Annons

Bröstförminskning

En operation som syftar till att minska volymen och tyngden hos en stor byst. Egen vävnad avlägsnas för att uppnå önskad storlek och vanligtvis görs detta med skalpell och i kombination med ett bröstlyft. Det kan ibland göras med en fettsugning, om man inte anser ett lyft behövas, men det är mindre vanligt.

Mer information: 

Andra återbesöket efter operationen. Denna gången skall stygnen tas bort :)Hej,
Jag vill nu efter 13 år med mina implantat göra en explant. Mina egna bröst har under denna tiden vuxit och jag har mycket bröstvävnad själv. I samband med min explant kommer jag behöva göra en förminskning + lyft. Har ni några tips på duktiga kirurger för detta? Har bokat in konsultation med Dr Richard Lewin hos Elite Clinic, men är det någon som gjort liknande operation och är nöjd med sin klinik och resultat? 😊Mer information: 

I dag var dags för mitt första återbesök. Känns bra att det hunnit gå 10 dagar sedan min operation så det var lite läkt iaf innan de började dra i tejpen. Återhämtningen var jobbig de första dagarna och jag är glad att jag kunnat jobba hemifrån nu andra veckan. Återbesöket gick bra. Hade inte en endaste sårskorpa så läkningsprocessen har också gått bra. Fick träffa en sköterska som tog bort förbandet och gjorde rent. Fick med mig mer gasbinda hem och tejp så det slipper jag köpa själv. Om en vecka är det dags för återbesök 2 och då tejpar de om, samt tar bort stygn som finns kvar. Då får jag även träffa läkaren. Så himla skönt att bli av med förbandet som hade lagt sig som en korv under brösten och tryckte mot ärret och revbenet. Så nu får det luftas i en vecka innan jag blir tejpad på nytt.


Mer information: 

Gick på konsultation för första gången och bestämde mig på en gång att boka tid för operation. Så förväntansfull men nervös. Har tänkt på bröstförminskning sedan jag var 25 år så nu är det dags att göra något åt saken. Drömmen vore att kunna handla en bh eller bikini på HM istället för stor tantliknande bh med tjocka band på specialbutik .


Jengal's picture
JengalFunderar på att göra en bröstreduktion och bröstlyft hos Bo Cederqvist på Clinic Strömstad. Någon som har gjort det och vad tyckte ni?Bröstförminskning Feb 2024 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - Katarina T

2024-02-09

Efter många års smärta i rygg och nacke bestämde jag mig för att göra en bröstförminskning. Från konsultationstiden till operationen gick det fort och det var skönt. Från första stund har jag känt mig väl omhändertagen. All personal har varit fantastiska och jag har inte ångrat mig att jag gjort detta. Ett stort tack för allt.

Annons
Annons
Annons