Annons

Bröstförstoring sep 2018 - Nordiska Kliniken - Stockholm Mattias Elmér - Shego

Shego's picture
Shego

4 barn, 29år, 168 cm, 69 kg
Genomgått bröstförstoring

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 10 September, 2018

Jag kom fram till kliniken strax innan halv åtta på morgonen och blev visad till omklädningsrummet. När jag bytt om till morgonrock och mössa bröt jag ihop totalt, jag var livrädd för narkosen. Jag smsade med sambon så han var nära på att vända och komma tillbaka. Jag kämpade för att tårarna skulle sluta rinna men hann inte innan narkosläkaren kom in för att prata med mig. Han blev paff när han kom och och jag satt där och fulgrät men lugnade mig och satt och förklarade steg för steg vad som skulle hända, att riskerna med narkos är minimala och att dom är där hela tiden och övervakar mig. Jag slutade gråta och tog tabletterna han hade med sig sedan lämnade han rummet. Jag satt och väntade ett tag till, smsade sambon att jag lugnandet mig och att jag skulle höra av mig när allt var klart. Sedan kom Mattias in och tog med mig för att rita lite. Jag skakade fortfarande men tabletterna hade börjat göra sitt så jag var samtidigt fnittrig. När han ritat färdigt och fotat gick han och narkossköterskan kom in för att hämta mig. Jag berättade om min nervositet medan vi gick till operationssalen.
Jag lade mig på bordet och fick morgonrocken över mig och kopplades upp i maskiner samt fick en infart i höger arm. Min puls låg på 100, tydligen var jag mer nervös än de flesta. Men så fort droppet var satt blev jag lugn, en halv sekund senare blev jag lite snurrig och "skulle bara vila ögonen lite", det sista jag kommer ihåg är hur sköterskan skrattande håller med om att det är en bra idé. Sen vaknar jag.
Jag har drömt mellan operationssalen och uppvaket och är därför övertygad om att jag ligger hemma i sängen, jäklar vad paff jag blev när jag slog upp ögonen. Och jag har svårt att minnas när jag var så hungrig sist.. Hungrig och kissnödig, haha. Frukosten var något av det godaste jag ätit på länge, inte för att det var något speciellt (yoghurt med müsli och färska bär, smörgås, juice och kaffe) men för att jag var så fruktansvärt hungrig. Personalen var helt fantastisk från början till nu och jag är så glad att jag valde just NK tillslut!
Jag var kvar några timmar, sedan var det dags för 1,45 timmar lång bilresa hem, i verkligheten tog det åtminstone 3 timmar med alla stopp efter vägen.

2019, September 1 - 21:33
Ocr123
Ocr123's picture
Offline
Last seen: 2 years 7 months ago
Silver
Joined: 2019-06-13 21:09

Längtar till min op på nk :)

Annons
Annons
Annons