Annons

Akademikliniken - Göteborg


Hej, jag opererades för snart en månad sedan och har så smått börjat återgå till att lyfta saker (och barn). Jag har dock börjat få en tilltagande smärta bakom implantatet, speciellt kännbart när jag vaknar på morgonen och det är som ett tryck under implantatet.

Jag har texturerat droppformat implantat i litet format bakom muskeln.

Är det någon som känner igen den här "smärtan/"obehaget"?Mer information: 

Andra återbesöket efter operationen. Denna gången skall stygnen tas bort :)


Mer information: 

I dag var dags för mitt första återbesök. Känns bra att det hunnit gå 10 dagar sedan min operation så det var lite läkt iaf innan de började dra i tejpen. Återhämtningen var jobbig de första dagarna och jag är glad att jag kunnat jobba hemifrån nu andra veckan. Återbesöket gick bra. Hade inte en endaste sårskorpa så läkningsprocessen har också gått bra. Fick träffa en sköterska som tog bort förbandet och gjorde rent. Fick med mig mer gasbinda hem och tejp så det slipper jag köpa själv. Om en vecka är det dags för återbesök 2 och då tejpar de om, samt tar bort stygn som finns kvar. Då får jag även träffa läkaren. Så himla skönt att bli av med förbandet som hade lagt sig som en korv under brösten och tryckte mot ärret och revbenet. Så nu får det luftas i en vecka innan jag blir tejpad på nytt.


Mer information: 

Gick på konsultation för första gången och bestämde mig på en gång att boka tid för operation. Så förväntansfull men nervös. Har tänkt på bröstförminskning sedan jag var 25 år så nu är det dags att göra något åt saken. Drömmen vore att kunna handla en bh eller bikini på HM istället för stor tantliknande bh med tjocka band på specialbutik .


Ögonlocksplastik Jan 2024 - Akademikliniken - Göteborg Jonas Lundberg - FaceKa

2024-01-23

Ögonlocksplastik, övre, hos AK-kliniken i Göteborg. Läkare: Jonas Lundberg

Har funderat länge på detta lilla ingrepp då mina ögonlock blivit skrynkliga och slappa. Jag kan inte längre dra en kajallinje på ögonlocken då de hänger. Har flera väninnor som gjort ingreppet och har hört mig för lite. Många är väldigt nöjda med Jonas och AK. En av mina väninnor gick till en annan klinik, några månader innan mig, och hon var inte nöjd så jag valde såsom jag tänkt från start nämligen Jonas som är en erfaren kirurg.

Annons
Annons
Annons