Annons

Bröstförstoring sep 2018 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Noa

Noa's picture
Noa

0 barn,160 cm, 52 kg, 30 år (OP-bilder)
Bröstförstoring
Konsultation: 6/8 Patrik H., Nordiska Kliniken
OP: 25/9 2018 Patrik H., Nordiska Kliniken
275 cc Motiva ergomix mini, bakom bröstmuskeln, via armhåla
Strl före OP: 70A
Strl efter OP: 65D (Freya stödbh), visuellt är det mer en C. Nu, 2 år efter OPn, har jag ca 70D, beroende på märke och modell.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 25 September, 2018

Då var det entligen min tur. Har duschat, kvällen innan, den berömda Descutan duschen och gjort andra gången på morgonen, innan jag skulle ta flyget. Har fastat och känner hur sugen jag var på kaffe medans jag väntade på flyget. Jag kom fram 1 timme före utsatt tid och köpte 5-års försäkring och Bh-paketet och hann betala allting i lugn och ro. Är förvånat över hur lugn jag känner mig. 30min innan OPtid fick jag gå till omklädningsrummet. Där fick jag byta om och tar värktabletterna, medans jag väntade på Patrik. Fortfarande inte ett dugg nervös. Känns konstigt, men samtidigt väl förberedd inför operationen. Jag har köpt och hämtat ut all medicin, samt förberedd matlådor osv hemma.

Jag hade tid kl.10 men sjuksköterskan har redan förvarnat mig att det kan bli lite senare. Kl.10:20 kom Patrik in och tog med mig till hans rum för att rita och mäta, samt tar kort. Sen kom 2 narkossköterska in (OVE och nån till, som jag har glömt namnet) och frågade hur det känns och om jag var allergisk mot något. Eftersommaren jag var helt lugn behövde de inte lugna mig och allt gick bara jättesnabbt. Vi gick in i operationssalen och jag fick andas genom masken. Sen minns jag bara hur trött jag var, när jag vaknade kl.12:10. Jag tittade under täcket och ser TUTTAR!!!! Hahahahaaa

Sjuksköterskan kom in några minuter efter att jag har vaknat och frågade hur det är med mig. Allt är bara bra, förutom att jag är extra trött av morfinet. Hon kom sen in med frukostbrickan och jag åt och njöt. Ingen värk eller illamående. Kände bara ett tryck och att det spänner lite över brösten och lite i den högre armhålan. Jag fick gå på toaletten och har bokat ny tid för efterbesök. Fick ligger kvar så länge tills jag kände mig redo att gå hem. Även om man inte fick ligger i ett eget rum, så kändes som det. Jag kände att jag kunde vila där och de var söta, som kom med jämna mellanrum och kollade hur man mår. Däremot hade jag inte lyxen att få besök från Patrik. Tydligen kollar han inte på alla, efter OPn. Kl.14 var jag redo att lämna kliniken och tog flyget hem igen. Är glad att jag valde att åka hem samma dag, så jag kan bara vila hemma.

Nu i skrivande stund, kl.9, en dag efter OPn, känner jag fortfarande ingen smärta. Allting känds mer som träningsvärk. Jag är mer öm idag, än jag har varit igår, men är glad att inte ha ont eller mår illa. Har tagit min morgonmedicin kl.8 och ätit frukost. Kan ta med ut ur sängen själv och ska nu ta en liten promenad snart. Allting går ju sakta, men mår oförskämt bra. Vi får se om det blir värre framöver.

Är så otroligt tacksamt för det här forumet. Tack vore er, har jag kunnat förbereda mig så väl inför operationen. Kram

2018, October 24 - 20:41
jajja79
jajja79's picture
Offline
Last seen: 5 years 5 months ago
Brons
Joined: 2017-07-18 22:58

Hej!

Tack för att du delar med dig.

Vad skönt att det gick så bra. Hur mår du nu när det gått några veckor? Hur lång blev konvalescensen och hur blev resultatet nu när det läkt?

2018, November 5 - 23:05
Opii
Opii's picture
Offline
Last seen: 4 years 3 months ago
Silver
Joined: 2018-10-23 22:41

Hej!! Så kul att läsa din historia! Är också nyfiken på hur det gick sen, lika smidigt? Och är du nöjd med storleken? Jag vill också ha en bra B kupa / liten C. Men blev rekommenderad 180 cc... kändes lite för lite... men vill ju inte ha för stora, vill ändå att det skall se naturligt ut. Hur blev resultatet för dig? Vilken stl har du nu?
Kram

2018, November 5 - 23:07
Noa
Noa's picture
Offline
Last seen: 5 months 6 days ago
Silver
Joined: 2018-05-05 17:22

Hej!
Jag mår fortfarande bra nu. Brösten har varit öm i ca 3-4 veckor, men jag hade inte ont eller så. Kändes bara jätte öm och svullen de första 3 veckorna. Kunde köra bil utan Problem efter 4-5 dagar. Och nu, ca 5-6 veckor senare kändes de som mina egna. Det spänner fortfarande lite här och där, när jag lyfta något och gör hastiga rörelse, men annars är jag nog återställt. Bara BHn som trycker och kändes jobbigt, men inget att klaga på egentligen. :) Jag upplever dock, att de inte har sjunkit och ska ha bröstband nu i 2 veckor. Därefter ska jag skicka in nya Bilder för ny bedömning. Har läst att det kan ta 6 månader (eller mer) för att få ett slutresultat.

Annons
2018, November 6 - 09:33
Opii
Opii's picture
Offline
Last seen: 4 years 3 months ago
Silver
Joined: 2018-10-23 22:41

Åh underbart och höra, så skönt att allt gått bra och att du inte hade allt för ont. Jag föreställerig att man kommer ligga och gråta av smärta, vara helt orörlig och ångra att man ens gjort det.. men får fokusera på det positiva istället! Visst ville du ha en bra B/liten C kupa? O la in 275 cc? Upplever du att det blev så, att brösten är en visuell B/C? Jag vill detsamma och är så himla osäker på vad jag skall lägga i.. livrädd att det blir för stort men samtidigt vill man ju ha skillnad.... Har du bilder uppe på din sida? Kram O

2018, November 6 - 13:33
Noa
Noa's picture
Offline
Last seen: 5 months 6 days ago
Silver
Joined: 2018-05-05 17:22

Jag har 65D i sportbh/stödbh idag, men visuellt skulle jag säga en C och inte D. Jag känner mig helt återställt och har inte haft ont eller komplikationer. Däremot sitter de för högt upp och jag ska använda bröstbandet i 2 veckor. Har lagt upp bilder, som du så småningom kan se, när du har silvermedlem. :)

2018, November 6 - 20:23
Opii
Opii's picture
Offline
Last seen: 4 years 3 months ago
Silver
Joined: 2018-10-23 22:41

Tack för svar!!! Så svårt det där med storlekar.. går liksom inte att föreställa sig hur det kommer att se ut... Min kirurg föreslog 180 cc då jag inledningsvis sa att jag ville ha väldigt naturligt och inte att folk ser ”ooojjj vad har hon gjort!!” Men det känns på gränsen till för litet för allt besvär.... Tänker mig ca 235-250 cc... men e som sagt rädd att få två ballonger som inte alls känns som jag... Är dock ganska bred i axlarna och lång (177 cm och 66 kg). Ser fram emot att kunna se dina bilder!

Annons
2019, September 1 - 21:21
Ocr123
Ocr123's picture
Offline
Last seen: 2 years 8 months ago
Silver
Joined: 2019-06-13 21:09

Tack för du delade med dig :)

Annons
Annons
Annons