Annons

Bröstförstoring nov 2021 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Bella02

Bella02's picture
Bella02

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 3 November, 2021

Hej tjejer!!!
Den 3 november gjorde jag en bröstförstoring hos Patrik. Under konsultationen bad jag om ”droppformiga, naturliga” bröst. Motiva ergonomix demi 355/375 blev det för mig. Är väldigt petit av mig så att stoppa in mer skulle se onaturligt ut. Tips 1= lyssna på läkarens förslag.

Opererades kl 11.30 och var jätte nervös när jag skulle till kliniken. Men när man väll kommer ditt blir man sjukt lugn och TAGGAD!!? Tips 2 = andas och tänk långsiktigt när du börjar bli nervös, de hjälper.

Det som hände var att fick sitta i ett omklädningsrum och vänta tills en sköterska kom och gav mig tabletter och vägde mig. Snabbt efter kom Patrik och vi ritade på brösten. Tips 3 = vill du något, SÄG DE. De kan inte läsa dina tankar oberoende till deras erfarenheter. Jag visade en bild och då valde vi en mer fylligare storlek. Narkosläkaren kom och pratade sen gick vi till op-salen. Blev bra omhändertagen. Va ej orolig.

När jag vaknade blev jag bortskämd med lite smärta och har inte haft SUPERSTORA problem. Svimmade på NK när vi skulle på toa, eftersom jag hade näringsbrist. Sen spydde jag på morgonen 2 dagar efter. Utöver det tar jag inte mått så brutalt dåligt utöver ryggont och medelont i brösten. Om det är smärtan som gör dig mest orolig bör du inte vara orolig enligt mig.

Nu är det 6 dagar efter op och jag har inte rygg ont. Skapligt ont i brösten. Kan gå till toa själv utan problem men allt går långsamt. Brösten är fortfarande skit hårda. Väldigt ömt. Men mår bra psykiskt.

2021, December 9 - 01:53
Joline
Joline's picture
Offline
Last seen: 1 month 3 weeks ago
Brons
Joined: 2021-12-08 00:11

Hej Bella02.
Nu har det ju gått lite drygt en månad sen din operation. Hur känns det nu? Är det onda borta helt nu? Känner du dig återställd? Har brösten mjuknat?
Jag ska opereras i slutet på Mars men är så orolig för läkningstiden efter.

2021, December 18 - 09:37
Bella02
Bella02's picture
Offline
Last seen: 5 months 1 week ago
Brons
Joined: 2021-11-09 17:59

Jag är inte stel i armarna längre och kan utan problem fixa mitt hår tex. Känner mig verkligen som vanligt och känner knappt av brösten. Dom är dock fortfarande hårda och det är obehagligt att ducha då man tar av sig bhn. Med bhn känner du inte av något eftersom de ger ett sådant stabilt stöd.

Mina bröst har inte mjuknat till men svullnad har långsamt lagt sig. De är inte ”guppiga” utan mer uppstoppade.

2022, January 24 - 12:55
cherrie
cherrie's picture
Offline
Last seen: 2 days 12 hours ago
Silver
Joined: 2022-01-13 22:10

Tack för att du delar med dig av hur det har varit. Läser att du utan problem kunde fixa håret efter en månad. Här kände jag mig väldigt naiv.. 😅 ska jag inte räkna med att kunna fixa håret den första tiden? Hur länge hade du problem med just det? Låter ju trivialt att tänka på sitt hår när man står inför en operation. Men ja.. det är både höga och låga tankar/funderingar här.

Annons
Annons
Annons
Annons