Annons

Bröstförstoring mar 2017 - Nordiska Kliniken - Stockholm * - bizarre

bizarre's picture
bizarre

1 barn, 34 år, 166 cm, 53kg
Bröstförstoring

20/2 konsultation, Nordiska kliniken, Patrik
Motiva ergonomix 295cc full

15/3 Op Motiva ergonomix 295cc full

Storlek före op: Har haft 75 B, men har blivit 75 A efter amning.

Storlek efter op: 70 D

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 15 March, 2017

Min bröstförstoring. Hade konsultation 20/2 och bokade op 15/3 (hade kunnat få tidigare).

Min tid var kl 11.00 o skulle vara där en halvtimme innan (10.30). Var lite förseningar på kliniken men ca 10:50 fick jag gå in i ett omklädningsrum o byta om till morgonrock, tofflor o operationsmössan :) Trosorna behöll jag på. Kändes lite nervöst, men konstigt nog kändes det mera på själva konsultationen på nåt vis. Sjuksköterska kom in med några smärtstillande o sa att nu är det inte långt kvar. Vart hämtad av kirurgen ca 11.20 och då gick vi in i hans rum, av med morgonrocken o började ta foton. Kändes lite stressigt i luften, då vi låg lite efter i tidsschemat förmodligen. Gick igenom storlek en sista gång (motiva ergonomix 295 cc), kändes helt ok fortfarande. Mer rädd att resultatet ska bli för stort än tvärtom, men han sa att det inte skulle bli för stort för mig. Jag vill fortfarande ha en mindre byst, men fylla ut det jag har. Alltså typ från A-kupa till C-kupa, hade B-kupa innan amning. I skrivande stund är brösten ca 1 dygn, så kan ju inte alls se själva slutresultatet, men storleken känns bra iaf, kommer inte bli för stort.

På konsultationen tog jag även upp att min ena vårtgård är lite större än den andra. Är egentligen inte ett stort ingrepp att fixa det, men då jag i nuläget inte vet om jag vill ha ett till barn i framtiden, tyckte kirurgen att vi skulle skippa att korrigera det nu, då det kan störa amning. Så jag får acceptera att de ser ut så, men definitivt något jag gärna ordnar till senare :)

Narkosläkaren kom in sen och vi pratade lite. Jättetrevlig och det kändes väldigt bra o tryggt. Sen gick vi tillsammans in till operationssalen, hälsade på en sjuksyster, kändes också trevlig. Fick ha morgonrocken som täcke, ut med armarna, in med kanyl, sen in med sömnmedel o godnatt :) Hade inte riktigt koll på klockan här, men tror den var runt 12.30-12.45.
Vakna ca 13.30 på uppvaket, blev väckt av en sjuksyster.
Mådde ok, men hade frossa o var trött. Sen vart jag lite illamående och fick nåt mot det, det verkade väldigt fort. Vilade, sjuksystern frågade ganska omgående om hur jag ska åka hem, och säger att jag kan tänkas vara redo runt 15 ungefär. Kändes lite stressigt, vart lite orolig då jag inte ens ställt mig upp eller ätit än.
Drack flera glas vatten, helt uttorkad.
Illamående igen, fick igen nåt medel mot det, blir ok.
Ca 14.00 får jag mackor, kaffe, blåbärssoppa, yoghurt müsli. Får i mig en hel del, mer än hälften. Jättefint med rosor på brickan o gott med flera saker att välja på.
14.30 kissar, så sköterskan ser att det funkar. Gick bra men groggy. Hon säger att jag kan ringa sambo att han kan börja åka.
15.05 börjar klä på mig, sambo kommer in i omklädningsrummet med joggingbyxor.
Går från kliniken strax efter 15.10.

Professionell och supertrevlig personal (alla, receptionen, sjuksystrar, kirurg, narkosläkare). Supernöjd med upplevelsen, förutom att det kändes lite stressigt, att dom ville att man skulle lämna så fort som möjligt.

Mår helt ok idag, lite ondare kanske, men helt hanterbart. Så himla nyfiken på hur resultatet kommer att bli sen.

Bilder kommer :)

2017, March 22 - 19:53
aesvens
aesvens's picture
Offline
Last seen: 6 years 8 months ago
Silver
Joined: 2016-07-13 13:33

Hej, får jag fråga dig om priset för din OP var 44 eller 47? Får inte ihop det från deras hemsida då det står att Motiva kostar 44.000 men anatomiska 47.000 och då vet jag inte riktigt vilket pris det blir för just Ergonomix som jag också är intresserad av :) Ska på konsultation hos NK om inte alltför länge så får ju såklart reda på allt då men vill gärna veta priset nu innan om du har lust att svara på det? :)

2017, March 22 - 23:42
bizarre
bizarre's picture
Offline
Last seen: 7 months 2 weeks ago
Silver
Joined: 2017-02-03 18:56

Hej!
Ja, jag vart också lite förvirrad ang deras prislista :) Tror att de anatomiska på listan är Mentors, Motivas inlägg är ju egentligen runda båda två (fast ergonomix lägger sig mer droppigt/naturligt).

Jag betalade 44.000:- för motivas ergonomix.
Men sedan valde jag att betala ytterligare 4000:- för snitt i armhålan, ist för bröstvecket.
Om man lägger ihop alla mina kostnader så blir det konsultation 500:-, motiva ergonomix 44.000:-, snitt armhåla 4000:-, 2 st bh-ar 900:-, trygghetsgaranti 4500:- Totalt: 53.900:-

Lycka till!

Annons
Annons
Annons