Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Exotic

Exotic's picture
Exotic

1 barn, 21 år, 158 cm 50 kg
Bröstförstoring
Op 25/1 2017 .
375cc Motiva ergonomix HP
Strl innan op: 70A
Strl efter op: 70D/E

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 25 January, 2017

Kom till kliniken en halvtimme innan bokad tid. Fick sån bra hjälp och bemötande av receptionisten Karin. Hon ledde mig och min syster som jag har med som sällskap, till omklädningsrummet. Där fick jag ett skåp, morgonrock och ett par vita tofflor :). Bytte om och snackade skit med syrran samt tog lite bilder haha.
Sedan kom det en sköterska med lite medicin som man får innan (smärtstillande). Sedan kom Patrik efter en stund så gick vi in till hans rum och bestämde storlek och implantat och han tog förebilder. Det kändes lite jobbigt haha då man endast står i trosor då medans han fotar och ritar. Men det gick bra. Sedan kom narkosläkaren och berättade allt som jag va tvungen i veta, då slog nervositeten in, hade inte varit nervös innan dess. Trodde för en stund att jag skulle svimma men det gjorde jag som tur var inte. Han var super trevlig och lugn iaf.

Sa hejdå till min syster och sen gick vi in i op salen där jag fick lägga mig på bordet med morgonrocken som täcke. Pratade med sköterskan och narkosläkaren lite och fick lugnande i armen, sedan tog det 5 SEK och jag hade somnat :p kom in på op ca 10:40 och vaknade 12:40.
Vaknade med en otrolig smärta, frossa och en muntorrhet jag aldrig tidigare känt haha!
Fick två smärtstillande, ett extra täcke och lite vatten,blåbärssoppa plus mackor.
Vilade lite och åt lite, fick min mobil. Samt pratade med två olika sköterskor som var helt underbara och trevliga. Kände mig så trygg!
Åkte därifrån ca 14:15.

Är så nöjd med hela upplevelsen. Allt gick så bra och jag har fått så bra smärtlindring efteråt så det är absolut en smärta som man kan klara av. Det e värre o föda barn liksom haha x)
Samma dag som jag kom hem hade jag knappt ont alls men natten och nu dagen efter är det en lite annorlunda smärta och brösten är väldigt spända.

Annons
Annons
Annons