Annons
21 posts / 0 new
Last post
#1 2015, November 29 - 01:24
Mjau
Mjau's picture
Offline
Last seen: 2 years 5 months ago
Silver
Joined: 2011-09-20 09:37

Bilder: Misslyckad näsop Art Clinic Per Windh + tredje näsop

Hej alla! Nu har jag tagit modet till mig och orkar berätta om mina misslyckade näsoperationer, mycket på grund av att jag nu äntligen bokat in min tredje näsoperation. Jag var en tjej som såg bra ut och tänkte att jag ville småfixa min näsa, bara för att till slut bli helt perfekt. Kan tillägga att jag inte hade en ful näsa innan, tvärtom, men den känslan av att korta ner näsan lite i profil tog över.. Mitt största misstag i livet kort sagt! Jag gick såklart till den kirurg som var på tapeten 2013 som den bästa kirurgen i Sverige. Jag fick ett dåligt intryck redan från start, upplevde honom som arrogant och ointresserad men han skulle ju vara bäst.. Sagt och gjort så bokade jag in operationen, 49500 kronor fattigare och jag insåg direkt att något var fel efter operationen. Det såg helt enkelt riktigt illa ut... Och till alla som kände till att jag opererat mig sa jag till "det ingår en till operation i priset, det ska inte se ut såhär så han kommer fixa till det som blev fel". Ett år senare genomgick jag en till operation och jag kan ärlig talat inte se någon skillnad. Jag har riktigt fula ärr till följd av detta, grova andningssvårigheter i ena näsborren, den är sned (både näsben och tipp vilket den inte var innan) och jag har dessutom fått en stor utbuktande knöl på ena sidan vilket bilderna visar. Jag kan kort sagt säga att Per Windh förstörde min näsa och ångesten och ångern påverkar mig varje dag. Jag tar minst 50 bilder om dagen på min näsa, när det är som värst är jag uppe i ungefär 400.. Jag inser att jag har ett problem och jag mår fruktansvärt dåligt över detta beslut.

Nu lägger jag hela mitt hjärta, själ och liv i Ufuk Bilkays händer via Artnose. Näsan måste bli bra annars kommer jag gå under. Men jag lever på hoppet om att uttrycket tredje gången gillt stämmer.

Vad ville jag ha sagt med detta? Jag vill utifrån mina egna erfarenheter av Per Windh varna er för denna kirurg. Men viktigast av allt, jag trodde ALDRIG att jag skulle vara "den tjejen" som råkar ut för något sånt här, så var rädda om er! Innan kunde jag inte heller förstå hur en näsa kan påverka ens liv så mycket som det gör, men att för alltid leva med någon annans misstag i ens ansikte går tyvärr inte att leva med.

Jag förstår att det finns vissa omständigheter som gör att man till slut väljer att genomgå ett kirurgiskt ingrepp, men innan ni lägger er under kniven, prova icke permanenta lösningar som fillers! En tjejkompis har gjort det, med samma utgångsläge som jag hade, och det blev jättefint. Så ta hand om er alla och som sagt, var rädda om er! Jag önskar ingen att genomlida vad jag gjort. Jag åker den 12e januari till Turkiet och hoppas att Bilkay kan hjälpa mig, jag har såklart inte fått några garantier om att det går att lösa, de måste öppna upp min näsa först men jag lovar att hålla er uppdaterade om ni vill.

All kärlek till er! Ni är vackra som ni är.

21 år. 163 cm, 57 kg
Op näsplastik 7/10 2013 Per Windh, Art Clinic
Reop näsplastik 22/9 2014 Per Windh, Art Clinic

Annons
2015, November 29 - 03:35
jess113
jess113's picture
Offline
Last seen: 7 years 10 months ago
Silver
Joined: 2015-03-12 19:05

Hej,vill du lägga upp bilder på hur din näsa såg ut innan ? så svårt att se vad som gått fel annars tycker jag,så himla tråkigt dock att du är missnöjd.

0 barn,21 år,170cm,59kg

2015, November 29 - 09:39
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 20 hours 5 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Instämmer med Jess. Det går inte att rättvist bedöma ett resultat utan att veta vad kirurgen hade för utgångsläge. Jag lyckas inte riktigt se de fula ärren heller, kan du ta en bild på dem där de syns? Och så näsan i profil eftersom det var den som skulle kortas ner. Den är svårare att bedöma med bilder tagna framifrån. 

 

Det är viktigt för alla som överväger en operation att komma ihåg det som framgår tydligt av TS berättelse, och som jag brukar uttrycka så här: Om du har mycket att förlora och lite att vinna bör du tänka dig för väldigt noga innan du väljer att genomgå ett ingrepp.  

Väldigt många berättelser om missnöje brukar börja med "egentligen hade jag fin näsa/fina bröst/fin kropp - jag ville bara rätta till en detalj - och nu är mitt utseende förstört".

 

Medan samma resultat hos någon som var rejält missnöjd med utgångsläget kanske skulle ha gett kommentaren "Det blev kanske inte helt perfekt, men mycket bättre än innan! :) "

 

 

 

 

 

 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

2015, December 11 - 19:38
cassandrajj
cassandrajj's picture
Offline
Last seen: 5 years 3 months ago
Silver
Joined: 2011-07-03 02:54

Jag tycker att denna portal är bra JUST för att man kan läsa ärliga upplevelser även hos "bra" kirurger som gått mindre bra. Att kräva fler bilder eller på annat sätt ifrågasätta personens negativa upplevelse tycker jag dock är fel då hon redan tagit modet till sig och skriva av sig. Jag personligen ser att resultatet ser konstigt ut plus att den är sne.

Lycka till med din operation!

Skall snart göra en bröstförstoring.

Ålder: 22 år, Längd: 165cm, Vikt: 50kg
Intresserad av: Bröstförstoring
Har nu: C-kupa
Lagt in: 275cc bakom muskeln.
Klinik: Art clinic - Göteborg.

Annons
2015, December 11 - 23:57
Infinityy
Infinityy's picture
Offline
Last seen: 7 years 10 months ago
Silver
Joined: 2014-11-04 10:18

Lycka till på din nästa operation, hoppas du blir riktigt nöjd denna gången! Håller tummarna för dig :)

Gjort läppförstoring + fillers i näsan
Intresserad av: Näsplastik
Konsultation 22/1 Lidingökliniken

2015, December 12 - 00:23
fackfackfack
fackfackfack's picture
Offline
Last seen: 7 years 2 months ago
Silver
Joined: 2015-10-23 15:59

 "Jag tar minst 50 bilder om dagen på min näsa, när det är som värst är jag uppe i ungefär 400.. Jag inser att jag har ett problem och jag mår fruktansvärt dåligt över detta beslut."

 

 

att vara så pass besatt av din näsa är inte normalt.  att du tar så många bilder om dagen plus att du säger att du skulle gå under om din näsa inte fixas på tredje OP är tvångsmässigt, ohälsosamt, och ett psykiskt problem snarare än ett fysiskt.

du säger själv att du inser detta. bra. visst kan en korrigerande OP hjälpa dig men det finns andra grejer som spelar in här. 

hur som helst hoppas jag att du mår bättre och att du får korrigerat näsan så som du vill ha den.  

vi kan kanske lära oss av sådana här historier att "dont fix it if it aint broken" - att vårt sökande efter perfektion går överstyr...

 

 

165 cm, 70 kg
26 år gammal

op november
BBL - KLINIK 34

2015, December 13 - 10:56
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 20 hours 5 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

cassandrajj wrote:
Jag tycker att denna portal är bra JUST för att man kan läsa ärliga upplevelser även hos "bra" kirurger som gått mindre bra. Att kräva fler bilder eller på annat sätt ifrågasätta personens negativa upplevelse tycker jag dock är fel då hon redan tagit modet till sig och skriva av sig. Jag personligen ser att resultatet ser konstigt ut plus att den är sne. Lycka till med din operation!

 

Men utan förebilder vet man ju inte hur sned näsan var före op. Och det förekommer som sagt att  man inte har samma orsaker till kritik som andra skulle anse vara välgrundande. OM man HAR det, finns det ju ingen nackdel emed att dela med sig, och om man inte har det, är det ju bra om alla (inkl en sjäv) inser det också. Faktiskt tycker vi också att det är bra att man kan läsa ärliga upplevelser. Men alla är inte det, och det är det vi vet - men det är mycket svårt att i ett anonymt inlägg utan bilder avgöra vilka som inte är det.

Och f ö är det många som inte direkt behöver "ta mod till sig" utan vars spontana reaktion vid ilska är just att använda sig av nätet för att jävlas med den man är arg på, oavsett orsak, och vi ser av förklarliga skäl dessa personer just på forum. OBS att detta inte på något sätt är avsett att peka ut TS i den här tråden utan ska ses som en generell upplysning och förklarar vår allmänna hållning.

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
2015, December 13 - 11:32
stilettogirl
stilettogirl's picture
Offline
Last seen: 5 years 8 months ago
Silver
Joined: 2015-06-22 21:27

Följer

Inga barn men kanske snart, snart 27år, 161 cm, xx kg
Bröstförstoring genomförd
Op 2015
300 cc-ish bakom
Strl före op:70b/c?
Strl efter op: 65D/E

2015, December 13 - 14:56
Clare
Clare's picture
Offline
Last seen: 1 year 10 months ago
Silver
Joined: 2015-04-17 23:11

Tråkigt att du inte är nöjd- jag förstår att man blir ledsen när resultatet inte blir som man förväntade sig. Ibland beror det på en oskicklig kirurg men det kan ju också bero på utgångsläge och orimliga förväntningar, Lite jobbigt dock att läsa att du varnar för en kirurg rakt av utan att man kan bedöma rimligheten i det. Samma kirurg ska operera mig på onsdag ( övre ögonlocksplastik). Det spär på min nervositet lite- som tur är har jag även läst mycket gott om honom och han har opererat mig tidigare och därför litar jag på att han är en skicklig kirurg. I vilket fall hoppas jag att du blir nöjd m din tredje operation- och jag tycker det är bra när man vågar dela med sig av både lyckade men även mindre lyckade erfarenheter - det är en del av vitsen med forumet tycker jag.

2 barn, 168 cm, 65 kg
Strl före op: 75 A/B, något asymetriska
Konsultation 23/3 Per Windh Art Clinic
Op 29/4 -15 Per Windh Art Clinic
Anatomiska delvis bakom bröstmuskeln, 300 cc-415 cc
Op 16/12 -15 övre ögonlock Per Windh Art Clinic

2015, December 16 - 16:21
Free
Free's picture
Offline
Last seen: 1 year 2 months ago
Silver
Joined: 2015-11-12 11:29

Säger bara en sak: Näsoperation utomlands är det bästa! Och billigare.

 

Lycka till och tråkigt att höra om din historia :(

24 år, 166 cm, 64 kg Konsultation & operation Jonas Lundberg, AK OP 22/2 2016 Jonas Lundberg, AK Allergan 420 cc anatomiska bakom bröstmuskeln high Profile + ankarlyft

Annons
2016, January 6 - 01:38
Ethina
Ethina's picture
Offline
Last seen: 7 years 5 months ago
Silver
Joined: 2014-06-05 19:50

Jag kan bara säga att du gör helt rätt i att ge Dr Bilkay en chans! Jag kom precis hem från turkiet och än så länge är jag jättenöjd med allt. Näsan är enormt fin trots att jag är svullen. Jag gjorde inte en så stor förändring utan lite mer detaljer. Bland annat så hade jag en knöl på näsryggen som syntes framifrån och i halvprofil, den är nu helt borta.

 

Förut tittade jag mig i spegeln och suckade över näsan.. Nu kan jag inte sluta ta eller titta på den :D

0 barn, 19 år, 166 cm, 62 kg
Nuvarande strl: 65C
Önskad strl: DD+
Genomgått full näsplastik

Annons
Annons
Annons