Annons

Bröstförstoring aug 2018 - Clinic perfekta - Örebro Dhafir Hanoon - Jessiedi

Jessiedi's picture
Jessiedi

Ålder: 34 år, Längd: 169cm, Vikt: ca: 80kg
Intresserad av: Bröstförstoring
Har nu: Runt b kupa, något platt efter 3 barn
Vill ha: Bröst passande min kropp
Klinik/Läkare: clinic perfecta/dr Dhafir

Storlek efter op: 75 G har jag fått utmätt i butik nu

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 24 August, 2018

Så tänkte jag skulle försöka skriva ner även min berättelse. Igår 7:45 var jag på plats på kliniken. Träffade en gullig narkossköterska som gav mig lite tabletter och fick sen byta om. Kirurgen kom och tog kort, mätte och ritade. Kände mig väldigt nervös! Träffade sen narkosläkaren och svarade på frågor. När jag sedan fick gå in och lägga mig på operationsbordet var jag så nervös att jag började gråta! Hjälpte inte att de skulle sätta nål då jag har nålfobi. Men efter att jag påpekade vart den skulle sättas då jag är svår att sticka så pratade sköterskan lugnande med mig och ställde frågor om barnen för att distrahera mig. De gav även lokalbedövning för att inte narkosen skulle svida så vilket den tydligen gör. Kände en värk i armen och sen mins jag inget innan de väckte mig!

En väldigt gullig sköterska vid namn Sara tog hand om mig och pratade lugnande och gav mig smärtstillande. Fick i mig lite yoghurt, macka och massa vatten! Kändes som öken i munnen. Knäpp som jag är med nålar var det såklart den jag frågade om att få ta ut flera gånger. Fick hjälp på toa och kläder på samt hjälp att få i min piercing i örat, prioriteringar :-)

Maken och mina minsta barn mötte upp utanför och vi åkte hem. Har en tryckande smärta som känns mest vid rörelse och svullen men annars hanterbart med mediciner. Väldigt glad att jag äntligen gjort detta och känt mig trygg med val av läkare och klinik. Nu väntar jag på första återbesöket så får vi se hur det läker!

Annons
Annons
Annons