Annons

Bröstförminskning

En operation som syftar till att minska volymen och tyngden hos en stor byst. Egen vävnad avlägsnas för att uppnå önskad storlek och vanligtvis görs detta med skalpell och i kombination med ett bröstlyft. Det kan ibland göras med en fettsugning, om man inte anser ett lyft behövas, men det är mindre vanligt.

Aida's picture
AidaHej,
Gjorde en bröstförminskning för en vecka sen, allt gick som på räls, mådde hur bra som helst. Det är min andra bröstförminskning då den förra gjorde jag för 18 år sedan. Men så fortsatte mina bröst att växa genom åren.
Nu en vecka efter op börjar det rinna blodblandad kladdig vätska från bröstvårtorna. Har någon råkat ut för samma sak? Jag mår väldigt bra annars.
Jag ska på återbesök om 2 dgr men känner mig lite orolig för infektioner och nekros mmMer information: 

På onsdag är det äntligen dags för min bröstförminskning! Lite nervös men mest otålig och vill bara bli av med min tunga jobbiga byst!


Mer information: 

Remiss till Art Clinic Stockholm från region / landstingJag ska göra en bröstförminskning och funderar på hur mycket som är lagom att ta bort. Jag har storlek 65l/J på bh och trots att jag är ung så hänger det mycket, jag använder dock alltid sport-bh eftersom att tyngden på mina revben från bygeln gör för ont.
Som ni förstår så är det mycket bröstvävnad som jag vill ha bort. Jag har dock jättesvårt att veta hur mycket som det går att ta bort! Vill verkligen inte göra operationen för att sedan fortfarande ha stora bröst efteråt, men jag vet inte hur mycket som kirurger vill ta bort.Bukplastik - full - stor, Bröstförminskning, Bröstlyft - Ankarlyft Nordiska Kliniken - Stockholm - - Bröstförminskning, - - Bröstlyft - Ankarlyft, - - Bukplastik - full - stor - Apr 2023

Pris på behandling
Pris: 
145000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Annan finansiering
Datum för ingrepp/behandling: 
2023-04-12
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)
annag's picture
annagHej! Jag vill göra en bröstförminskning på citadellkliniken, men vet inte vilken kirurg som kan vara bra. Har läst flera forum om kliniken men nästan alla handlar om bröstförstoring. Är det någon som har gjort bröstförminskning? Vem hade ni? Funderar på Jörg Bohn eller Peter CosmoAnnons
Annons
Annons