Annons

Bröstförstoring apr 2017 - Akademikliniken - Göteborg Hans Mark - Rkxob

Rkxob's picture
Rkxob

0 barn, 23år, 169cm, 60kg Konsultation 27/3 Per Windh, Art clinic Göteborg Konsultation 28/3 Hans Mark, Akademikliniken Göteborg Operation bokad 26/4 - Akademikliniken, droppformade allergan 290g Ändrade till 275g runda allergan på opdagen. Strl före op: 75A Strl efter op: Vet ej än

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 26 April, 2017

Jag opererades igår vid Akademikliniken i Göteborg, jättesmidigt då jag bor 2 hållplatser därifrån.
Jag ringde kliniken 3 dagar innan för att höra efter vilken tid jag skulle vara på kliniken och fick tid kl 10.15, samma morgon som operation ringer kliniken och frågar om jag kan infinna mig på plats kl 10.00 istället och det var inga problem.

Kvällen innan duschade jag i descutan, passade på att raka mig innan och med descutanet sved det som f*n haha.. Samma morgon duschade jag igen fast skippade håret denna gång för det blev så himla poröst typ. Min pojkvän skjutsade mig till kliniken och jag fick träffa Hans på kontoret direkt. Han gick igenom massa komplikationer så jag var införstådd med dessa och jag sa att jag hade förstått. Han tog före-bilder på mina bröst och sen pratade vi om strl och då sa jag att jag ville ändra från anatomiska till runda då jag har fått uppfattningen om att runda i princip känns bättre. Det vi hade gått igenom under tidigare konsultation var anatomiskt 280 MM, längd 12 cm, bredd 11 cm och 4,4 cm i put. När jag då sa att jag ville ha runda implantat valde han ett med 11.5 cm i diameter och 3.9 cm put. Det kändes som att jag inte hade så mycket att säga till om men jag fick väl helt enkelt lita på honom då jag hade 1 cm bröstvävnad innan och att kanterna då kanske hade synts om jag tagit större.

Hans säger att vi är klara och jag får en kopp med 5 st tabletter med lugnande och allt var det va. Det slog till ganska fort då man fastat och svalde alla tabletterna med typ 2 dl vatten. In i rummet kommer narkosläkaren, drar igenom all information snabbt och frågar om jag har förstått. Efter detta får jag gå på toa, sen får jag byta om i ett litet rum till ullstrumpor och en skjorta. Vid det här laget är jag ganska groggy och håller på att välta när jag slänger huvudet framåt för att samla ihop allt hår till en bulle på huvudet. Därefter leder de mig in i opsalen där jag får lägga mig under värmetäcket, sen går allt så fort. Narkosen kopplas på direkt och sen är jag väck. Vaknar på uppvaket vid kl 13 och jag ber en av sköterskorna att ta ut det jag har i näsan för det skavde så samt att jag hade mer ont i ena bröstet så bad om mer smärtstillande. Vid den här tiden kände jag mig helt klar i huvudet men inte i kroppen så jag somnade om igen. Vaknar igen vid två då en sköterska frågar om jag vill ha lite mat och innan dess ska vi gå på toa. Känner mig fortfarande klar i huvudet men när jag sätter mig på sängkanten känner jag mig helt onykter i kroppen som inte riktigt hänger med. Jag blir ledd till toan och känner hur det stramar när jag torkar mig samt att jag måste använda båda händerna till att spola och att trycka på tvålpumpen haha. Efter det äter jag lite men är hur torr som helst i munnen så får bara i mig en macka och en youghurt. Därefter börjar jag pilla på telefonen, läser mina sluddriga sms jag skrev till mamma vid kl 13 där jag skriver att det känns som jag druckit 10 starköl haha. Sen kommer en sköterska in med mer vatten och säger att jag är redo för hemgång vid 16.30 ca och att de kontaktat mig pojkvän ang detta.

Jag låg i ett rum med 3 st till tjejer och tjejen på ena sidan föll ihop när de skulle leda henne till toan, den andra tjejen vaknade och ropade att hon behövde kräkas och när den tredje tjejen vaknade utbrast hon direkt att hon ville åka hem så jag kände att jag mådde oförskämt bra haha. Vid 16.30 blir jag ledd ner till receptionen där min pojkvän väntar och enligt mig själv tycker jag att jag är helt klar i huvudet men fick förklarat av min pojkvän efteråt att jag var ganska borta haha.

Summa summarum hade jag en jättebra upplevelse på Akademikliniken, det enda som jag tyckte var lite tråkigt var att jag inte fick träffa min kirurg efter operationen men sköterskorna sa att det hade gått bra.

Annons
Annons
Annons