Annons

Akademikliniken - Göteborg


Hej!
Är det någon mer som drabbats av navelnekros (Vävnadsdöd) efter stor bukplastik?Bukplastik - full - stor Akademikliniken - Göteborg - - Bukplastik - full - stor - maj 2020

Pris på behandling
Pris: 
75000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2020-05-18
Beskrivning: 

Stor bukplastik med fettsugning av flanker
200518 på Akademikliniken i Göteborg,
av Jonas Lundberg.

Har tidigare gjort en bröstförminskning i Landstingets regi på Sahlgrenska av Matteo Amoroso).

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
2
Medelvärde: 2 (1 röst)


Hejsan, jag har stört mig ett tag på min näsa underifrån, att nässkiljeväggen sticker ut ur ena näsborren så att näsborrarna blir osymmetriska. Jag genomförde en operation på akademikliniken där ingreppet endast var som en korrektionsoperation eftersom jag var nöjd med min näsa i övrigt. Jag tyckte det såg bra ut i början men nu när det har läkt klart så tycker jag att skiljeväggen fortfarande sticker ut och kanske till och med mer än förut. Han sa att han bara skulle liksom skära bort brosk från skiljeväggen som stack ut.Mer information: 

Gjorde sekundär kostnads fri . Då denna kirurg verkar endast fila lite på kanterna. Han höll med om att näsan var sne fortfarande. Men han tyckte endå det såg bra ut . Han valde att endast slipa på näsbenet men tippen och ovanför tippen passar inte alls in med själva näsan jag gjorde oprationen i maj. Detta var iallafall inte resultat vi kom överens från börjanver muskeln och under muskeln.

Jag är förvirrad. Inga barn, relativt bra bröstvävnad.
Men inte säker på om muskeln som rekommenderas.
Folk säger att det kommer att hänga snabbare - risk för synlighet, kapselbildning med högre risk.

Men du försvagar inte din muskel som du gör under musklerna. En bra sak.

Men å andra sidan, jag läste alla nästan säga att dubbla plan halva under och över muskeln är vägen att gå.

Hur bestämde ni er? Eller har du låtit din kirurg ta beslut.
Skulle vilja ha lite olika åsikter osv. Jag har bokat konsultation för en förminsknkng/eller lyft på akademikliniken i GBG men så hittade jag bellakliniken i HBG där det va avsevärt mycket billigare. Så ni som gjort förminskning eller lyft på någon av dessa kliniker. Är nu nöjda? Med allt från bemötande till ärr?
Hej!

Jag har varit på konsultation hos Fredrik Gewalli på APS kliniken i Göteborg och på en konsultation hos Giovanni Maltese på Akademikliniken i Göteborg. Jag var väldigt nöjd med båda konsultationerna men ville hitta lite mer info och omdömen på nätet innan jag bestämde mig.

Jag hittar en massa omdömen och information om Fredrik men hittar inget alls om Giovanni.

Det jag hoppas är att de flesta som är nöjda inte skriver så mycket om sin operation och det är därför jag inte hittar något om Giovanni.
Hej!
Är det någon här som har någon erfarenhet kring bröstförstoring på Akademi kliniken samt Jonas Lundberg som kirurg? Lugna en sliten nattsjäl :)
Upplevelse av kliniken samt kirurgen i sig? Upplevelse under operationsdagen? Resultat efter op?
Preppa gärna med information!!! :)Annons
Annons
Annons