Annons

Bröstförstoring aug 2017 - Akademikliniken - Stockholm Angelica Hagelberg - Bella_85

Bella_85's picture
Bella_85

Ålder: 31 år, Längd: 176 cm, Vikt: ca: 68 kg
Intresserad av: Bröstförstoring
Har nu: Små b-kupor, samt indragen bröstvårta
Vill ha: C-kupa, symmetriska bröst
Operation: 31/8 340CC Motiva Demi
Klinik/Läkare: Akademikliniken/Angelica Hagelberg Konsultation och operation

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 31 August, 2017

Hej.
Jag hade bokat konsultation redan i april då jag vill planera länge och tänka länge. Vilket i mitt fall var bra. Var på konsultation hos Angelica hagelberg i april kom fram till 275 cc Motiva ergo men efter att ha kollat lite vad som finns såg jag demi och började fundera om min hud klarade det. Trots fullbokat så tog Angelica en lunchtid till mig för att dubbelkolla om jag kunde ha demi vilket inte skulle vars några problem.
Så då bytte jag till 340 demi ergo round. Nu närmade det sig operation. Dagen innan duschade jag och samma på morgonen. Sen var jag på kliniken vid 7. Fick höra att jag var nr 2 på listan. Fick veta att det skulle bli ca kl 10. Så blev inte riktigt fallet. Redan vid 8 hade jag pratat med narkos och sen kom Angelica och ritade samt fotade mig. Sen fick jag vänta tills kl blev 12 då kom en sköterska och hämtade mig.
Då var det dags! Hann lägga mig på britsen och de larma filtar runt benen. Sen gick det fort. Sa att de börjat ge sömnmedel... och där försvann jag. Vaknade på uppvaket, hade ganska ont men fick både smärtis och muskelavslappnande vilket underlättade. Sen kom jag till rummet.
Tuppade av till och från. När jag var vaken så spydde jag väldigt mycket av morfin el natkosmedlet.. när jag skulle på toa var jag så yr att jag höll på svimma.
Men efter några timmar och ytterligare några sprutor mot illamående kunde jag åks hem..
Dagen efter mådde jag mycket bättre och kunde äta lite och röra mig betydligt mer. På kvällen tog jag en dusch.
Nu är jag på dag 3 och det känns väldigt bra. Väntar på att svullnaden ska lägga dig lite mera.

2017, November 10 - 16:17
Tessan22
Tessan22's picture
Offline
Last seen: 2 weeks 5 days ago
Silver
Joined: 2017-10-29 19:01

Låter jobbigt att bli så yr och illamående av narkosen när man är nyopererad och har ont. Hoppas du är nöjd med resultatet.

Annons
Annons
Annons