Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2020, September 9 - 02:23
Knut
Knut's picture
Offline
Last seen: 3 years 6 months ago
Brons
Joined: 2020-09-07 10:05

Halsplastik i Sthlm

Hade bokat tid på Aleris i Sthlm för halsplastik, ett ingrepp som heter Renuvion. De går in bakom öronen och för in en laserpenna som bränner bort fett vilket tar bort kalkonhaka, dvs. slappt skinn under hakan. En metod med viken det skulle vara onödigt att skära bort skinn. Skulle kostat 25 000 kr tror jag.

Tyvärr meddelade Aleris kort inpå operation att de lägger ned den delen av versamheten. Fick ingen rekommendation till ngn annan.

-Finns någon annan som utför ingreppet Renuvion?
-Erfarenheter, blev det bra?
-Vilken metod borde jag välja istället?

Knut 57 år, 177 cm, 83 kilo

Annons
2020, September 10 - 21:40
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 1 hour 19 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Är det för att du vill slippa ärren som du väljer bort en reguljär halsplastik? Lite beroende på utgångsläget, kan en fettsugning med ett samtidigt trådlyft kanske vara en idé. I och med att man då ändå har lossat huden en hel del från sin plats, kan den förmås att läka fast "högre upp". Det är kollagenstimulerande, och trådarna ger mekaniskt stöd under läkningen, men det tar inte egentligen bort någon hud...
Är det främst hud eller fett som stör dig, kan du avgöra? Kan du tänka dig att dela med dig av en bild (du behöver bara visa nyckelben till haka i en neutralvinkel) så kanske andra medlemmar kan dela med sig av vad de gjort?.

 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
Annons
Annons