Annons

Bröstförstoring okt 2016 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - fannah

fannah's picture
fannah

21 år, Gjort läppfiller - teosyal, revanesse
Konsultation Patrik höijer LE
Op 1 okt-2016: 425 HP motiva + bröstlyft Patrik Höijer, laser o estetik
Op 2 Jan-2018: nytt bröstlyft Patrik höijer, nordiska kliniken

Konsultation 8 Dec 2018: näsoperation, Emre Ilhan, turkiet
Planerad operation 11 dec 2018.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 5 October, 2016

Klockan ringde vid 9.00 o det var dags att gå upp o duscha den andra tvätten med descutan. Hade legat och vridit mig hela natten, vaknade minst 10 gånger, passade på o ligga mycket på mage också.. haha! Jag duschade, klädde på mig och promenerade sedan till tåget som gick 10.23. Förstod fortfarande inte riktigt att det snart var dags, men lite pirr i magen o bomull i huvet hade jag.

Efter en timme kom jag fram till centralen och då jag hade gott om tid innan jag skulle infinna mig på kliniken så gick jag förbi Cubus. Där köpte jag ett vitt mys-set i velour- och ni ska veta att det var det bästa jag kunde göra! Drog på mig det efter operationen och wow vad glad jag var att jag köpt den, så underbart skön!
Efter min lilla shopping var det dags att röra mig mot kliniken, var lite orolig ett tag att jag inte hade portkoden men det löste sig snabbt.

Jag skulle vara där kl 12 men kom dit tio minuter innan, jag fick ett så otroligt varmt mottagande av tjejerna i receptionen, kände mig så lugn så fort jag klev in där. Jag skrev under ett papper, fick kvitto, småpratade med tjejerna och satt sedan o vänta. Det dröjde lite längre än väntat innan en sköterska kom och hämtade mig, men som tur var kände jag inte av någon hunger, kan ha berott på min nervositet som låg o gömde sig i magen haha! Jag bytte om till rocken, fick behålla trosorna på, satte på mig tofflorna, satte upp håret och satte på den otroligt fina gröna hårmössan.. lite charmigt att se ut som en liten svamp ;)

I omklädningsrummet satt jag i ungefär en timme, och jag ska inte överdriva nu, men jag sprang o kissa säkert 5-6 gånger! Jag blev såå nervös när jag bara satt där själv o väntade, tur att jag hade mobilen och snapade som en galning! Fina Denise som tidigare har fixat mina läppar kom in och gav mig Ipren och alvedon plus lite vatten att svälja ned det mer, jag har astma och hon var väldigt noga med att fråga om jag tidigare reagerat på Ipren eller om det funkat bra, och jag har inga problem med det men det kändes väldigt bra att hon försäkrade sig om det :) hon bad även om ursäkt för att det var en del förseningar, men det är ju sånt som händer. - hellre det än att dom ska bli stressade under en operation haha!

Nu började jag bli lite hungrig också men det dröjde inte länge förrän Patrik kom och hämtade mig. Alltså Patrik.. han är ju så bra, blir lika paff varje gång jag träffar honom, en så ödmjuk, lugn och proffesionell människa får man leta efter.

När vi var inne på hans rum så började vi med att fota i olika vinklar. Sedan frågade han mig om jag kommit fram till någon storlek, jag svarade att jag nästan var helt säker på 425/450 men att jag var lite orolig över mellanrummet osv. Han förstod vad jag menade och började mäta ordentligt.

Till min stora förvåning så föreslog han nu att vi ska gå NER i storlek!! Jag blev helt chockad, men han förklarade väldigt lugnt och pedagogiskt vad han kom fram till och kunde se nu när han mätt ordentligt. Jag var fortfarande inte övertygad och sa "alltså.. jag har hellre lite förstora än lite försmå.. om du verkligen inte rekommenderar mig att ta det mindre implantatet vill säga?".
Han svarade: " nej men då kan vi ta det större. Det är en smaksak, men jag ska visa dig vad jag menar.." så började han rita på mig o då ritade han vart bröstet skulle börja osv med det större implantat och sen med det mindre. Och när han förklarade så som han gjorde pch vad han tyckte så kändes det helt självklart att jag skulle lyssna på honom, så jag sa bara "då litar jag på dig!", han smajlade lite o fortsatte rita :)
Efter det frågade han om det var någonting jag undrade och att narkosläkaren strax skulle komma.

Jag har läst mycket om narkosläkaren här på pof och jag kan bara hålla med! Han var helt underbar, vi skämtade o skrattade mycket, han fick mig o verkligen slappna av o känna en stark tillit till honom. Narkosen är extra viktig för mig, har astma och de senaste gångerna jag blivit sövd har jag vaknat upp med andnöd och behövt syrgasmask osv, det har varit väldigt hemska uppvaknanden helt enkelt. Vi diskuterade lite och han berättade hur han tänkte förebygga det här, kändes jättebra verkligen! :) Han avslutade med att berätta vad som komma skall: vi kommer gå in till operationssalen, du kommer få ta av dig rocken och lägga dig till opbordet o ha den som täcke, sedan lägga ut armarna så kommer jag ta blodtryck o ge dig sövningsmedel.. o det var precis det som hände! Jag hann hälsa på några andra därinne också inne jag somnade

Operation pågick mellan 13.45-15.20 har jag för mig att det stod på papprena. När jag vaknade mumlade jag fram "det gick bra, gick det bra?" Tror jag syftade på att jag kunde andas, jag var så otroligt glad att jag fått ett sådant uppvaknande. De som körde in mig svarade att de gått jättebra och jag låg sedan o segade mig en stund.

Till det roliga.. jag var verkligen helt borta nu haha! Minns att jag var sååå törstig och de hade gett mig ett glas vatten så tog en klunk ur det o ställde tillbaka det, pratade lite med min underbara granne hyacint som påpekade att mitt glas höll på välta, mitt svar blev därpå "vilket glas?" Haha .. som sagt, helt borta :') det hade tydligen runnit ut vatten både på golvet och på mitt täcke.. tur att de bara var vatten! Minns även att jag sa någonting om att forumet (pof) vart till en sån stor hjälp- så all kärlek till er här inne!! Pratade med narkosläkaren och gav en high five att vi klarade det! O pratade med en sköterska, åt "frukost" och mådde faktiskt oförskämt bra; knappt ont (antagligen för morfinet haha!) men sen inget illamående heller :) höll på med mobilen och väntade sedan på min brorsa som kom och hämtade mig från kliniken runt 18.

Nu ligger jag uppbullad med kuddar i sängen och kollar på film/serier och klockar medicineringen, är väldigt noga med att ta alla mediciner nu de första dagarna, vill inte få ondare än nödvändigt. Känns obehagligt, har svullnat en hel del, gör lite ondare nu, men hörni... jag är så galet lycklig att jag gjort detta! Fattar fortfarande inte att jag faktiskt sitter/ligger här med ett par nya bröst. Vilken underbar investering i mig själv!

Angående storleken så känns det riktigt bra hittills, kan ju inte uttala mig egentligen, dom är högt upp, svullna, osvosv, MEN- det känns bra, jag har en bra känsla, det känns som storleken kommer bli perfekt.. håll tummarna för mig nu tjejer så uppdaterar jag er med bilder så fort jag kan! :) ska på återbesök den 17/10.
Har en förebild och en efterbild en timme efter operationen- klädda.

2016, October 6 - 09:33
tinkerbell20
tinkerbell20's picture
Offline
Last seen: 1 year 5 months ago
Silver
Joined: 2011-02-23 00:50

kul att läsa och att det gick bra för dig :)! gjorde en likadan operation den 27 september och upplever väldigt mycket likhet i din historia. får hoppas att du fortsätter läker bra och mår bra :D, de är ju en lite mer omfattande operation med ankarlyft än bara förstoring :P. tänkte på det du nämnde om "i pappren stod det att operationen tog.." vad var det för papper? fick du med det hem? :)

2016, October 6 - 13:37
Hyacinth
Hyacinth's picture
Offline
Last seen: 2 years 4 months ago
Silver
Joined: 2015-10-20 20:45

Haha ja vattnet ja! Du började kolla på mitt bord och undrade vad i herrens namn jag snackade om typ, haha! :'D
Jag ska också på återbesök den 17/10 :) Kl.11 vilken tid har du?
Kram på dig!

2016, October 6 - 17:12
fannah
fannah's picture
Offline
Last seen: 3 years 7 months ago
Silver
Joined: 2012-06-17 17:16

Tinkerbell20- tack så mycket! O desamma till dig :) nej jag fick int emed papprena hem men fick kika på dom när jag låg i sängen på uppvaket, stod när man sövdes, hur pulsen varit, andningen, o operationstiden, samt vilken medicinering man fått :) vet inte om man brukar få se de eller om det var för min astma dom visade det..!

Annons
2016, October 6 - 17:14
fannah
fannah's picture
Offline
Last seen: 3 years 7 months ago
Silver
Joined: 2012-06-17 17:16

Hyacinth- Hahah! Men vad kul!! Jag har tid direkt efter dig vid 11.30, kommer vi säkert stöta på varandra igen :) hoppas det går bra för oss nu! :D

2016, October 13 - 14:47
Betsii
Betsii's picture
Offline
Last seen: 10 months 1 week ago
Silver
Joined: 2013-08-30 08:26

Håller mä om att narkosläkaren va helt underbar! :D Kändes inte alls nervöst eller jobbigt efter man träffat honom! :)
När jag låg på uppvaket drog de en massa skynken för så ja kunde inte prata mä de andra där inne vilket va lite tråkigt!
Är det Alvedonen du klockar? Eller de starkare? Ja har lite dålig koll på de där känner jag! Tar ju två tabletter morgon å kväll sen tar ja alvedonen tre gånger per dygn å morfintabletterna när ja känner fört!

2016, November 8 - 03:49
Tina89
Tina89's picture
Offline
Last seen: 5 years 5 months ago
Silver
Joined: 2016-09-01 22:32

Så kul att höra att det gick bra för dig! Hur känns det nu?

Annons
2016, November 16 - 10:57
canonym
canonym's picture
Offline
Last seen: 7 years 2 weeks ago
Silver
Joined: 2016-11-15 07:53

Vilka implantat valde du? :)

Annons
Annons
Annons