Annons

Bröstförstoring aug 2016 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - 4life

4life's picture
4life

Bröstförstoring på Laser & Estetik i Sthlm, läkare Patrik Höijer.
Implantat: 410cc Motiva Ergonomix, Extra high profile.
25år
1 barn född 2013
165 cm lång
60 kg
Kupa innan op: 75 B
Nuvarande kupa: Vet ej ännu :)

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 30 August, 2016

Måndag 29 Augusti hade jag tid för min 3D konsultation, detta var alltså dagen före operationen.
Jag bor långt från Stockholm så därför fick man ta allt i samma veva. Jag har haft en telefonkonsultation med Patrik, men det rekommenderar jag inte. Patrik är ju super proffsig, men för mig som lätt tappar ord när jag blir lite uppstressad var det katastrofalt. Jag satt i bilen när han ringde, svängde av till en P-ficka och pratade där. Jag gjorde allt för att försöka höra/förstå vad han sa på sin Stockholms dialekt. Och så lätt uppstressad på det. Kan inte påstå att jag fick ut så mycket av det. Däremot mejlkonversationerna med Patrik var för mig ovärderliga. Där kunde jag med väl genomtänkta ord och funderingar bolla och få proffsiga svar som jag i min egen takt kunde läsa igenom och förstå! Alltså nu låter jag helt efterbliven, men jag är ett kontrollfreak, jag måste förstå allt och helst lite till innan jag kan känna mig lugn i tanken.
Ahja slutpladdrat om det, efter mejl och telefon konsultaton så hade vi kommit fram till Motiva, Round, High profile 375-450cc Jag hade bestämt mig för 375 i huvudet. Så litet och naturligt som möjligt. Var mest bara ute efter att få lite höjd på mina tomma amnings bröst. Inget spektakel alls. Bara lite förändring. Men det visade sig att det skulle bli helt annat...
3D Konsultationen lämnade en så innan tvärsäker tjej helt vilsen.. Hade jag verkligen varit tydlig nog med vad jag önskade? Visste han vad jag ville uppnå eller gissade han bara?
Patriks jobb blev nog att försöka övertyga mig att han inte ville något annat än att det skulle bli fint, att han inte hade någon vinning överhuvudtaget förutom att det skulle blir bra och fint. Och att försöka förklara varför vissa saker passade mig och vissa saker inte. Jag är så glad att jag hade min kille med mig..För efteråt var jag som sagt helt förvirrad, och nervositeten över hela operationen höll på att ta över. Jag visste inte om jag ville mer. Min kille förklarade vad Patrik menade och hjälpte mig att hitta en så sjukt simpel förklaring som tog vändning på allt: Jag ville ha mycket underpol. Det var precis den meningen jag hade sökt efter under alla dessa månader, skickat otaligt mycket bilder på enligt mig lyckade resultat, men jag kunde inte komma på vad egentligen strävade efter Hittade inte den meningen och har gått som katt runt het gröt hela tiden. Och där låg vi på kvällen innan, han sa nyckelmeningen och jag slängde iväg ett sista mejl till Patrik.

Dagen efter ville jag såklart diskutera min nya insikt helst INNAN op :,D Supernervös tjej gick in till Patrik i en morgonrock och tofflor kl.13.15 Försökte en sista gång förklara vad jag ville ha. Och även Patrik hade en ny sista önskan, han trodde att absolut bäst på mig med mina förutsättningar var Motiva 410cc Round Extra high profile. Och där och då så kände jag bara okej, varför streta emot en så kunnig människa som Patrik, säger han att detta blir bäst så blir det. Men en sak bestämde jag helt själv i sista sekund: jag ville ha Droppformade och inte runda som vi sagt hela tiden. Det återstår och se om detta var ett smart val av mig. Men jag gick helt på magkänsla.
Efter det samtalet ritade han på mig, jag kysste killen farväl, gick in i ett annat rum, la mig på en brits, fick nån kanyl i höger armen av en trevlig narkosläkare, han sa att nu kommer du känna dig trött och jag bara: Nä jag känner mig inte trött! ZzZzzz Zz zz Och så somnade jag. Sov världens härligaste sömn, kändes som jag sovit en hel natt och drömde så mycket. När jag vaknade fattade jag ingenting. Vars är jag ? Tog säkert 1 minut innan det klickade. Jag tittade ner och såg den bästa finaste klyftan jag nånsin sett! Jag hade ett par bröst! :D Blev så glad att jag höll på att börja gråta! Men då började jag frysa istället, in kom super snälla och gulliga sköterskor in hela tiden och passade upp oss alla som låg i salen. Jag fick dubbla duntäcken men skakade och frös som ett asplöv i säkert 15 minuter. Sen försvann det. Jag pratade mycket med jättefina sköterskor, var väldigt groggy hela tiden av alla mediciner. Fick hur gott fika som helst, ringade vänner och bekanta. Fick genomgång av medicin m.m sen var det dags att åka hem kl.17.15. Skulle flyga hem så det var ett jäkla spring till T-centralen och sen till Arlanda! Rekommenderas INTE ;) Hade så jäkla ont att idag som var den dagen det var sagt att jag egentligen skulle ha ont, känns som värsta drömmen jämfört med igår! Och våga ta morfintabletterna mot smärta om du har ont!! Jag tog inget igår efter att jag lämnat kliniken förrns jag kom hem med flyget osv vid 23.00 och vid det laget kunde jag inte andas av smärta. Så ta smärtstillande vid utsatt tid och mer om du har ont. Har ännu inte tittat på mina nya <3 men imorron ska jag göra det! Ska bli så spännande :) Stort tack för ett proffsigt och fint bemötande på Laser & Estetik Sthlm! Ångrar inte en sekund mitt val av klinik. Rekommenderas varmt.

2016, September 1 - 11:36
Newtits
Newtits's picture
Offline
Last seen: 6 years 7 months ago
Silver
Joined: 2016-07-14 23:39

Ååh va kul med en nu berättelse från L&E. Spricker av förväntan nu!! När du skulle åka hem samma dag som operationen, var du yr och illamående då? Jag bor i Stockholm och jag är rädd att jag inte ens kommer ner till bilen av yrsel. Inte rädd för smärtan men rädd för det haha =)

2016, September 1 - 23:31
4life
4life's picture
Offline
Last seen: 6 years 11 months ago
Silver
Joined: 2016-08-31 13:52

Hej Newtits! Ska du också operera dig hos Patrik? :D Jag var superyr när jag ställde mig upp första gången, men sen blev det som bätte. Helt försvann det inte så jag är glad att jag hade någon som hämtade upp mig och hade lite koll. Mådde bara lite illa en kort stund i tåget till flyget. Gick jättelångsamt och var allmänt matt och trött.. Så trött att jag somnade på både tåg och flyget :)

2016, September 2 - 13:35
Newtits
Newtits's picture
Offline
Last seen: 6 years 7 months ago
Silver
Joined: 2016-07-14 23:39

Okej vad skönt! Ja det ska jag, på onsdag nästa vecka blir det!! :D

Annons
Annons
Annons
Annons