Annons

Bröstförminskning aug 2018 - Clinic perfekta - Örebro Dhafir Hanoon - awa

awa's picture
awa

35år, 2 barn. 170cm, 70kg.
Bröstförminskning och lyft.
Konsultation 20/5 på Clinic Perfekta, dr Dhafir Hanoon.
Stl före op: 75f/g
Operation: 10/8-18

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 10 August, 2018

Hej! Har idag gjort min bröstförminskning samt lyft och jag är helt euforisk! Detta är något jag längtat efter att göra i nästan 10 års tid.

Har fått ett fantastiskt bemötande sedan dag 1 då jag var på konsultation. Kändes som att Dhafir verkligen förstod hur jag tänkte och ville ha det. För mig handlade detta i första hand om smärtproblemstik. Har en reumatisk sjukdom med mycket smärta i rygg och nacke. Förklarade att jag ville ”ta bort” så mycket det gick men att det skulle passa min kropp. Han visade flera bilder och jag märkte att han verkligen förstod hur jag ville ha det.

Väl idag på operationsdagen var jag så nervös att kroppen bara dröp av svett (han hade lite svårt att måla då det inte ville fastna ;) )Men han skrattade mest och lugnade mig att jag var i trygga händer och att han inte skulle släppa ut mig från operationssalen förrän resultatet var perfekt! Fick träffa 2 narkosläkare som var så trevliga och en operatonsskukdköterska. Fick ett mycket vänligt bemötande och de berättade hela tiden vad de gjorde och varför och innan jag visste ordet av så sov jag!
Operationen tog 3 timmar och när jag vakande var jag lite yr i mössan. När jag piggnat till fick jag vatten och juice, smörgås och jordgubbar, vindruvor samt plommon. De frågade flera gånger hur jag mådde och om jag jade ont. Men hade kanske en 2a på en skala 1-10. Kändes som kraftig träningsvärk. De ringde min man och efter ca 90 minuter var jag redo att åka hem. Fick en genomgång av smärtlindring och hur jag ska tänka och nu sitter jag här rejält smärtlindrande och njuter av mina nya bröst!

2018, December 4 - 21:56
Emmaalindblom
Emmaalindblom's picture
Offline
Last seen: 5 years 2 months ago
Brons
Joined: 2018-06-05 20:44

Gud vad jag längtar tills jag ska göra min operation!!!
Dock inte på samma klinik men man blir ju så glad av att höra era berättelser!

Annons
Annons
Annons