Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Akademikliniken - Göteborg Hans Mark - lisajoss

lisajoss's picture
lisajoss

20 år, 179 cm, 68 kg
Intresserad av: Bröstförstoring
Hade innan: Små C-kupor efter viktnedgång (hade stor D-kupa innan viktnedgång), lite hängiga
Har nu: Återstår att se, uppdaterar så fort jag införskaffat första BH:n!
Konsultation: Per Windh, Art Clinic och Hans Mark, Akademikliniken
Op 25/1 Hans Mark, Akademikliniken
410cc MX, anatomiska, bakom muskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 25 January, 2017

Hallå tjejor, nu är det dags för min op-berättelse! Som jag längtat! Fy sjutton vad gött detta var

De ville att jag skulle vara där 8.30, vaknade mitt i natten och kunde absolut inte sova pga nervositet och för att jag vanligtvis jobbar natt. Jag hade tagit med mig två utav mina närmsta vänner och min mamma som kunde ge mig smakråd, men det visade sig att jag bara lyssnade på Hans rekommendation istället!

Det bästa var att han helt och hållet respekterade mig och mitt val, men jag var envis och frågade honom om han kunde ge mig sina personliga åsikt utifrån mina förutsättningar - och då blev det 410cc istället för 445cc. Det var egentligen 445cc jag ville ha pga rädslan av att ha för små, men valde att lyssna på Hans rekommendationer utifrån mina förutsättningar. Han ville ju trots allt mitt bästa! Och de ser inte så små ut trots att jag bara haft bandaget på... ;)

Narkosläkaren var mysko, sjuksköterskorna var torra, men det beror mest på att jag är en sådan som skämtar om nästan allt... och sånna som jag är inte heller alltid så roliga att ha att göra med, haha. Utöver det var de HELT underbara, gick igenom allt med mig, fick mig ändå att känna en trygghet jag var orolig att inte ha och rätt som det var vaknade jag upp med mina nya bröst!

Vaknade knappt två-tre timmar senare, vilket var alldeles för tidigt, men så ivrig som jag var ville jag bara hem. Sjuksköterskan skrattade och så att jag inte kunde åka hem förrän 14-14.30 och klockan var då inte ens 11, haha.

Mådde otroligt illa när jag skulle gå och kissa eftersom mitt blodtryck droppade i en väldigt snabb hastighet, men det löste två sjuksystrar snabbt med syrgas och genom att hålla mina ben uppe i luften!

Klockan två sa de att det skulle komma information och så skulle jag få gå, men de hade då verkligen inte bråttom.... de kom inte förrän kvart i tre. MEN, det var det värt det och jag fick käka en macka och dricka lite kaffe. Allt som allt - underbar upplevelse! Fräscha lokaler, seriösa läkare/sköterskor och Hans var bara helt underbar.

Har satt minst 50 larm för alla olika tabletter jag ska ta så känner absolut ingen smärta utan bara en spändhet och mild träningsvärk i brösten.

2017, July 27 - 09:29
katalin
katalin's picture
Offline
Last seen: 2 weeks 6 days ago
Silver
Joined: 2017-07-26 21:10

Jag har en konsultation inbokat hos just Hans. Vet du om man kan redan nu innan konsultationen boka in en preliminär operationstid i fall man skulle tycka allt går bra på konsultationen?

Annons
Annons
Annons