Annons

Bröstförstoring okt 2016 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Hyacinth

Hyacinth's picture
Hyacinth

26 år, 164 cm, 60 kg
Strl före op: A-B kupa
Strl efter op: 65F (chantelle)
Konsultation på Nordiska Kliniken den 13/9-16 hos Patrik Höijer
Operation på Nordiska Kliniken den 5/10-16 hos Patrik Höijer
475 cc Motiva Round Corsé
Blogg: http://nouw.com/hyacinth

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 5 October, 2016

Då hade den stora dagen äntligen kommit! Jag fick skjuts in till kliniken av min kära sambo, jag var där lite tidigt och dom låg lite efter i schemat så jag fick vänta lite, men det var ingen fara, man vill ju hellre att dom tar sin tid och inte stressar på operationerna liksom..haha.
Efter att ha suttit i lobbyn ett tag så fick jag gå in i omklädningsrummet och byta om och vänta. Efter ett tag stack Patrik in huvudet och sa att han skulle komma alldeles strax. Då började jag bli riktigt nervös! Efter ytterligare ett tag kom en sjuksköterska in till mig och gav mig lite tabletter, strax efter det kom Patrik och hämtade mig och vi gick till hans rum och så började han rita på mig. Vi började prata lite om storlek och implantat eftersom att jag varit lite osäker på det. Det låg mellan 440 cc eller 475 cc, och eftersom han sa att båda kommer se "naturliga" ut på min kropp så valde jag 475 cc. Sen kom det till implantaten Round eller Ergonomix, eftersom att jag hade så svårt att bestämma mig så sa jag att Patrik får bestämma och han sa att det inte är jättestor skillnad på implantaten men att round håller formen lite bättre med tiden så därför blev det round. När det var klart så gick Patrik och narkosläkaren kom in och det var första gången på hela dagen som jag kunde slappna av lite och till och med skratta! Det kändes jätteskönt, han gick igenom alla procedurer och sen gick vi in till operationssalen och jag la mig på bordet, medans han höll på med nålar och blodtryck och allt var det var så kom låten "wake me up before u go go" på radion och jag drog något dåligt skämt om att det var en passande låt att sövas till, dom skrattade lite (mest för att vara trevliga tror jag). Precis när jag fick på mig den där masken man ska andas in så fick jag lite panikångest, som tur var såg narkosläkaren det och frågade om det gick bra, jag nickade och så bad han mig ta ett djup andetag, sen var jag borta. Rätt var det är så vaknar jag upp i ett ljust rum och direkt så kände jag en sån otrolig smärta! Usch och fy vad ont jag hade, jag försökte vrida och vända på mig bäst jag kunde för att lätta på smärtan men det var i princip omöjligt. Efter ett tag kom det in en sköterska och presenterade sig och frågade hur jag mådde, jag sa att jag hade väldigt ont, han kollade på mina papper och såg att jag inte fått något på uppvaket så det var okej att ge mig smärtlindring. Efter det blev jag som en ny person, jag kände mig oförskämt pigg, den otroliga smärtan hade gått över till ett lätt tryck över brösten och lite spänningar. Så jag satte mig upp i sängen och började äta min frukost och pratade lite med tjejen (fannah) som låg mitt emot mig som precis vaknat och fortfarande var lite vimsig (jättegullig tjej). Kollade igenom telefonen och smsade nära och kära och sa att jag mådde bra, och ringde sambon såklart och sa att han kunde komma och hämta mig nu. Vi satt tydligen fast i bilköer hela vägen hem, men jag sussade sött så det var inget jag märkte av, haha. Så det var min historia! Kan berätta att nu såhär i efterhand mår jag bra så länge jag tar mina smärtstillande i tid. Och storleken känns fantastisk redan nu, trots att jag är svullen och har tuttar upp till hakan :')
Så lycklig tjej!!

2016, October 6 - 18:28
fannah
fannah's picture
Offline
Last seen: 3 years 7 months ago
Silver
Joined: 2012-06-17 17:16

Asså kan bara hålla med om narkosläkaren, han var fantastisk! Vilken gubbe haha :) håller tummar o tår att det går bra för oss nu! Kul att du valde de runda implantaten, precis som Patrik sa till dig så sa han till mig att de skulle hålla sig finare med tiden :) kram!

2016, November 20 - 22:05
an1
an1's picture
Offline
Last seen: 6 years 4 months ago
Silver
Joined: 2016-11-12 14:43

skönt att läsa... jag är lite osäker vad jag vill ha men lutar åt runda

Annons
Annons
Annons