allt man behöver tänka på. Vi gick sedan till en operationssal och kollade på brösten. De såg verkligen fina ut och jag blev jättenöjd. Jag var inte alls beredd att dom skulle se så fina ut i början. Dock var mitt vänstra bröst väldigt svullen och sjuksköterskan sa att han skulle hämta Patrik för att dubbelkolla så att jag inte fått någo blödning i bröstet. Jag fick klä på mig i omklädningsrummet och sen kom Patrik han tryckte till på bröstet, konstaterade att det inte var någon blödning och fäste ett bröstband över mig som ska hjälpa till att trycka ner svullnaden snabbare. Jag gick sedan ut till receptionen och betalade försäkring, läkbhar och bröstband. En glad pojkvän satt där och hjälpte mig sedan till bilen. Vi packade in mig så gott vi kunde och det gick bra att åka hela vägen hem. Jag mådde inte alls illa, däremot började smärtan komma mer å mer, när jag väl kom hem grät jag och hade ca 12% ont av 10. Tog smärtstillande och smärtan gick ner till 7% av 10. Packade ner mig i soffan, gjorde ett kuddberg bakom ryggen och satte en nackkudde bakom nacken. Slocknade och sov som en stock hela natten. Vaknade med en okej smärta, tog smärtstillande enligt anvisningar å nu känner jag ingen smärta alls. Tack å lov :D
Det här blev rena rama uppsatsen. Men jag är otroligt glad och nöjd över min bröstoperation! Jag kan rekommendera Laser & Estetik och Patrik Höijer till alla. Personalen och lokalerna är riktigt bra, man blir väl omhändertagen och alla är verkligen super trevliga :)
Laser & estetik får 10 poäng av 5 möjliga^^.

2015, February 28 - 12:11
Theresee
Theresee's picture
Offline
Last seen: 8 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-09-05 18:06

Wow vilken bra berättelse! Grattis till dina bröst :) Väldigt bra och utförligt skrivet. Jag var själv på konsultation igår på L&E, är så förväntansfull tills det är min tur.

2015, February 28 - 14:26
Vonkan
Vonkan's picture
Offline
Last seen: 1 day 13 hours ago
Silver
Joined: 2013-11-13 20:00

Stort grattis gumman grymt snygga bröst å en mycket härlig op berättelse man längtar verkligen tillbaka :-D hoppas smärtan har lagt sig å att du mår bra kram kram gumman

2015, February 28 - 15:51
snj
snj's picture
Offline
Last seen: 8 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-07-30 13:50

Therese: Tack så mycket! Lycka till med din operation:D lovar att du kommer känna dig nöjd och väl omhändertagen på Laser & estetik. Dom är bäst :)

Annons
2015, February 28 - 15:55
snj
snj's picture
Offline
Last seen: 8 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-07-30 13:50

Vonkan: Tisen tack :D smärtan börjar lägga sig, längtar tills den är helt borta ;p Ja helt sjukt att operationen är gjord. Förstår det knappt själv. Grattis själv till dina snygga bröst! Hur länge kände du av den värsta smärtan?

2015, February 28 - 20:37
Vonkan
Vonkan's picture
Offline
Last seen: 1 day 13 hours ago
Silver
Joined: 2013-11-13 20:00

De va så lite så gumman ja jag kan inte heller fatta att jag opat mig fast de nu har gått ett helt år :-) jag hade ingen smärta va jag minns bara att de spände lite över brösten å ont i ryggen så jag kan inte säga att jag har haft ont kram kram

2015, February 28 - 21:44
madzter
madzter's picture
Offline
Last seen: 9 years 1 month ago
Brons
Joined: 2015-01-09 20:38

Vilket bra inlägg! Jag ska själv operera mig hos Patrik om en månad,  längtar men är lite nervös också! :)

 

Annons
2015, March 1 - 18:00
snj
snj's picture
Offline
Last seen: 8 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-07-30 13:50

Tack Madzter! Åå vad roligt, förstår att du längtar. Det är verkligen en häftig upplevelse att bara somna in och sedan vakna upp med ett par bröst. Personalen på Laser & estetik är underbara. Lycka till med operationen! :)

2015, March 12 - 11:17
madzter
madzter's picture
Offline
Last seen: 9 years 1 month ago
Brons
Joined: 2015-01-09 20:38

Kan tänka mig det snj!  Tack!! Nu är det mindre än en vecka kvar och jag börjar bli mer nervös! cheeky

2015, March 20 - 16:22
tokstolle
tokstolle's picture
Offline
Last seen: 7 years 12 months ago
Silver
Joined: 2013-07-11 10:45

Längtar så mycket när jag ser dina! Har ca 1 månad kvar innan man äntligen har kompisarna på plats :)

Tänkte bara kolla hur mycket du fick betala för bröst bandet och läk bh?? 
Man sover alltså inte över utan åker hem samma dag? Ska op klockan 09.00. 
Annons
2015, March 21 - 11:38
Vinna
Vinna's picture
Offline
Last seen: 7 years 9 months ago
Silver
Joined: 2015-03-04 19:51

TAck för du delar med dig! Jag känner att jag får göra detsamma efteråt.

Ger väldigt mycket att läsa trots att ipplevelsen kan variera mellan individer!

Trevlig helg!

2015, March 21 - 11:39
Vinna
Vinna's picture
Offline
Last seen: 7 years 9 months ago
Silver
Joined: 2015-03-04 19:51

Jättefina bröst på din profilbild btw!

Annons
Annons
Annons