Annons

Bröstförstoring okt 2015 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Lilla-A

Lilla-A's picture
Lilla-A

0 barn, 27 år, 171 cm, 54 kg
Strl före op: 70A
Strl efter op: 65E-F

Konsultation 30/5 Patrik Höijer, Laser & Estetik
Op: 16/10 Patrik Höijer, Laser & Estetik
Motiva Ergonomix, 300cc Demi profil, (11,5 cm bredd) delvis bakom bröstmuskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 16 October, 2015

JAG HAR BRÖST! :D

Då var det klart & jag mår förvånansvärt bra faktiskt! Ligger på hotellet sedan kl 13 ca, så jag fick komma från kliniken väldigt snabbt :) Inte mått nåt direkt illa, inte haft direkt ont heller, & när jag har börjat känna smärta har jag ätit värktablett. Lr ja, jag har tagit en omgång smärtstillande än så länge, så har inte knaprat så mkt piller heller ;P
Känns som ett tryck på bröstet, lite lite smärta i revbenen när jag andas typ, & bröstmusklerna känns som de varit ute för ett hårt träningspass bara, that's it :) Trött är jag däremot, så ska sova lite snart tänkte jag.

Men..
07.30 var jag där. Nervös som satan! "Checkade" in mig i receptionen, betalade stödbh'n, köpte till en extra så jag kan byta vid tvätt osv, känns fräschare ;) 900:- för två st, ganska dyrt, men väldigt skön & kommer funka fint som sportbh sen :) Blev efter det guidad till omklädningsrummet, fick ett skåp till mina egna saker, & fick byta om till morgonrock & tofflor, lite spa-känsla ;) Efter några minuter kom narkosläkaren Ove & pratade med mig, gick igenom allt & lugnade mig lite över sövningen, gav mig några värktabletter som grund.

08.00 kom Patrik & hämtade mig. Tog med mig in på sitt rum, fotograferade, frågade vilken storlek jag bestämt mig för då han skulle ha både 245cc & 300cc hemma. Samma bredd, 11,5 cm, bara putet som skiljer. Men vi kom tillsammans fram till att 300cc blir bra (min kära mor som var med höll med om det också). Så, Motiva Ergonomix 300cc Demi profil it is :)
Patrik började rita & mäta på min kropp, & efter det gick det fort. På med morgonrocken, säga hejdå till mamsen & bege sig mot operationssalen.

08.25 Inne för operation. Träffar sköterska & Ove igen. Får kliva ur mina tofflor, lägga mig på britsen med morgonrocken som täcke & blir inbäddad med handduk för att inte frysa medans Ove satte nålen för dropp & sövning. "Nu kommer du bli lite trött" & ganska oartig var jag nog för jag hann inte ens säga "Godnatt" innan det blev svart ;P
09.45 ligger på uppvaket. Har precis fått min mobil så jag kan kolla klockan & meddela omvärlden att jag lever & mår bra :) Det första jag minns att jag sa var: "Oh my! Jag har bröst! & de är typ lika stora som de var innan med min supervadderade bh" (lycklig!! Efter det ett toabesök, som också gick superbra. Lite yr, men kunde gå över förväntan bra med lite hjälp av sköterska. Som by the way var jättegulliga, allihopa :)

12.00 ca, går vi igenom eftervården, hur mkt & hur ofta jag ska ta värktabletter, pratar om att flytta på mig till en annan sal då jag mår såpass bra & inte behöver stanna på uppvaket längre. Men typ 12.30 bestämmer vi att jag lika gärna kan ligga & mysa på hotellet framför Tv'n istället för att vara kvar där. Ringer mamma, blir guidad till omklädningsrummet, mamma kommer & hjälper mig byta om & bär min väska, ringer Taxi and here I am :) Som sagt, mår förvånansvärt bra :) Hade räknat med att spy efter narkosen, må illa, ha ont som fan i boobsen.. Klagar ju inte ;) Kommer väl säkert ett bakslag & gör asont imorn när vi ska åka tåg hem..

Kommer nakenbilder senare. Typ imorn ;) Orkar inte ta av mig bh-n. Även om jag inte har ont så är det ändå obehagligt att röra sig..

Kan varmt rekommendera Laser & Estetik, så mycket kan jag säga. Alla är underbara!

2015, October 19 - 01:38
barba
barba's picture
Offline
Last seen: 7 years 6 months ago
Silver
Joined: 2015-08-12 23:09

Stort grattis för nya bröst!! :) Skönt att du inte har så mycket smärta, hoppas det fortsätter på det sättet! laugh Trevligt att läsa en till positiv erfarenhet från L&E. Ska själv opereras där i början av december också klockan 8 så skönt och veta hur det går tidsmässigt ocksåsmiley Ungefär i alla fall cool

2015, October 19 - 09:55
Lilla-A
Lilla-A's picture
Offline
Last seen: 3 years 2 months ago
Silver
Joined: 2015-03-24 13:19

barba wrote:

Stort grattis för nya bröst!! :) Skönt att du inte har så mycket smärta, hoppas det fortsätter på det sättet! laugh Trevligt att läsa en till positiv erfarenhet från L&E. Ska själv opereras där i början av december också klockan 8 så skönt och veta hur det går tidsmässigt ocksåsmiley Ungefär i alla fall cool

Tack! :) Ja allt gick supersmidigt!
& alla är underbara där. Trygga & lugnande så du kommer inte ångra dig :) du är i goda händer :)

Inne på 4:e dagen nu & har mått kanon med tanke på omständigheterna ;) Såklart stel & öm i bröstmusklerna, men inte så farligt att jag känner mig besvärad av det. Det enda jag har problem med är att sova på rygg. Har mer ont i ryggen & axlarna än jag har i boobsen just nu. Samt har jag haft problem med hård mage.. Känt mig helt uppsvälld av medicinerna & haft svårt att bajsa, typ förstoppad.. Så rekommenderar att ha nåt mot det hemma att ta i samband med medicinerna.. ;)
Lycka till med din operation!

2015, October 19 - 10:13
Funderar78
Funderar78's picture
Offline
Last seen: 7 years 4 days ago
Silver
Joined: 2015-03-10 21:30

Härligt å läsa din berättelse . Synd vi inte han ses. Vi gick om varandra precis. Blev opererad vid 11:15. Kram

Annons
2015, October 19 - 11:06
Lilla-A
Lilla-A's picture
Offline
Last seen: 3 years 2 months ago
Silver
Joined: 2015-03-24 13:19

Funderar78 wrote:
Härligt å läsa din berättelse . Synd vi inte han ses. Vi gick om varandra precis. Blev opererad vid 11:15. Kram

Ja det var synd. Det kanske var du som fick ta över min plats längst in till höger vid fönstret på uppvaket? ;)
Hoppas att allt gått bra med dig också. Kram

2015, October 31 - 18:23
Formica
Formica's picture
Offline
Last seen: 8 years 2 weeks ago
Silver
Joined: 2015-10-21 11:15

Vilken härligt bra och informativ operations berättelse! Det verkar som operationen gick smidigare än vad du hade förväntat dig.
Mycket tacksam för så utförlig berättelse då jag ska opa mig på samma klinik och även ha Höijer som operatör :)
Tack Lilla-A!

Annons
Annons
Annons