Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2021, November 19 - 14:42
Ordinaryblonde
Ordinaryblonde's picture
Offline
Last seen: 2 years 5 months ago
Brons
Joined: 2021-11-19 14:24

Bröstlyft & vårtgårdsplastik som student

Jag har gått ner 20kg på 1år och mina bröst har blivit hängigare, de var redan rätt hängiga när jag vägde mer. Dessutom så är min vårtgård väldigt stor och själva bröstvårtan väldigt liten. Pga dessa så vågar jag inte visa mina bröst under samlag eller via nakenbilder. Har inte fått höra något dåligt om dem direkt men jag vill fortfarande inte skämmas över att va naken eller inte våga se mig själv i spegeln. Jag gillar min kropp äntligen när jag gått ner men pga brösten ser jag inte något positivt med mitt utseende och det påverkar mig väldigt mycket psykiskt.
Hur funkar det som student som vill ha bröstlyft och vårtgårdsplastikoperation? Går det att få bidrag? Jag har inte ryggsmärtor och detta e mest bara psykiskt och bidrar till dålig självkänsla/självförtroende.
Jag jobbar deltid och tjänar kring 3k i månaden + csn på 1250.
Tror ni man kan få plastikoperation för detta från landstinget (?), som sagt det påverkar mig väldigt mycket psykiskt och hindrar mig från samlag och att visa mig naken.

Annons
2021, November 21 - 10:24
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 1 day 8 hours ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Grattis till viktnergången, grymt jobbat!

Regionerna är dock väldigt restriktiva med att bevilja operationer när utseendet ändå får klassas som normalt. Hade du haft en grov asymmetri eller s k tubukära bröst hade du haft bättre utsikter.
Det bästa lån du kan få är nog CSN; dels behöver du inte betala tilbaka förrän du slutar studera, dels är räntan den bästa på marknaden och dels är det troligen så att inget annat institut skulle kunna bevilja dig lån i din nuvarande situation. Om du verkligen mår dåligt över detta, är det kanske en framkomlig väg. Men det är bara du som kan avgöra vad som är rätt för dig.

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
Annons
Annons