Annons

Bröstförminskning

En operation som syftar till att minska volymen och tyngden hos en stor byst. Egen vävnad avlägsnas för att uppnå önskad storlek och vanligtvis görs detta med skalpell och i kombination med ett bröstlyft. Det kan ibland göras med en fettsugning, om man inte anser ett lyft behövas, men det är mindre vanligt.

Bild för cornelia.torell
cornelia.torell


Övriga taggar: 


Hej!

Jag har en fråga till er som gjort eller ska göra en bröstförminskning i Stockholm. Vad är er erfarenhet av den kliniken ni gick till? Vad var första steget för att ta kontakt?

Jag vill gå till vårdcentral eller privat klinik men vet inte vilken jag ska välja. Har fått uppfattningen att man blir bättre bemött på privata kliniker, men i sådana fall vilken rekommenderar ni i Stockholm som kan beskostas av landstinget?

Vill helt enkelt få en bättre uppfattning om vad mitt nästa steg ska vara och var jag ska vända mig.
Skulle vilja ha lite olika åsikter osv. Jag har bokat konsultation för en förminsknkng/eller lyft på akademikliniken i GBG men så hittade jag bellakliniken i HBG där det va avsevärt mycket billigare. Så ni som gjort förminskning eller lyft på någon av dessa kliniker. Är nu nöjda? Med allt från bemötande till ärr?
Nu är min operation spikad den 28/9, väldigt kul såklart, men jag har aldrig haft någon typ av operation tidigare i mitt liv, så jag är väldigt nervös.
Så jag undrar, med tanke på Covid-19, tror ni att det hade varit tillåtet att ha två familjemedlemmar som besöker en både innan och efter operationen? Jag förmodar att det vanligtvis är tiilåtet, men vi lever ju i speciella tider just nu.

Det kanske låter löjligt, men jag blir så nervös, det hade varit trevligt att få hålla min mamma i handen innan och efter.Bild för featherys
featherysHej! Det verkar som att en bröstförminskning är aktuellt för mig i en nära framtid, väldigt spännande.

Det enda jag oroar mig över är ärr, tyvärr är jag benägen att få fula ärr.

Nu vet jag att ärr inte går att helt undvika när det gäller en sån här operation, men jag undrar vad man kan göra för att minimera dem så mycket så möjligt? Vad har ni gjort som har funkat för er? Tips uppskattas verkligen!Bröstförminskning jun 2020 - Art Clinic - Uppsala Rojda Gumuscu - Lillalisa

2020-06-01

Nu är kl 20.00 ca 10 timmar efter att jag vaknat ur min narkos.

Har haft mkt besvär med magen en tid innan, när jag kommer till kliniken berättar jag att magen spökar och att det irriterar min hals. Jag har antagligen fått sura uppstötningar pga att jag varit orolig. Ni vet när man längtat efter något i 12 år, jag fick stora tuttar redan vid 14 år dessutom hängiga så jag har levt med dom länge. Har haft en hängig 70E ca... nu ska kirurgen göra en C-kupa ca...

Bild för PoutouYou
PoutouYouHello. I need a breast reduction. And I planned to go to CityLaser in Göteborg, where I live. I have a consultation with Dr Layth Gurgia (Or so it says on the booking)

Does anyone have experience witrh this doctor and with CityLaser for breast reduction?

Thank you very much.Annons
Annons
Annons